[]

Denizbank Kurtaran Hesabı olan var mı?

Nerden bulaştıysam bu bankaya.

Haberim olmadan kurtaran hesap açmışlar, 300 liralık. 100 liralık kredi ödemesini geçiktirince buradan 100 TL çekilmiş. Bana da mesaj geldi, 300 TL kurtaran hesap borcunuz var, ödeyin diye.

Bu borcu, yine bu hesaptaki para ile internet bankacılığını kullanarak nasıl öderim? Daha önce ödeyen var mı?

 
aynısını bana da yaptılar hatta bugün mesaj geldi, öncelikle ben daha önce hesabı kapatmaları için bankaya faks çekmiştim ona rağmen kapatmamışlar ve kendilerine göre aylık ücretler hesaplamışlar.

bugün banka görevlisiyle konuşup durumu anlattım, ilgili hesabın kendi isteğimle açılmadığını, denizbank ın kredi ödemeleri için kendi kendilerine hesap açtığını, bu hesabı kredi ödemek dışında hiçbir şekilde kullanmadığımı ya da kullanmayı düşünmediğimi belirttim, sağolsun bana hak verdi bir dilekçe yazıp yollamamı istedi, yolladım ve az önce kurtaran hesap borcu ile ilgili gönderdiğimiz sms sehven gönderilmiştir dikkate almayın mesajı geldi.

borcu ödemeden önce yazı yazarak durumu anlatın, borcun iptalini isteyin ve mutlaka bankaya faks ve taahhütlü posta yolu ile iletin derim.
  • hypathia  (10.12.15 14:41:00) 
@hypathia

Benim bi sıkıntım yok aslında. Bana bu hesabı tam 300 lira açmışlar, 300 lira da geri istiyorlar. Bu 300 liranın 100 lirasını ben kullandım, geriye kalan 200 liranın üzerine 100 lira daha koyup borcumu ödeyeceğim ama ödeyemiyorum. İnternet bankacılığından bu borcu ödeyecek bir yol bulamadım çünkü.

Sen o parayı kullanmamışsın ama ben kullandım. Kullandım derken... Kredi ödemesinin günü geçince burdan otomatikman yine kendi çekti. Benim de işime geldi açıkcası.
  • otonom  (10.12.15 14:53:46) 
sadece hesaba yatırıyorsun diye biliyorum ben?


  • mesgul ve huzursuz  (10.12.15 16:11:40) 
sen yine önce bi ödememek için konuşsan :) hani kullandın ama sonuçta kredi için otomatik olarak açılan bi hesap o, sen bi zorla boşuna ödemek zorunda kalmazsın belki.


  • hypathia  (10.12.15 16:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.