[]

Stajyer ne kadar maaş ister?

Proje Danışmanlık stajı. Stajyer'e ne kadar para verilir?




 
asgari ücretin 3'te 1'i oldukça yaygındır. şirkete göre değişir bu. uluslararası firmalar verir. türkiye'nin sözde en gözde kurumsalları vermez.


  • beyazfil  (27.01.16 17:19:20) 
yemek yol veriyorlarsa şükret. zorunlu stajın değilse, yasalara göre para vermek zorunda olmadıklarını söylemişti okuldan hocam. uzun dönem stajsa ama verirler bi şeyler.

en son kurumsal bi şirkette staj yapıyordum. söylemicem burda ama holding'in adını bilmeyen yoktur. yemek vericez diyip sallamadılar. üstüne de başka mevzular yüzünden cebimden para çıktı :D ben de kaçtım tabi. kaçarken de güzel salladım sövdüm ik ya.
yani o işler belli olmaz.
  • rayde  (27.01.16 17:21:24 ~ 17:25:27) 
ssk nı yapsınlar dua et. üzerine birde para veriyorlarsa mezun olunca o şirkette kalmak için kas derim. düzgün şirkete bulmak çok zor.


  • morcivert  (27.01.16 17:21:52) 
tam mesai yapacaksa asgari asgari ücret + ekstralar. yapmayacaksa da kaç günse ona göre hesap yapılıp verili.
istese vermeyedebilir ama.

  • klar  (27.01.16 17:25:24) 
asgari ücret verenleri var.


  • tosunpasa  (27.01.16 17:26:05) 
stajyer maaş isteyemez, şirket stajyerle maaş pazarlığına girmez. veriyorsa bütün stajyerlere verdiği parayı verir. çoğu şirket vermez ama uzun dönem staj olmadıktan sonra


  • victum  (27.01.16 17:36:02) 
max 450


  • Erensq06  (27.01.16 17:44:28) 
eğer çalışacaksan uzun dönemse proje tabanlı falan ise asgari ücret alırsın, eğer takılmalık bir şey ise 0 ile asgari ücretin 1/3ü arası. yemek, ssk, yol onlara kalmış.


  • glamdr1ng  (27.01.16 17:54:26) 
ne verirlerse kâr. mesela stajyer çalıştırdığım zamanlarda yemeğini veriyordum sadece. o da gönlümden kopuyor diye.


  • cetoxim  (27.01.16 19:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.