sevgili duyuru arkadaşlarım 2.5 yaşında ankara kedisi sahiplendik ailecek.Ancak bu kedi et versek bile burun büküyor. Sadece yaş mama yiyor arada kuru mama yiyor. Bu kediyi güzelce hareketlendirecek iştahını açacak peşimizden koşturacak mama önerisi olan var mıdır?




 

Yaş mama kedilerin çikolatası gibi bir şey onu illa ki yer; kuru mamalardan da sevdiğini bulacaksın artık bi şekilde ama 2,5 yaşına kadar yaş mama yememiştir herhalde o yaşa kadar hangi kuru mama verilmiş onu öğrenme şansınız varsa her şey daha kolay olur.

angelus

petshop'lar açık mama satar. paketlilerden kalite olarak farkları olmaz. azar azar deneme yanılma yöntemiyle sevdiği mama bulun. proplan ile başlayabilirsiniz belki.

proletarier aller lander vereinigt euch

teşekkür ederim bakalım proplan alalım ilk başta :)

Speed writer

bizim kedi safkan ankaralı. proplan seviyor en çok.

theseachange

Haşlama tavuk verdiniz mi? Onu da severler. Tavuk ciğerini az yağda biraz kavurup verirseniz belki onu da sever.

Cremisi

Yaprak döner veriyorum ben

Gecikmeli Tapa

Benim rahmetli ankara kedileri proplan tavuğu severdi, balığa da hayır demezdi. royal canin'i de severek yiyorlardı.

Ayrıca devamlı yaş mama verirsen hayvan ishalden kurtulamaz ve diğer mamalara burun büker. arada sırada ver sadece

kimlanbu

Pro plan, royal canin gibi icerigi bos mamalar almayin derim. Ya da az tahilli/tamamen tahilsiz mamalarin arkasiyla pro planda yazilanlari bi karsilastirin. Sokaktan mi sahiplendiniz, eski sahibinden mi? Bilgi alacaginiz biri yoksa gecmisten, hayvanin yeme duzeniyle ilgili, deneme yanilma yontemi tek cozum. Onunuze gelen mamayi yiyecek mi diye almayin.

la.luna
1

mobil görünümden çık