[]

kediler için kapalı tuvalete alıştırmasyon

selamlar,

bir küçük kedayım var yedinci ayına girdi, erkek. kumunu çok dağıttığı için kapalı tuvalet alıp kapağını çıkartmıştım. ama aylar oldu. şimdi takayım dedim. bu salak olayı hiç anlamadı. bi iki kere o içerdeyken taktım. patiyle itti çekti falan, sonra fırladı çıktı. ama hiç giremedi. ben açtım kapağını. kapısında miyavladığı da oldu, gelip açtım yine. neyse gece banyo halısına kaka yapmış sağolsun. bi de halının kenarlarını çekip örtmüş skdfjkds. artık çıkardım kapağı. nasıl alıştırdınız siz ya? yardımcı olursanız çok sevineceğim.

teşekkür ederim.

 
selam aynı sorun bende de oldu etrafa kum sıçratınca kapalı tuvalet aldım ama kapağını çıkarmadım kendi girip çıkmaya başladı. en başta nasıl alışıyorlarsa o şekilde devam ediyor sanırım. benim tavsiyem en başa dönüp yine açık tuvalet kullanmak sonra yine kapalıya dönmek ama bu sefer kapağını çıkarmadan (biraz saçma gibi ama bu geldi aklıma), veya sevdiği bir oyuncak falan varsa tuvalete gireceği zaman içeri atın belki peşinden girer :)


  • scheisskopf  (05.12.15 12:57:45) 
valla bizimki hemen girdi, zaten açıkta yapmaktan rahatsız oluyordu, ben de baya geç almıştım aslında kapalı tuvaleti, 9 aylıktı sanırım. kapağı dediğiniz üst kısmı herhalde değil mi, hareketli kapısı değil. acaba o kapısını yukarı sabitleseniz alışana kadar girişi açık dursa, belki ondan çekiniyordur.


  • sanguine  (05.12.15 13:01:02) 
hareketli kapağından içeri giremiyor ya. dışarı çıkması da zor oluyor ama. kapak çıkıyor da, kazarken kapağın boşluğuna denk geliyor ve bütün kum banyoda. kum taşmasını azalttı ama yine de iki günde batıyor banyom. ühü.


  • allineed  (05.12.15 14:02:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.