[]

Boştayken ne öğreneyim? Dil, Program, Sistem v.b gibi

Boştayım, işsizim. Kariyerime de faydası olacak ne öğreneyim?

Yaşım çok genç değil, 27. Bu yaştan sonra, kariyerime de faydası olacak ne öğreneyim? Bölümüm İşletme.


 
boşluk süren ne kadar? bence yurtdışına dil okuluna git.


  • dahili meddah  (08.01.16 15:28:13) 
Programlama dilleri dünyanın her yerinde işe yarıyo. PHP, Javascript falan öğrenebilirsin belki.


  • gezgin rocker  (08.01.16 15:43:45) 
Yurtdışına çıkakmam malesef.

Mobil uygulama programlaması, yazılımı nasıldır sizce? Ordan yürünür mü?
  • otonom  (08.01.16 15:59:19) 
ileri excel, sunum programlari, sap gibi seyler
lazim olabilecek lisanslar, atiyorum spk ileri duzey lisansi
dil
ya da altin bilezik olabilecek bir sey, istifa edip dunyayi gezmeye karar verirsen her ulkede yapilabilecek bir is; yemek, fotograf, grafik tasarim, yoga-pilates hocaligi, dalis hocaligi, yamac parasutu hocaligi
  • jimicik  (08.01.16 16:04:37) 
kariyerine faydalı olmasını istiyorsan iş bul abi. yaş olmuş 27. ordinaryüs olsan yine de iş bulamazsın yoksa.


  • justinho26  (08.01.16 16:05:48) 
Geleceğin internet teknolojisi mobil diyebilirim. O yüzden mobil programlamaya yönelebilirsiniz. Android ya da IOS olur, fark etmez, her ikisinde de bolca ekmek var. Tabii sadece mobil değil, Web için Html 5, CSS, JavaScript, PHP, Asp.net olur, ya da Back-End için farklı programlama dilleri de olabilir. Tasarım konusunda yeteneğiniz varsa Photoshop ve Illustrator mutlaka bilmeniz gerekir. Bunun dışında 3D Studio Max ve After Effects de olabilir. Bu saydıklarımın birkaçını ya da kendi alanında uzmanlaşarak birini bilirseniz aç kalmazsınız, profesyonelleşirseniz iyi paralar kazanabilirsiniz.


  • sorumatik  (08.01.16 16:11:01 ~ 16:14:04) 
Ingilizce basli basina diger herseyin önünü acar. Iyi ingilizce bilen biri icin program ögrenmek de sistem ögrenmek de bilmenyenlere göre cok kisadir, ve her ne konu olursa olsun uzmanlasma sürecini cok kisaltir. Cünkü kaliteli bilgiye ulasmak cok kolaylasir, soru sorup cevap alabilecegin kaynaklar artar. Kaliteli bilginin cok azi türkceye cevriliyor maalesef.


  • emrahday  (08.01.16 16:18:23 ~ 16:20:07) 
www.coursera.org
www.udemy.com
www.lynda.com
www.khanacademy.com

Yardır.
  • croswell  (08.01.16 16:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.