[]

televizyondaki yarışma programına katılayım mı?

trt 1'de yayınlanan altın petek adlı bilgi yarışmasına çağırıldım. perşembe günü görüşmeye gideceğim, onaylanırsam da yarışacağım. ama kafam karışık. daha önce hiçbir yarışmaya başvurmadım.

yarışmayı izleyenler bilir "kim milyoner olmak ister" gibi kolay sorular barındırmıyor. bazı yarışmacılara aşırı kolay sordukları olsa da insanlar soruları bildikleri halde 5 10 bin kazanıyorlar ya da elenip gidiyorlar. para kazanması öyle kolay değil gibi. bir de işin hemen elenip rezil olma durumu var ki ondan çok korkuyorum. çok bilinen bir yarışma olmadığı için "nasıl bilemedi ya yuh" diye herkes tarafından yerden yere vurulmam herhalde diye avunuyorum.

kısaca, daha önce herhangi bir yarışma programında yarışmış arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi? genel olarak cevap vermek isteyenler de yazarsa sevinirim. siz olsaydınız böyle çok göz önünde olmayan, biraz da zor olan bir yarışmaya (elbette onaylandıktan sonra) katılır mıydınız?

 
tabii ki katıl. ne kazansan kardır. milletin yorumlarını umursama.


  • nigeo  (09.08.16 17:28:53) 
katılmamak için bir sebep yok. zaten mülakata gitsen bile yarışmaya katılabileceğin garanti değil. biraz dikkat çeken, enerjik, farklı bir tip olmak lazım sanırım.

kız arkadaşım altın petekte yarıştı mayıs sonunda. 2 hafta sonra euro 2016 başladı, yayın komple futbol+ramazan programı haline geldi. hem turnuva hem de ramazan bitti, tam yarışmanın yeni bölümleri yayınlanmaya başladı darbe oldu yine bütün akış değişti. ağustos geldi hala yayınlanmıyor sanırım altın petek. parayı alabilmek için bölümün tv'de yayınlanması ve üzerinden 2 ay geçmesi gerekiyormuş. normalde çok rahat, konuşkan bir insan olmasına rağmen stüdyoda heyecandan ne yapacağını şaşırmış. 10 bin kazandı ama ne yarışma yayınlandı ne de para var ortalıkta. yarışsan bile oradan gelecek paraya da çok güvenme yani kısa vade için.
  • nrmnm  (09.08.16 17:58:29 ~ 18:06:07) 
çok heyecanlı bir tip değilsen katıl. ben mesela bildiğimi de unuturum (:
rezil olmayı falan da düşünme yahu en fazla bilemezsin bi iki takılırlar arkadaş arasında ne olacak yani hatıra olur.

  • Ufuk  (09.08.16 17:59:48) 
Sadece buna mı başvurdun? Başka nelere başvurdun? Ben de istedim şimdi.


  • yirmisantim  (09.08.16 18:28:13) 
@yirmisantim, başvurduğum ilk yarışma. formda facebooktan, instagrama kadar her şeyi istiyorlar. birçok ayrıntı var, başvur istersen^^


  • ruhen hastayim ben  (09.08.16 18:32:19) 
yerden yere vurulsan da unutulur. katıl.

@want2die: bana hırsız demiştin unutmadım pampa :).
  • ya ben lan neyse  (09.08.16 18:37:33) 
yarışmalar hakkında genel duyduklarımı yazayım, genelde görüşmeye çok fazla insan çağırıp eliyorlar galiba hani direkt seçildiniz gibi düşünmeyin. (kim milyoner olmak istere ve var mısın yok musuna birkaç arkadaşım görüşmeye gitti hiçbiri yarışamadı)

ayrıca para kazanırsanız uzak bir tarihte (8-9 ay sonra) alabiliyormuşsunuz.

yarışmayı hiç bilmiyorum ama gidin yarışın yahu ne olacak :) iyi şanslar.
  • rodriguez2  (09.08.16 18:40:37) 
özel mesaj gönderdim çok uzun, almazsanız haberim olsun.


  • cedilla  (09.08.16 20:53:10) 
sonuç?


  • since1907  (27.05.20 16:55:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.