[]

Citroën c3 mü, Nissan micra mı ?

Bu aracı kullananlar varsa kısaca fikir vermeleri çok makbule geçer.




 
Yeni c3 şirin.


  • cemiyetin ünlü siması  (16.06.17 05:33:59) 
10 yıl micra kullandım; tek bir sorun bile çıkarmadı bana. park sorunu da olmuyor. citroen'e karşı da biraz önyargılıyım, c3 ile ilgili epey şikayet duydum ama şahsen denemedim.

şu an Toyota auris kullanıyorum, daha iyi bir araba olmasına rağmen micranın rahatlığı ve verdiği güven hissi yok. micra küçük görünmesine karşın içi çok geniş bir araba ve arabanın önünü, arkasını ve yolu rahatlıkla görebiliyorsun; diğer araçlarda hiçbiri görülmüyor. yeni modellerini bilemiyorum yalnız; benimki 2006 modeldi, 110bin km de sattım ama hiçbir sıkıntısı yoktu.
  • tiny penny  (16.06.17 09:31:09) 
toyota yaris.


  • disq  (16.06.17 15:02:27) 
Ben de zamanında bu iki araç arasında kalmıştım. Ama eski kasaları tabii..

Nissan Micra güzel araç. Yok yok o segment için iyi bir küçük araç..rahat ancak eski tipi hiç bana göre değildi.

Bu yüzden C3ten yana karar kılmıştım.. O da güzel az yakar tam bir şehir-içi aracı. Yalnız eskilerinde araba virajda devrilmeye çok müsaitti yenilerinde ne oldu bilmiyorum.Sonrasında C3 te tipini düzeltti baya..Şimdi olsa sanırım yine c3 alırım.
  • qazaqwsx  (16.06.17 15:19:32 ~ 15:19:53) 
Fransızla Japon kıyaslanamaz bile.
Tabiki Micra.
Ama ben Volvo'cuyum değişmem hiçbirine :)
  • joker06  (16.06.17 15:34:05 ~ 15:35:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.