[]

Kulakiçi kulaklık öneriniz var mı?

Geçen hafta sennheiser mx 375 aldım piyasası 80 90 lira olan bir kulaklık ve boşa gitti. Kulağımdan çıkmasını bırak, kulağıma hiç girmedi bile. Kulağımı ağrıtmaktan başka bir işe yaramadı. 2 tür kulakiçi kulaklık türü var sanırım bu şunun gibiydi images.hepsiburada.net

Benim aradığım ise hem ucu kulağa rahat giren lastikli kanaliçi kulaklıkiçi modellerinden hem de kulağıma tecavüz etmeyecek, rahat hissettirecek, ağrıtmayacak, düşmeyecek, sesi bas ve tizi çok temiz olarak iletecek bir kulaklık. Şuan beş param yok ancak biriktirmeye başlayacağım, yeter ki çok sağlam ve uzun süre gitsin mümkünse 200 lira civarı bir kulaklık olması daha iyi olur ancak çok tavsiye ettiğiniz bir kulaklık varsa biraz daha bekleyebilirim biriktirmek için.


 
Yine sennheiserden devam edebilirsiniz başlangıç için. cx200 cx300 gibi modeller işinizi görür.


  • veritaslibertas  (14.09.17 13:37:28) 
cx300 +1

hatta tam model adi cx300-ii precision sanirim.
  • bartman  (14.09.17 13:51:14) 
Creative ep630 kullaniyorum 3 yildan beri hem de hunharca. Kulagimdayken uyuyorum bile, o kadar rahat ve iyi oturuyor. Defalarca kere sabah boynuma dolanmis halde uyanmama ragmen ne kabloda bir kopma ne de temassizlik soz konusu. Kalite olarak da bir sennheiser olmasa da odyofil degilsen seni gayet de memnun eder.


  • nickfury  (14.09.17 13:54:49) 
Cx 300 ii alabilirim keşke 5 farkı lastik olsaymış bunda 3 farklı boy var ancak kesin kulağa oturur değil mi? Bir de bu 113 db iken mx375 122db,bu db arası fark tam olarak nedir? 122db 113db den daha kaliteli ses değil mi?


  • siyah giyen adam  (14.09.17 13:58:19) 
Creactive ep 630 bi önceki kulaklığımdı, ben de tam 2 yıldan fazla süredir kullandım ancak en son çamaşır makinesi macerası geçirince artık yolları ayırmak zorunda kaldık. Piyasada olsa yine alırdım fakat piyasadan kalkmış bir ürün.


  • siyah giyen adam  (14.09.17 14:00:22) 
db'nin ses kalitesiyle ilgisi yok. kulaklığın beslenebilmesiyle alakalı. sesin şiddetini -yüksekliğini, alçaklığını- etkiler o değer fakat zaten kolayca beslenebilecek bir kulaklık olduğu için önemli değil. kulağınıza tam oturur, merak etmeyin.


  • veritaslibertas  (14.09.17 14:03:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.