[]

Aile hekimini değiştiren var mı?

Adamı sevmiyorum, suratsızın teki.

İnternette de saçma sapan karma karışık bilgi mevcut.

Daha önce aile hekimini değiştiren var mı? Nasıl işliyor süreç?

 
eskiden ikametgah istiyorlardı. ikametgah ile değiştirmiştim.

daha sonra apartmanımıza hemşire taşındı, kimliğimizi verdik kendi çalıştığı sağlık ocağına ilaç falan yazdırmakta kolaylık sağlamak için kayıt yaptı.

geçenlerde başka bir sağlık ocağından geldiler. ev ev geziyorlardı. dilerseniz bizim sağlık ocağına kaydınız taşıyabilirsiniz diyorlardı. sanırım doktorlar her hastadan ekstra ücret falan alıyorlar. bu yüzden reklam yapar gibi bize gelin diye geziyorlardı.
  • burty  (28.02.16 14:28:34) 
@burty 4000 hastaya kadar her hastadan ekstra para evet. ama 4binin üstüne ekstra para almıyorlar.

ya bir aile hekimi ile anlaşırsınız ve değişim formunu direkt aile hekiminde doldurursunuz ya da ilçenizdeki toplum sağlığı merkezine gidip boş olan aile hekimlerini öğrenebilirsiniz. bu 4bin muhabbetinden yakın olan aile hekimini seçemeyebilirsiniz
  • la noix  (28.02.16 15:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.