[]

bb cream ıvır zıvırları ve çaresiz ben

cildim ne çok yağlı ne de çok kuru. hassas bir yapıya sahip değil. sivilce de çıkarmıyorum.(üç ayda bir regl döneminde çıkarsa bir iki tane çıkıyor) fondöten gibi tenimin rengini değiştiren ya da tabaka gibi kendini belli eden bir şey değil de daha hafif bir şey almak istiyorum. internette araştırdım ama kafam çok karıştı. istediğim şey yüzümdeki rengi eşitlemek. bb cc dd bir sürü ıvır zıvır var ve herkes başka bir şey söylemiş. ekşide okuduklarımdan bile bir fikir sahibi olamadım. garnier bb cream için daha olumlu şeyler okumuştum ama ekşi sözlük hiçbir şeyi beğenmeme timi yüzü terli gösteriyor falan demiş, ki bir saat boyunca yerleri silmişim de terlemişim gibi dolaşmak istemem etrafta. gratise vs. gidip sormak da istemiyorum çünkü ne kadar kötü mal varsa itelemeye çalışıyorlar ve çok ilgisizler. ama duyuru hanımları size güvenim tam. bi fikir verin de yarın gidip alayım :/

not: kullandığım zaman fondöteni bile sulandırıp kullanıyorum ve yüzümün her yerine sürmüyorum. alerjim de yok.


 
Nars renkli nemlendirici, fondoten olarak gayet dogal duran mac face and body, bb için ise missha bakabilirsin.


  • whysoweird  (17.05.16 19:56:31) 
Fondötenin, bb kremin, pudranın vs, cilt kozmetiklerinin doğru uygulandığında tabaka gibi durup teninin rengini değiştirmemesi gerek. Tabi 20-30 liralık ürünlerle öyle durması doğal.

Bb krem için kesinlikle missha tavsiye ederim.
  • ambrosia  (17.05.16 20:32:03) 
missha +1
eger drugstore seviyesinde bir sey ariyorsan gercekten daha fazla memnun kalacagin bir marka bulmam olanaksiz, arayisi direkt kes bence.

misshanin da normal bb kremi yaglanma yapiyor yalniz. mat olani var ama, aksama kadar da olsa yaglanma falan yapmiyor. adini unuttum, bilen biri yazar belki.
  • equine  (17.05.16 20:38:36) 
bb krem sivilce yapıyor, kullanma


  • neo  (17.05.16 20:47:28) 
Face and body +1
Bir de tavsiye: bb krem ne ise fondoten de o, oburu anne sutuyle yapilmadi sonucta. Yapisi daha ince sadece. O yuzden mac fb nin yapisi gordugum en incesi oldugi icin soyledim.

  • fbeyza  (17.05.16 20:54:19) 
peki bu missha denilen ürün sadece internet üzerinden mi satış yapıyor?


  • ruhen hastayim ben  (17.05.16 21:13:53) 
skin 79 diyorum, adamlar işi biliyor.


  • devilred  (17.05.16 21:17:53) 
Ben lilakutu'dan aldım normal mağazada satılıyo mu bilmiyorum ben hiç görmedim.


  • ambrosia  (17.05.16 21:50:27) 
normal magazalari sadece ankara'da var diye biliyorum ben. ben istanbul'dayim, kendi sitelerinden siparis veriyorum. su:
missha.com.tr

  • equine  (17.05.16 21:59:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.