sb. yaklaşık 5 yıldır skechers kullanıyorum. işim gereği yer oluyor 6 saat ayakta kaldığım sürekli yürüdüğüm oluyor gerçekten ayaklarım acıyor. ancak değişik markalardan da arayış içerisindeyim. skechers ayakkabının memory foam, air cool gibi özellikler gerçekten rahatlık katıyor. sizlerin kullandığı başka ayakkabılar var mı acaba?




 

kullandığım en rahat ve en dayanıksız ayakkabılar skechers. kaç çift parçaladım bilmiyorum.
asics'e geçtim biraz daha dayanıyor diye ama onlar da hikaye. özellikle fileli tasarımdan kaçın.

şimdi eski usul deri kaplı ayakkabı arıyorum.

ozdek

Sketchers rahat değil fazla yumuşak. Rahat olduğunu düşünüyor insan ama o yumuşak ayakkabılarla biraz yürüyünce mahvoluyorsunuz. Amaca uygun ayakkabı almak lazım. New Balance'a iyi diyorlar ama ben kullanmadım hiç.

pass

ben de skechers ayakkabı kullanıyorum genelde değişik renklerde çiftler var değiştire değiştire giyiyorum. bir ara 120 lira civarına düştüğü için internetten lumberjack'in bir modelini aldım. onun da tabanında memory foam benzeri bir taban çıktı. skechers kadar rahat sayılır. benim aldığım lumberjack ale modeli yeşil olandı.

başka renkleri ve modelleri var.

şu fotoda biraz belli gibi memory foam benzeri taban.

productimages.hepsiburada.net

jamiro

3 tane Skechers eskittim, gördüğüm en dayanıksız ayakkabı. Taban rahatlığı bir süre sonra yerini çökmeye bırakıyor. N11’den Sanus M300 taban alıp bütün ayakkabılarımın tabanını değiştirdim, inanılmaz rahat. Tavsiye ederim.

captainimsi

under armour ayakkabıları gayet dayanıklı ve rahat geliyor bana. tavsiye ediyorum.

isyankar tosbaga
1

mobil görünümden çık