[]

Sebamed sabun mu Kükürtlü sabun mu?

Yüzüm orta derece yağlı ve oldukça fazla sivilce kırmızı leke var özellikle burun bölgesinde, bu durumda sizce daha önce hiç denemediğim kükürtlü sabun mu kullansam sabah akşam yoksa yeşil olanı değil ama akneler için üretilmiş beyaz sebamed sabun mu şundan?

www.hepsiburada.com


 
Sudoko krem


  • stiletto heel  (21.08.17 00:54:01) 
Yüzünü sabunla yıkama sebum dengesini bozarsın. Kırmızı leke ve sivilce için cildiye ile görüş. Yüzündeki kızarıklığın sebebi ne mesela?
Hassaslık var mı?
Yüzünü düzgün kremlerle güneşten koruyor musun?
Sivilcenn nedeni ne? Sivilce mi gerçekten başka birşey mi?
  • fasulyek  (21.08.17 00:59:16) 
opsiyon dışı ama nilera okyanus sabunu diyorum.


  • ruh i tibbiye  (21.08.17 01:05:32) 
Sivilceler 4 5 senedir var, gözlükle alakalı olabilirler ama yağ fazlalığı da gözlükle alakalı olacak değil ya üstelik oldukça zayıfım. Cildiyeye 2 3 sene önce gittim bir tane hapın 2 farklı gramını verdiler zoretenin galiba. Sivilce geçti belki ama dudağım resmen felce uğradı krem bile etki etmedi o kabuklanmaya, konuşamaz oldum. Isotrexin jel verdiler hiç işe yaramadı belki zararı oldu. Yani cildiyenin de sabundan geri kalır yanı yok gibi? Ama Eylül ayında gideceğim yine de cildiyeye. Buna rağmen sabun kullanmak yüze zararlı mıdır zoretenin kullansam bile?


  • siyah giyen adam  (21.08.17 01:15:47) 
Nilera okyanus sabunu +1


  • jacque  (21.08.17 01:22:48) 
Son olarak kararınız nedir yarın eczaneden alacağım; Linea mavi okyanus sabun mu? Sebamed akne sabun mu? Kükürtlü sabun mu?

Not: Sivilceli & Yağlı bir yüz için
  • siyah giyen adam  (21.08.17 01:50:39) 
Okyanus sabununu bilmediğim için kükürtlü sabun diyorum.


  • brnbrs  (21.08.17 07:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.