[]

ot

hakkında soru sormak yasak mı? legal olmadığı için tırstım. yasak değilse sorucam :)

edit: herkes temkinli yaklaştığına göre sormuyorum :) zararları hakkında bilgi vermek isteyen olursa mesaj atabilir :)


 
zararları hakkında bir şey sorarsanız ok. nerden bulurum, kafası ne zaman geldi falan olmaz sanki.


  • uuth  (11.01.16 15:32:52) 
sözlük yazarıysan yasak olmayabilir ama kullanıcıya kesin yasak.


  • [silinmiş]  (11.01.16 15:34:26) 
"Zararları hakkında bişey soracağım da özele gelin" yaz, mesaj yoluyla sor bilenlere. Birkaç kişi mesaj attıktan sonra duyuruyu sil.


  • long live rock n roll  (11.01.16 15:34:48 ~ 15:35:08) 
ot: ineklerin yemeye bayıldığı muntazam yeşillik.


  • hebanon  (11.01.16 15:35:01) 
şifreli konuş roka de mesela


  • clones  (11.01.16 15:40:00) 
ben söyliyim zararlarını. tanıdığımın çocuğu var otçul. aile yaşantıları, hayat standartları berbat. sigara daha zararlı filan diyormuş. yemişim daha zararlı kavramını. ben görüyorum işte, kendi hayatını da ailesinin hayatını da mahvediyor.
başka bir tanesi vardı öldürüldü. annesi ardından damla gözyaşı dökmedi. ot mudur ne püsürse parasını bulamayınca anasını dövüyordu. daha neler neler yaptı.

o tür şeylerin en hafif zararı beyin damarlarını mahvetmesi oluyor. beyin hücrelerinin her birini plastikle kapladığını düşün. hücreler orada ama birbirleriyle bağlantıları yok. işte bunu yapıyor o illet.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (11.01.16 15:53:48 ~ 15:56:07) 
O denyoluk içinde varsa eğer dünyanın en kötü adamı olursun.


  • alperz  (11.01.16 15:59:15) 
kullanımı şizofreninin görülme ihtimalini artırıyor


  • lushdiamond  (11.01.16 16:12:06) 
ottur günahı yoktur


  • sta  (11.01.16 16:44:57) 
klorofil içerir. yeşildir.


  • anonymice  (11.01.16 17:34:19) 
"ot mudur ne püsürse parasını bulamayınca anasını dövüyordu" yahu bebenin ne içtiğini bilmeden genelleme yapıyorsunuz. yok böyle bir şey arkadaşım. Bu ne lan?

Alkolün çok farklı bi kafasını yaşadığını düşün. Böle bir şey. Kimse yoksunluğuna düşmez ana bacı dövmez. dövenler peynir yiyodur.

Mesaj atabilirsin.

yukarda yazılanların hepsi hayal ürünüdür gerçeği yansıtmaz yansıtması dahi düşünülemez.
  • yatagants  (11.01.16 17:42:28) 
Bir zamanlar Yaşar Alptekin'in bir filmi vardı, filmde ot içtiği için adam öldürmüştü. Hatta olayı anlatırken hikayeye "kafam öyle dumanlıydı ki" diye başlamıştı. Evet söyleyeceklerim bu kadar.


  • clones  (11.01.16 17:45:24) 
bebenin ne içtiğini çok iyi biliyorum @yatagans. kendisi benden birkaç yaş büyük kuzenim idi. o illetin iğrenç kokusunu da iyi biliyorum, bir insana ve yakın çevresinin hayatına neler yaptığını çok yakından gözlemledim.

@alperz, "o denyoluk içinde varsa dünyanın en kötü insanı olursun"'a kesinlikle katılmıyorum. içinde denyoluk olan biri değildi. blakis çok yufka yürekli, yardımsever, kendi halinde biriydi. hırsızlık yapıp hapis yattı. anasına yaptıklarını anlatmaya dilim varmıyor. kadın oğlu öldürüldükten sonra tek damla gözyaşı dökmedi. bu herşeyi anlatıyor zaten. bunların tek nedeni parasını bulmak içindi. başlarda çalışıyordu, sonra ne iş kaldı ne hayat.

biz kullanıyoruz bişey olmuyor demeyin. yavaş yavaş delirtiyor bu illet. en geç 20-30 yıl sonra kendiniz olmaktan çıkıyorsunuz.
hekim arkadaşlar varken yazmak bana düşmez ama fiziksel etkilerini bildiğim kadarıyla anlatayım: beyin hücre duvarlarını kalınlaştırıyor bu illet. hücreler ileti alamıyorlar ve yollayamıyorlar. bunun sonuçlarını anlatmaya gerek yok sanıyorum.
aradım buldum, bakın hekim arkadaş compadrito ne yazmış:
eksisozluk.com
bu da şukela modu:
eksisozluk.com
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (12.01.16 08:37:40 ~ 09:10:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.