[]

Ben nasıl yurtdışında yaşarım?

Böyle gidip oraya yerleşmeli, çalışmalı falan.

Bunu en son, Japonya'da oy verirken birbirine giren Kürt-Türk grupları görünce düşündüm. Bu dingiller gidip orada yaşayabiliyor da, beni bundan alıkoyan ne? Nasıl yurtdışına gidip yerleşirim? Bunlar nasıl gitmiş taa oralara? Ben niye gidemiyorum? Nasıl giderim?

İşim yok, param yok. Orada bu dingiller gibi davranacak bir tip de değilim. Nasıl yaparız?

 
bende hep merak etmişimdir. dünyanın her yerine dağılmış durumda bir sürü türk vatandaşı var. nedir bu işin sırrı bilmiyorum.


  • bigcaptain  (02.11.15 23:15:15) 
bugun bir arkadaş burada avrupada çalışma özelinde bie şey paylaştı dostlar bakın okuyun çok yararlı gibi geldi bana.

eksisozluk.com
  • cokponcik  (02.11.15 23:20:03 ~ 23:21:02) 
Ya herkes burada yazanların çoğunluğu gibi en azından memur işçi esnaf çocuğu değil ki. Buradaki adam rahatını kolay kolay bozmaz zaten. Köyden varoştan çıkmış adamın ise evi yok vasfı yok toprağı yok. Türkiyede piyasada da çok para dönmüyor, dönen para ona yaramıyor. napacak Dünya onu nereye atarsa amelelik yapıp çile çekip ekmeğini kazanacak. Hepsi değil kimisi akademisyen mühendis teknik eleman bilişimci falan ama çoğu böyledir bence.


  • i ve been mistreated  (02.11.15 23:21:43) 
onlar kaybedecek bişeyleri olmadığı için gidebiliyor bir sırt çantasıyla. cahil cesareti.


  • her gece aç  (02.11.15 23:24:13) 
işinizin veya paranızın olmaması önemli değil. önemli olan kendinizi nasıl ve ne derece geliştirdiğiniz. mesleğinizde iyiyseniz yabancı dil biliyorsanız tüm dünyada çalışabilirsiniz. tek gereken kişisel donanım. o da yoksa işte sonra videoda gördüğünüz gibi kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bizim milletin "anadolu çomarı" dediği tiplerin çok para veriliyor dediği aslında ağır sanayi, amelelik vb. işleri yaptığı ortamdan da başlayabilirsiniz. en kötü almanya'da dönerci tanıdığınız olsa onun yanında çalışmaya başlayabilirdiniz. yeter ki gerçekten kaçmak isteyin. gerisi geliyor.


  • herospower  (03.11.15 00:47:23) 
benim ilkokul arkadaşım tayland a garson olmaya gitti, yani oraya gidince garson oldu. şimdi baya bildiğin rusya falan dolanıyor.

yüzüne bakmadığın ay bu okumaz hergele dediğim eleman rusya da mühendislik okuyor dgs gibi bişey yaptı.
en gereksiz insanlar en kolay yoldan gidiyorlar evet bi biz kaldık resmen nerede hata yapıyoruz bilmiyorum
  • indescribable  (03.11.15 01:42:10) 
orada da iterler kakarlar amele olarak gidersen. adamlarda çok ciddi ırkcılık var bakışlarına bile yansıyor kimse bok cuvalına bakılıyormuş gibi de yaşamak istemez


  • mrthany  (03.11.15 01:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.