[]

Bir kişinin geçmişi önemli mi ?

Kadın ya da erkek olmanıza göre değerlendirirseniz iyi olur.

Ben önemli diyorum geçmişi şimdinin aynası değil midir?


 
Kadınım. Geçmişi önemli çapkınsa bu huyundan vazgeçmeyecektir örneğin. Çok fazla ve kısa süreliyse ilişkileri kaçarım hemen.


  • Esinsin  (08.06.17 00:29:42) 
''geçmiş'' çok geniş bir kavram değil mi?


  • otonomo  (08.06.17 00:32:50) 
Her zaman önemlidir. Çünkü geçmiş insanı geleceğe taşır. Yani bugün varsak, geçmiş sayesiyle.

Söz : Man of The YeaR
  • MaNOfTheYear  (08.06.17 00:34:48) 
kişinin kendisi için önemli de karşı taraf için tanışılan andan itibaren olan kısmı önemli..

şöyle ki; bir insanın geçmişte yaşadağı tecrübeler bugüne getiriyor..örneğin genel anlamda geçmişte kötü şeyler olması illa ki kötü şeyler yapacağı anlamına gelmiyor ki..bunlar hep tecrübe..belki de o geçmişinde biriktirdikleri öğrendikleri ile arınmış şekilde bambaşka çıkıyor karşına o kişi..
  • qazaqwsx  (08.06.17 00:36:18 ~ 00:36:33) 
Aynası falan değildir bence. Geçmişe bu kadar takılı kalmayın ya insanlar değişebiliyor. Hayat bu. Ayrıca geçmişte iyi olup sonradan çok daha kötü de olabilir insanlar nerden bilebilirsiniz ki


  • blueprints and cigarettes  (08.06.17 00:44:37) 
bu soru kaçıncı kez soruldu.
değildir. insanlar değişebilir ya da değişmeyebilir. siz hep bir çocuk kadar berrak mıydınız? yo.

  • gkct  (08.06.17 00:56:40) 
Geçmiş dediğin ne tam olarak? Geçmişte sevgilisini dövdüyse, ne bileyim birine tecavüz ettiyse mesela önemli. Ama iki tarafın da rızasıyla olduğu sürece 2635127 kişiyle de sevişmiş olsa önemli değil. Bir sevgilisini aldattıysa önemli, ama eski sevgilisiyle hala seviyeli bir şekilde arkadaşlık yapıyorsa önemli değil.
Kadın-erkek şeklinde değerlendirmek gerekli olduğunu da düşünmüyorum açıkçası çünkü toplumda erkeğin geçmişini tolere edebilme, kadının geçmişini ayıplama eğilimi var çok saçma bir şekilde. Ben kadınım ve bu anlayışı bir erkeğe gösteriyorum evet ama aynı anlayışı kadınlar da dahil herkes hak ediyor.

  • love my way  (08.06.17 00:59:28) 
Konu çok geniş.
Önrmli olan benden sonrası. Aşırı bir şry yoksa önrmli değil.

  • [GODDARD]  (08.06.17 04:53:35) 
Love my way +1

Geçmiş derken yani sadece yatak geçmişi ise önemli değil de tutup adam vurduysa bir sorgularım.
  • elorelia  (08.06.17 09:03:03) 
geçmiş önemli. erkeğim.

geçmiş: ilişkileri, ayrılma şekli, seks hayatı, ailesi ile ilişkileri, arkadaşları ile ilişkileri, iş hayatı...
  • twelfth  (08.06.17 09:10:39) 
Erkekler onemli diyecek kadinlar onemsiz cunku topluma gore erkek istedigi halti yiyebilir suc her zaman kadindadir.


  • Traveller  (08.06.17 09:52:52) 
erkek arkadaşım geçmişte bir sürü kadınla yatmış (3lüden fuckbuddy'ye kadar hatta kimisini kullanmış da para için vb), ilişkinin başında kendisini tamamiyle bana teslim edince zamanla güvendim. teslimden kasıt, tüm ailesi ve arkadaşlarının beni bilmesi, sosyal medyada ve sosyal hayatta düzeyli tavırları, habersiz bırakmayıp gün içerisinde nerde ne yaptığını bilmem gibi. şimdi evlilik yolunda ilerliyoruz gibi. abisi de aynı şekilde, hatta ondan daha beter hovardaymış fakat şuan evli, 2 çocuğu var, eşini çok seviyor ve çok mutlu.

he ama ben aynı şeyleri yapsam bana ne kadar güvenirdi bilinmez. sonradan öğrenmeyip de en baştan söylesen kabullenirdim sanırım demişti yav he he askdjaklf

insanlar değişebiliyor tabi ama spontane gelişen bir şey bu. karşındakinin istemesi değil kendiliğinden değişmesi lazım. başta tanışıp ben onu değiştirmeye çalışsam eminim ki ters teperdi.

bana güven verdiği müddetçe geçmişini önemsemem sanırım. huzursuz ediyor tabi arada ama katlanılmayacak kadar değil. geçmişinde hiç ilişki yaşamayıp da biz beraberken sürekli gözü dışarda olan bir adam olmasındansa, birbirimizi bulana kadar iki taraf da bir şeyler yaşamış, böyle kabullenmek lazım derim.
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (08.06.17 10:51:34) 
soru fazla genel. erkekte de kadında da önemlidir ancak ayna değildir. birinin geçmişi ile şu anki halini harmanlarlayıp hakkında fikir edinirsin. ha sevgilim daha önce sevişmiş, et ete değmiş, bunu dert etmeli miyim diye soruyorsan bence etmemelisin.


  • zgrydn  (08.06.17 10:55:33) 
Önemli. Benim dengim biri olsun isterim.

Geçmişte çok uçlarda, çok marjinal bir hayat yaşamış ise bu kişi ile ilgili fazla bir beklenti içine girmem, ciddi bir ilişki düşünmem (soruda sorulmak istenen buydu sanırım, geçmişte cinayet işlemiş olması falan değil). K
  • i m cool with that  (08.06.17 11:00:40) 
erkekte de kadında da önemli olduğunu düşünüyorum.

bir insanı sadece geçmişine göre değerlendiremezsin ama en azından fikir sahibi olmak açısından önemli.
  • keçeli kalem  (08.06.17 12:23:06) 
Geçmişin şu açıdan önemli olduğunu düşünüyorum, bir insan birisine nasıl davrandıysa geçmişte gelecekte de kişi değişse de öyle davranacaktır. insanlar patternları dışına pek çıkmıyorlar. biri sevgilisini aldatıp başka birine gidiyorsa bir süre sonra onu da aldatacaktır, başka biri yalan söylüyorsa ilişkisinde gelecek ilişkisinde de söyleyecektir. kadınım.


  • lallala  (08.06.17 16:49:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.