[]

Video işimden paramı alamadım , ne yapabilirim ?

Arkadaşlar selamlar , aslı çok uzun bir sorunu kısaca özet geçeceğim. Bir şahıs ile internet üzerinden tanışıp kendisine tanıtım filmi çektim , iş bitti ben işin ham görüntülerini vermek istemeyince biraz tartıştık (bize güvenmiomusun biladeeeer yaaaa dedikçe bende güvenmediğimi söyledim ) işin düşük kalite bi kopyasını kendisine teslim ettim . Ufak bi çekimimiz kaldı , 3 .000 tl alacağım kaldı adamdan ses soluk yok ulaşamıyorum . Aramızda fatura vb benzeri bi anlaşma yok , ancak yazışmalar ve mailleşmeler var.hukuki anlamda ben ne yapabilirim ?




 
yazışmalar bence iş görür, adresi numarası adı vs varsa alacak davası açabilirsin bence


  • masa penisi  (20.02.16 22:27:23) 
ver mahkemeye her türlü kanırtırsın


  • Alt4y  (20.02.16 22:29:04) 
İyide nasıl ? @masa penisi


  • darkknight  (20.02.16 22:29:07) 
İcraya vereceksin


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (20.02.16 22:36:05) 
Türk mahkemeleri çoktandır elektronik postaları delil olarak kabul ediyor. Tekini bile silme ya da müdahele etmeye kalkma. Elindeki elektronik delille borcuna karşılık icra takibi başlatabilirsin. Seninki ilamsız icraya giriyor: www.avukatruyaberil.com

Bir dahaki sefere düşük kaliteli işin üstüne filigran geçer öyle verirsin. Şimdi git www.sahiplen.com 'dan eserini sahiplen. 1 kontör 4TL.


Alıntı:
“sahiplen.com” uygulamasının, noterde yapılan onay işlemi ile aynı olduğuna ilişkin yasal bir kanıt var mı?

• 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu 3.maddesinde de belirtildiği gibi, uygulamamızda kullanılan zaman damgası ile onaylanan eserler, kanunen delil olarak kabul edilmektedir. 

• Damgalama işlemi sonrası, o dokümanın, hangi tarihte oluşturulduğu ve üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadığı sayısal ortamda doğrulanmış olur.
  • neotunc  (21.02.16 00:34:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.