(3) 

Koşu bandı önerisi?

Speed writer #1581739 
Kilo fazlası ve göbeğim var eritmek istiyorum. Bütçe Max 10-15 bin. Kendim araştırdım ikinci el satanlar vs var. Ama markaları özellikleri bilmiyorum bu konuda bilgisizim kısacası. Eğimli, masajlı vb modeller varmış. Evin balkonuna veya boş bir odaya koyacağım, gerektiği zaman katlanması ve alt kata takırtı yapmayan bir model arıyorum. Bütün söylediğim özellikleri internette modelleri dolaşırken hepsi bizde var diyor. Kısacası ne yapmalıyım? Öneriniz varsa açığım.
(7) 

Skechers koşu, yürüyüş ayakkabısı arasında ne fark var?

Speed writer #1579376 
Sb. Giydiğim her ayakkabının topuk kısmı parçalanıyor. Büyük ihtimal ayağımı yere basmamda problem var. Skechers un normalde hep spor archfit modellerinden birisini alıyorum yine topuk parçalanıyor. Yaptırıyorum yine giyiyorum. Geçen gün mağazada koşu ayakkabısı gördüm ayakkabının önü kalkık topuk kısmı yerden kalkık gemi gibi. Topuk kısmı havada durduğu için ayakkabımın topuğu parçalanmaz diye düşündüm. Kısacası benim düşünceme göre bu ayakkabıyı alsam işe yarar mı? Günlük, koşu, spor ayakkabı ayrımı gerçekten önemli mi?
(8) 

Haydarpaşa numune'de çalışacağım nerede ev tutabilirim?

Speed writer #1570897 
Arkadaşlar haydarpaşa numunede çalışacağım. Sizce nerede ev tutmalıyım bütçem max 30-35k tabi 20kya 15kya ev var güzeldir kalabilirsiniz dediğiniz mahalle semt varsa önerir misiniz? İstanbul'u hiç bilmiyorum daha önce sadece turistik amaçlı gezdim. Süre olarak gidiş veya geliş 45dk'yı geçmesin istiyorum.
Edit: Yazmayı unutmuşum 2+1 veya 3+1, eşyasız bir daire arıyorum.
(1) 

Ankara’da 2 günde ne yapılır?

Speed writer #1567518 
Ömrü hayatında Ankara’yı görmeyen bir insan olarak Anıtkabir olur Kızılay meydanı olur bunları hep haberlerden falan gördüm düşünün o derece Ankara’dan bir haberim. AVM olur şurada şu yenir olur şu parkı gezsen iyi olur şu caddeyi gezsen iyi olur tarzında önerileri olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
(8) 

Spor salonu için alt üst ne almalıyım?

Speed writer #1531917 
Monoton hayatımdan sıkıldım ve spor salonuna yazılmaya karar verdim. Ancak hiçbir kıyafetim yok. T-shirt şort ayakkabı vs ne almalıyım acaba? Gitme amacım ise göbekte biriken yağları yakmak. Vücut geliştiricisi olayım diye bir derdim yok.

İzmir Gaziemir'e yakın kalacak yer bulamadım

Speed writer #1529956 
Merhabalar 23 temmuz ile 26 temmuz arasında izmirde bulunacağım kız arkadaşımı ziyaret için geleceğim. Ancak kamu kuruluşlarının hiçbirisinde kalacak yer bulamadım. Sadece uyumadan uyumaya kalacağım yere geçeceğim için açıkçası otel tutmak da istemiyorum. Var mı yardımcı olabilecek?
(3) 

en kısa sürede ingilizcemi c1'e nasıl çıkarabilirim?(youtube vs)

Speed writer #1464298 
başlıkta youtube diye belirttim ama amacım ücretsiz platformlar aracılığı ile c1 seviyesine nasıl ilerletebilirim? şu an seviyem b1 diyebiliriz. amacım ise daha çok hobi, dizileri ingilizce altyazı ile izlemek istemem, yurtdışına çıkarsam işimi tek başıma görebilmek derdimi anlatabilmek diyebilirim. bu konu hakkında sitede de arama yaptım ancak güncel olarak bana önerebileceğiniz bir platform varsa tavsiye almak istiyorum.
(5) 

skechers rahatlığında ayakkabı var mı?

Speed writer #1447177 
sb. yaklaşık 5 yıldır skechers kullanıyorum. işim gereği yer oluyor 6 saat ayakta kaldığım sürekli yürüdüğüm oluyor gerçekten ayaklarım acıyor. ancak değişik markalardan da arayış içerisindeyim. skechers ayakkabının memory foam, air cool gibi özellikler gerçekten rahatlık katıyor. sizlerin kullandığı başka ayakkabılar var mı acaba?
(1) 

Sarp sınır kapısı açık mı?

Speed writer #1440206 
Sn. Malum covid var. Kapı şu an açık mı girişte belge isteniyor mu? Veya covid için test falan mı gerekiyor acaba bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim planımızı ona göre yapacağız çünkü.
(5) 

Eski tip geniş kalıp eşofman nerede bulabilirim?

Speed writer #1424290 
Merak ediyorum da eskiden 2000'li yıllarda geniş tip eşofmanlar vardı amaca hizmet eden. Slim fit furyası başladı eşofmanlarda sıkılaşmaya başladı. Acaba benim aradığım bu tarz eşofmanların satarken özel bir ismi mi var; yoksa değişen modayla bu tarz eşofmanlar tarihin derin sayfalarına mı karıştı?
(3) 

web sitenin tamamını indiren program var mı?

Speed writer #1400679 
sitenin ismi uptodate.com bilenler bilir. Üniversite veritabanından girerken üyeliğim vardı ancak maalesef bitti.Siteyi tamamen ne var ne yok indirmek istiyorum. İnternette aratınca nisan 2018 birisi indirmiş 4gb civarı yer tutuyor sanırım.Kendim winhttrack diye bir uygulama buldum 300mb falan indirdim ancak hep hata veriyor indirilemedi diye kapatıyor kendini. Kısacası benim için çok faydalı olacak ve gerçekten ihtiyacım var böyle bir uygulamaya değerli duyuru arkadaşlarım.
Not: bilgisayardan indireceğim windows 10 için soruyorum.
(8) 

ankara kedisi hangi mamayı yer?

Speed writer #1389645 
sevgili duyuru arkadaşlarım 2.5 yaşında ankara kedisi sahiplendik ailecek.Ancak bu kedi et versek bile burun büküyor. Sadece yaş mama yiyor arada kuru mama yiyor. Bu kediyi güzelce hareketlendirecek iştahını açacak peşimizden koşturacak mama önerisi olan var mıdır?
(1) 

radyoda dinlediğim türküyü kim söylüyor?

Speed writer #1377073 
bugün yolda giderken araştırdım sanırım türkünün ismi ığdırın al alması. Ama söyleyenin olduğunu bulamadım. Sesi iyi ki kaydetmişim shazam'da vs programlarda bulamadım kim olduğunu.
ses linki:
dosya.co
(7) 

Aştiden onkoloji eah toplu ulaşım ile gidiş?

Speed writer #1336308 
Sb. Sabah 8e varmadan aştiye inmiş olacağım. Taksiye binsem ortalama ne kadar tutar? Ya da aynı işlevi gören toplu ulaşım var mıdır? Ankara'yı hiç bilmiyorum.
(1) 

Sanal market tt prime kodu olan?

Speed writer #1312689 
Türk telekom prime olup da kod yollayabilecek olan var mıdır? Kağıt alacağım ders için gerekli ve bu indirim olursa çok güzel olacak.umarım yardımcı olacak birisi çıkar :)
"PRIME SANAL" yazıp 6262'ye yolladıktan sonra gelen kod geçerliymiş bu arada.
(6) 

Reçeteler kaç gün geçerli?

Speed writer #1303225 
Sb. Bayram tatilinden önce yazılan reçete kaç gün geçerli? 17 ağustosta yazılan ilaçları, yarın(pazartesi) gitsem alabilir miyim?
(2) 

Meydan larousse pdf'si olan var mı?

Speed writer #1279449 
İnternette çok eskiden birkaç link koyan olmuş ama linkler ölmüş. Elinde olan var mı acaba?
(10) 

m4a uzantılı ses kaydını bilgisayarda nasıl dinlerim?

Speed writer #1271103 
Hiçbir şekilde dinleyemiyorum. Bs player,vlc,media player en son k-lite codec paketi falan da indirdim hiçbir şekilde dinleyemedim. Telefon samsung ses kaydı yaptım telefonda açıyor ancak bilgisayardan dinleyemiyorum maalesef. Var mıdır acil yardımcı olabilecek?
(2) 

Kablolu/Kablosuz Kafa Bantlı Kulaklık önerisi

Speed writer #1265480 
Ders çalışırken video, ses kaydı dinleme amaçlı kullanacağım. Gün boyunca 4,5,6 saat yeri gelecek kafamda kalacak. Tabi arada çıkaracağım. Yapı gereği kafam büyük kulaklarım da büyük :/ Kulağın etrafından dolaşan yok mudur büyük çerçeveli, diğerleri kulağımı sarmıyor baskı uyguluyor :( Buna uygun kablolu veya bluetooth olabilir. Kablolular daha ucuz bildiğim kadarıyla tercihimdir.Ayrıca tablete de takacağımdan usb girişli olmaması iyi olur. Var mıdır kulaklarıma batmayacak kafa ağrıtmayacak bir kulaklık? Not: 5 6 saat dinlemek tabiki kafa ağrıtır baskıdan dolayı ama olabilecek minimumu kastediyorum :) Detayları da aklıma geldiğince yazdım.Son olarak bütçe 150 maksimum 200 diyeyim.Bekliyorum önerilerinizi.
(6) 

S pen kalem ucundaki silikon değişiyor mu?

Speed writer #1229680 
S pen imin ucundaki silikon kendiliğinden çıktı, geri takamadım. İnternette kalemin ucunun değiştiği söyleniyor ama değişince ucundaki yumuşaklık sağlayan silikon da oluyor mu? Ayrıca herhangi bir telefoncu değiştirebilir mi bunu?
(5) 

Sony xperia z3 plus alınır mı?

Speed writer #1228032 
Başlıkta soru alınır mı alınmaz mı?
(4) 

Android arka plandaki uygulama uyutma programı önerisi olan var mı?

Speed writer #1219158 
Şu an greenify kullanıyordum, buna alternatif başka program önerisi olan var mı acaba?
(1) 

Film veya diziyi çekilen yere göre sınıflayan bir yer var mı?

Speed writer #1216370 
Abd özelinde veya başka ülke kökenli film,dizileri atıyorum eyalete,şehre göre sınıflandırabildiğimiz bir site var mıdır acaba?
(6) 

60-80 bin lira arası dizel tam otomatik araç tavsiyesi

Speed writer #1212989 
Araştırıyorum ama uzun zamandır bulamadım, marka model olarak ne önerirsiniz?
(3) 

Zeytinyağı gönderimi kargo sorunu

Speed writer #1211557 
Arkadaşım manisadan zeytinyağı gönderecek yalnız otobüs firmaları, diğer kargo şirketleri kabul etmemiş öyle söyledi? Ne yapmamız gerek, nasıl yollayabilir?
(10) 

Araba camına film taktırmanın cezası var mı?

Speed writer #1211517 
Son güncellemere göre en son ne oldu bu olay?
(3) 

Rusya'dan iphone getirmek mantıklı mı?

Speed writer #1210701 
Yakın bir arkadaşım rusyadan istediğim bir telefonu getirebileceğini söyledi ben de iphone olabilir dedim, ancak bu konuyla hiç ilgim olmamıştı.İnternetten baktığım kadarıyla telefon türkiye'de çalışmıyormuş kayıt yapmak gerekiyormuş gibi şeyler karşıma çıktı.Tabi kayıt esnasında da bir miktar ücret ödeniyormuş.Tüm bunları topladığımızda kayıt kaç liradır, rusya ile türkiye arasında fiyat farkı uygun mudur? Kısacası bilen birisinin açıklayıcı anlatımına ve yardımına ihtiyacım var.
(1) 

Android hava durumu uygulaması

Speed writer #1209308 
Şu ana kadar saatlik güncelleştirmelerde sıkıntısı olmayan, aşağı yukarı doğru tahmin eden, widget i güzel olarak yandex i kullandım. Sizin önerebileceğiniz uygulama var mıdır acaba?
(1) 

Mobilde en iyi harita uygulaması

Speed writer #1208368 
Google haritalar, yandex harici iyi diyebileceğiniz harita uygulaması var mı acaba?
(5) 

Tropico 5 benzeri oyun

Speed writer #1207970 
Tropico 5 oynayan var mı? En son tropico 4 modern times eklentisi ile oynamıştım, çok farkı var mı bu son oyunun? Ayrıca city building tarzı oyun önerisi olan varsa açığım simcity, cities xxl, cities skylines harici varsa bildiğiniz.
(4) 

Behzat ç izlenebilecek site

Speed writer #1207565 
Hiçbir yerde bulamadım 1080p veya 720p arıyorum puhu.tv ye baktım ancak ekranın yanları siyah, YouTube'da ise vpn ile girince kalitesi 360 480 arası bir kanal var ama dediğim gibi hiç hd kalitede bulamıyorum. Siz nereden izliyorsunuz?
1

mobil görünümden çık