[]

Yılbaşında yaşanan ekilmeceler

Yılbaşında ekildim. Beraber vakit geçirirz dediklerim başka arkadaşlarıyla sattı beni. Ekildiğim kişilerden başka kimsem yok şehirde. 3-5 tanıdık var ama hiç birine yılbaşı programı yapalım( daha doğrusumsize katılabilir miyim) diyecek kadar samimi değilim. Derim aslında ama yediremem kendime. Bu gurur mu?
Bir tane daha arkadaşım vardı umutlu olduğum, o ise uyuyarak geçireceğini söyledi yılbaşını. İkna edemedim.
İnsanlar neden anlamıyor onlardan başka kimsemin olmadığını? Cidden umarsızca yalnız kalmama göz yumuyorlar. Benciller demekki ne diyeyim. Üniversite zaten tam da bunları görmek içinmiş diyorlar ya, tek tesellim seneye bu yalnız kalışımı hatırlayıp belki gülerim. Herşeyi bırakıp istanbulda okuyasım var. Arkadaşım,akrabam var orada ama bu soğuğu lanet olası izmirde kimsem yok. Siz napıyorsunuz böyle bir durumda?


 
Bu kadar dram yapmıyorum. Böyle özel günlerin saçma pompalanmasın anlamsız geliyor bana. Ben biraz mesafeli bir tipim tek başına olmayı seviyorum. Böyle bir durumda kalırsamda ne. Ekersem onu biçerim diyorum.


  • fasulyek  (31.12.16 17:12:40) 
ekilmemek için evde içiyom


  • masa penisi  (31.12.16 17:13:39) 
yalnız kalmak güzel değil mi? bence öyle yani. sürekli yalnız kalmak kötüdür tabii de arada yalnız kalmak güzel. belki aradığınız kişi sürekli yalnız kalmıyordur. arada yalnız kalma fırsatı bulmuş bunu kaçırmak istememiştir.

ama öte yandan böyle son anda eken insanlarla aram hiçbir zaman eskisi gibi oldu. aşırı insan seçen biriyim. bu tür şeylere çok önem veririm. yani bir daha konuşmam falan demiyorum ama bir daha ben bir organizasyon yapıp onları çağırmam. olur da beni çağırırlarsa başka hiçbir işim yoksa falan anca o zaman katılırım.
  • levpontryagin  (31.12.16 17:18:56) 
@levpontryagin

Sadece onlar var zaten şu an hayatımda. Onlarla da olmazsam asosyal olurum heralde. Onların gittikleri kişiler de liseden arkadaşları olduğu için benim gelmem garip kaçacağı için çağırmadılar beni.
---
Geçer mi bu zamanlar da?
Kendime beni bırakmayacak arkadaşlar bulur muyum? Çok kötü hissediyorum.

Arkadaşlığımı ilerletebileceğim biri var mesela. Çok kötüydüm geçen gün, o yanımdaydı hep. Ancak kendi arkadaş grubuna sahip. Onunla nasıl samimi olurum ki?

Bir ara her şey güzel gidiyordu arkadaşlıklarımda. Şimdi tepetaklak oldu.
  • bloodymoon  (31.12.16 17:33:13) 
Son anda ekilmek kotu de kimse senin yalnizligina dikkat etmek zorunda degil sanki.
Belki senin rahatsiz olacagini dusunerek cagirmadilar. Sen sormayi "gururuna" yediremiyorsan yalniz kalmak su asamada senin sucun bence.
Ha sen sorarsin, yok gelme derler, o zaman, hmh biraz okuzlermis derim sadece.
  • kuehles blondes  (31.12.16 17:57:20) 
Asosyallik inan o kadar kotu bisi degil, siz gencsiniz boyle seyleri kafaya takiyorsunuz hakli olarak ama 30'lu yaslara gelince de evden cikmak istemeyeceksiniz. Cok da seyapmayin. Yemrginizi yiyin, guzel bi film izleyip yatin. Murlu yillar


  • Kizkurusu  (31.12.16 19:09:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.