[]

Avrupa birliği ülkelerinde araç kiralama

Budapeştede araç kiralamak istiyorum fakat bu kiraladğım araçla diğer avrupa birliği ülkelerine gitmeyi planlıyorum.

bunun için kiralama şirketleri ekstra ücret talep ediyor mu? yoksa arabayı alıp ab ülkelerinde istediğimiz gibi dolaşabiliyor muyuz?

biraz acil de arkadaşlar. bilen aydıntlatırsa çok sevinirim.

 
firmaya göre değişir. genelde yurtdışından ziyade km sınırı oluyor genelde. fakat arabayı farklı bir ülkede teslim edecekseniz o zaman sağlam bir fark çıkar.


  • nrmnm  (18.09.17 16:12:13) 
Mutlaka kurumsal firmalardan kiralayın.İsim vermeyeyim havaalında sıra sıra gördüklerinizden bahsediyorum. Kiraladıktan sonra firmaya hangi ülkelere giriş yapmak istediğinize dair bilgi verin. mail atın. Öncesinde evrak hazırlamaları gerekebiliyor.

schengen ülkelerinde ülkeden ülkeye geçmek hiç sorun olmuyor. bunun için ekstra ücret talep edilmiyor. gideceğiniz ülkelerde OGS HGS gibi toll geçişlerinde kullanılan bazı stickerlar olabilir. bunlar hakkında araştırma yapın ya da aracı kiralarken görevliye sorun. o size hangi ülkede nasıl bir stickera ihtiyaç doyacağınızı ve nereden temin edebileceğinizi söyler. bu konu önemli çünkü kaçak geçişlerin cezası çok yüksek.

son olarak araçı aldığınız ülkede bırakmaya çalışın yoksa aşırı derecede pahalıya malolur.
  • betsy  (18.09.17 16:31:40) 
Ulke degistireceksen ekstra ucret aliniyor. Normal kiralama ucretinden biraz daha ffazla odeyeceksiniz muhtemelen.


  • stavro  (18.09.17 16:52:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.