[]

"Karamazov Kardeşler" Antik Yayınları'ndan okunur mu?

Kitaplığımda var ama epeydir erteliyorum yayınevi hakkındaki görüşlerlerden dolayı. Başka yayınevinden de şu zamanlarda alamam maalesef. Bu yayınevinden okuyan var mı? Nasıldı? Siz hangisinden okudunuz ve memnun kaldınız mı?




 
Karamazov kardeşler en sevdiğim kitaptır öncelikle:) o yüzden bu kararın için tebrik ederim:) antik yayınları'nı bilmiyorum. Ben iletişim yayınları'ndan okudum ve müthiş memnun kaldım. bir sahaftan almıştım kitabı; hem iletişim yayınları'ndan Engin Altay çevirisi vardı hem de iş bankası yayınları hasan ali yücel klasikler dizisi'nden nihal yalaza taluy çevirisi. Sahaf beni İletişim Yayınları'nınkine yönlendirdi. karar senin. ama okumuşken bu ikisinden birini tercih et derim.


  • ateslizenci  (19.09.17 17:06:17) 
Okunmaz :/ kitaba yazık etmeyin nolur.

İletişim ya da iş bankasından okuyabilirsiniz. İş bankası tercihim
  • mutlusismankedi2015  (19.09.17 17:20:28) 
@bugracaner: bende hali 781 sayfa.

Ama yine de en iyisi, son derece işinin ehli yayınevinden okuyayım.
  • m e b  (19.09.17 18:01:49) 
Ayşe Hacıhasanoğlu'nun çevirisi sansürsüzdür, ondan okumanızı tavsiye ederim. Sansür sizin için sorun teşkil etmiyorsa Nihal Yalaza Taluy'un çevirisi de harikulâdedir.


  • lafıolmaz  (19.09.17 18:36:05 ~ 12.04.19 19:33:22) 
Bence boşuna zaman kaybetmiş olursun. Ben eskiden dandik yayınevlerinden okuduğum kitapları hiç okumamışım sayıp iyi yayınevlerinden okuyorum yeniden. Sen de hiç bulaşmadan İletişim, İş Bankası ya da Can'dan oku bence. Hatta Karamazov Kardeşler için bu üç yayınevinin karşılaştırıldığı bir yazı vardı. Onu okuyup ona göre karar verebilirsin hangisini okuyacağına.


  • ms brownstone  (19.09.17 18:38:30) 
İletişim'den okudum. Orhan pamuk'a göre son bin yılın en iyi romanı.


  • steven wilson  (19.09.17 18:39:33 ~ 18:42:54) 
Ben de İletişim'den okumuştum. Daha sonra okuduğum tüm Dostoyevski kitaplarının Ergin Altay çevirisi olmasına özen gösterdim.


  • wish i could find a way to disappear  (19.09.17 21:42:45) 
uzak dur. zamaninda kum saati yayinlarindan klasikleri okumaya calistim ve felegim sasti. gerekiyorsa internetten sahaflardan ikinci el iyi bir ceviri al, ama dedigin yayinevinden uzak dur.


  • tabudeviren  (19.09.17 21:52:45) 
Okunmaz. Kesin bilgi, yayalım. İletişim yahut İş Bankası tercih ediniz.


  • microfiction  (19.09.17 22:25:05) 
Ismini duyunca bile tuylerimin diken diken oldugu bu muhtesem kitabi bahsettigin yayinevinden okuma dostum :( ergin altay cevirisiyle iletisim yayinlari +1 diyorum.


  • mesudiyeli mesut  (20.09.17 03:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.