(3) 

Joy division

docrivers #1467158 
Disorder dinlerken baya içlendim be, sevee misiniz ?
(10) 

İltifat

docrivers #1466537 
Yahu kız gecelikle foto atıo ok, seks konusu açıo ok, biz üst üste 3 4 iltifat edince çok hızlı gidiyoruz bye oldu ...
Bunlara iltifat edilmiodu galiba, unutmuşuz bu işleri, gayet iyi giden flört, hormonal anlamda direksiyonu biraz kaybedince sarsıldı, yazmayım mı geri döner mi acaba, arkadaş gruplarında yelkenleri hemen suya indirdi olmuşuz.
(5) 

Karşı cins

docrivers #1465798 
Yahu ben beğendiğim beğenmediğim, beni beğenen farketmiyor, hiçbi kızla konuşamıyorum, konu bulamıyorun akmıyor ya, özgüvenim sıfır.
(3) 

Eski ben

docrivers #1465440 
Ben bugün bir aydınlanma yaşadım, 4 aydır psikoloğa gidiyorum etkisi olmuştur. Kendim ile ilgili detayları yazmayım , ama artık günlük olarak ufak ve fazla haz aldığım şeyleri bulup uzmanlaşmaya uğraşacağım. Bu şekilde düşünürsem motive edersem olur ve ben artık değişmiş olurum, şuanki bu cümleleri yazan 27 yıllık bana ne olacak peki, özlemicek miyim o hayatı.
(3) 

Banka kredi

docrivers #1463095 
Kredi puanım çok düşük olduğu için kredi çıkmıyor bana, ama ihtiyacım var, şubeye gitsem oluru var mı , 10 bin tl falan zateb fazla değil. Maaşım iyi .
(1) 

Gitar solosu

docrivers #1462906 
open.spotify.com 3.30dan sonra giren mistik şeye yakın önerilerinizi istiyorum, acil .
(4) 

Spor ve yemek

docrivers #1461998 
Ege fitness'ın evde spartacus antrenmanlarını yapıyorum 1 aydır. 2 3 tabak makarnalar, sabah 4 yumurta, spordan sonra en az yarım kilo tavuk , yarım l süt tarzında bi beslenmem var, normalde hayatta bu kadar yiyemem ama bu antrenmanlardan sonra ve ertesi güne müthiş iştahım oluyor, iyi mi gidiyorum, amacım kas kütlemi arttırmak, daha sonrada kilo verip define mi deniyor öyle olmak istiyorum, bu kadar yemeye kilomda artış yok ama, 1.82 bpy 92 kg civarıyım 1 aydır, ama gözle görünen değişim var vücutta , ne dersiniz bu şekil iyi mi.
(5) 

Köpek eğitimi

docrivers #1461188 
50 günlük rednose pitbull aldım, iyi bakmak eğitmek istiyorum, onunla ciddi iletiişim kurmak için rehber niteliğinde kitap önerisi alabilir miyim
(16) 

İntikam filmi

docrivers #1460429 
Karısı veya sevgilisi öldürülünce intikam alan adam filmi izlemek istiyorum, kitap öneriside hoş olur ama öncelik güzel bir filn.
(7) 

Arkadaşsızlık

docrivers #1458850 
13 yıllık arkadaşım bana çok aptal geliyor, bende ona illaki birşey geliyorumdur, ama artık yaptığımız her işte giriştiğimiz her ortak olayda onun bu klasikleşmiş tuhaflıkları gözüme ekstra batıyor ve bir konudan dolayı ağır konuştum artık
O da sen bana 3 5 aylık adam muamelesi yapıyorsun bunu kabul edemem dedi ve bitti, ben gerçekten kendisinden soğudum, keşke en yakın arkadaşım ondan daha farklı biri olsaydı diyorum artık, ben değiştim o değişmedi hiç. Şuanda ise yapayalnızım, sabahtan akşama kadar iş, haftasonu sabah akşam anime . Sosyal olma konusunda zaten çekingenim ama o kadar daraldımki , ne olacaksa olsun moduna girsem dahi karantinalar yüzünden elim kolum bağlı. Ciddi anlamda sürekli mesaj atabileceğim, komik bir şey olduğu zaman anlık yazışabileceğim biri yok artık, her hafta psikologa ciddi para veriyorum. Belkide bu arkadaşımla herşeyi bitirmek daha iyi olabilir uzun vadede , bilemiyorum ama kendimi başka bir gezegende gibi hissediyorum. Bu kadar yalnız olacak ne yaptım, tüm insanlar benim kadar asosyal olmadığına göre bugüne kadar neden bir şekilde beni hayatın içine dahil edemedi kimse, geçmiş 10 yılın enkazı berbat bir sosyal hayat ve 5iq sahibi en yakın dost, ben artık daha mutlu daha yaratıcı daha hareketli olmak istiyorum, daha pozitif biri oldum seanslardan sonra , kendimden başka kimseyi hor görmek istemiyorum, yanlış insanlarla ile tanışıp travmatik ayrılıklardan aıkıldım. Ben artık yolun sonunu intihar gibi görüyorum ama bakalım ilaçlar beni oyunda tutuyor.
Ben 27 yaşındayım ve artık duygularımı taşırlen sendelediğimi hissediyorum, daha önce olmuyordu, dizlerimin kırıldığını nefesimin daraldığının farkındayım.
Yıllarca sosyal fobi hayatımı bitirdi, özgüvensizlik yanında kreması oldu , arkadaş edinemedim, karşı cinsle iletişimim uzaylılarla iletişim seviyesinde, her şeyi çok takıyorum , her şeyden korkuyorum, bu gidişle zaten şizofreniye yakalanıcam, psikolojimi kendi kendime çok yoruyorum, çıldırıyorum.
(2) 

Kas kütlesi / yağ oranı

docrivers #1458243 
Yaza kadar midemdeki yağları eritmem lazım, aynı zamanda kas kütlesi eklemek istiyorum. 184cm 89kg , sabahları aç karnına depar atıyorum nabız yavaşlayana kadar hafif yürüyüş sonra tekrar depar. 20 25dk yapıyorum, akşam işten gelincede 100 şınav çekiyorum 20x5 şeklinde. Aç kalmıyorum , yeterince yiyorum. En azından mantıken doğru yolda mıyım, amacım , fight club vücudunun çok hafif yağ oranı yüksek versiyonuna okeyim.
(1) 

Neon genesis evangelion

docrivers #1457761 
3. Anime deneyimim oldu, one punch man ve hellsing'den sonra beyin yaktı , bu kadar üst düzey başka seriler var mı ?
(19) 

Maaş tarihi

docrivers #1457299 
İş yerim maaşları ayın 15inde yatırıyor, çok saçma değil mi ?
(3) 

Sol omuz çıkması

docrivers #1455781 
6 ay önce halısahada omuz kapakçığım kaydı, o günden sonra sol omzum çok hafif hareketlerde dahi kütlüo çıkar gibi oluo, hatta çıkıp oturuyor, basketbol oynuyorum ve moralim çok bozuk, sabah devlet hastanesine gitsem ortopedide bakarlar mı, sol omzum sürekli yerinden çıkmaya müsait.
(3) 

Barfiks

docrivers #1455465 
182 boy 92kg'ım. Ama en fazla 2 çekebiliyorum , kollarımı mı güçlendirmem lazım acaba ?
(1) 

Ofis hayatı, beyaz yakacılık

docrivers #1455342 
Bir şirketin pazarlama departmanına bağlı sahadaki yüzüyüm, uzun zamandır bu kadar kurumsal bir işte değildim paslanmışım. Arkadaşlar gerçekten bu mudur yani, entrikadan beslenmeden , arkadan konuşmadan, arkadan kuyu kazmadan bu sistem yürümüyor mu ? Geçen hafta başlığı açtım cinsiyetçi diye silindi, bu sefee cinsiyet vermiyorum , bu mekanizma ruhumu parçalıyor, işkolik tayfa bir yanda, pireyi deve yapan yöneticiler öbür yanda, tek motivasyon kaynağım 2 senedir işsiz işsiz evde yatarken şimdi bir şekilde zaman geçiyor , fazla düşünmeye zamanın yok, bundan dolayıda kendimi spora verdim falan ama bu yaşam şekli lağımdaki fareye kravat takmaktan fazlası değil.
(2) 

Sözelci ve excel

docrivers #1453695 
Çalıştığım şirkette sahaya geçtim ve excel üzerinden rapor hazırlamalı bir iş. Excel'e çok uzağım , kısa sürede öğrenebilir miyim, uygulama zor bir uygulama mı, daha önce şablon bile yapmadım, şimdi rapor hazırlayacağın. Öğrenmek zorundayım.
(5) 

Maaş hesabı

docrivers #1451722 
Ben yıllar önce garantiden maaş hesabı açmıştım, işten çıkınca başka bankaları kullandım, şimdi yeni bir iş buldum, garantiden hesap açmamı istiyor , nasıl yapacağım , zaten hesabım var , onu yeni iş yerime tanımlatabiliyor muyum ?
(5) 

Epilasyon

docrivers #1451508 
Alexander olanını kullandım 3 sene önce, eh işte denebilir ama kesin çözüm falan değil hatta alakası yok. Sakal altı boğaz ve kulak iç kısmında siyah tüyler var , ayrıca burun üstünde tek tük kıl var, bunları ağdaydı makinaydı almak insanı bıktırıyor. İğneli lazer vs diyorlar, ciddi anlamda böyle spesifik bölgeler için kesin çözüm var mı, tutup bacak kıllarını komple alsın demiyorumda , toplasan 100 tane kıl kökü işte bu bölgede saydıklarım, ama beni rahatsız ediyorlar, bunun kesim çözümü var mı.
(4) 

Sağlık topu

docrivers #1451131 
Halısahada juninho gibi şut çekmek için ağır sağlık topu ile şut çalışmak mantıklı mı?
(1) 

Yer imleri chrome

docrivers #1451003 
Geçen sene kullandığım mail adresimle chrome'da bir sürü yer imlerim vardı, formattan sonra yeni mail aldım tabi chromeda kayıtlsr gitti.
Ben mail şifremi falan hatırlıyorum, eski yer imlerimi bulma şansım nedir.
(9) 

Dövme hatırlatma

docrivers #1450781 
Memento filmindeki abi kadar anlık hatırlatmalara ihtiyaç duysanız ne yapardınız, avuç içi dövme iş hayatında sıkıntı çıkarır mı ? Hatırlatmanın olduğu bir kolyede olabilir ama vücudunda hiç dövme olmayan biri olarak soruyorum, ciddi anlamda sık sık bakmam gereken bir durum var, nereyi önerirsinix .
(6) 

Siyasete girmek

docrivers #1450708 
Bugün malum partiye üyelik başvurusunda bulundum, siyaseten yakın olduğun parti yok bu arada, tamamen akademik çalışma için , biraz departed filmi gibi diyelim. Ama ciddi yükselmek istiyorum, önerileriniz var mıdır, batan bir gemi nihayetinde, dinamiklerini içeriden koklamak için böyle bir çılgınlık yapıyorum, ileri derece bipolar var bende, ileride şizofreniye kayma ihtimali yüksek, hayatımdaki diğer deliliklerden biri işte, neyse tavsiye öneri açığım yani.
(2) 

Map programı

docrivers #1441469 
Google haritalar veya yandex gibi değilde daha detaylı, mesela ikimizde de aynı program var, ben bir yeri işaretliyorum sokak kaldırımının en köşesini, sapma olmadan sen o programla o köşeyi bulabilir misin gibi.
(5) 

Sokak köpekleri

docrivers #1440393 
Bulunduğum sokakta devasa bi plaza var, orayı bölgesi edinmiş 6 7 tane köpek var, bu enayilerle aram çok iyi, beni çok seviyorlar, ben bunların hergün birine tasma takıp gezdirsem gelirler mi yoksa sinirlenirler mi, sonuçta bizim sokak dışına kesinlikle adım atmıyorlar, ama ilişkimizde çok iyi, başka yerleri gezdirmek istiyorum .
(3) 

Anarşizm

docrivers #1440282 
Babadan malı mülkü olan , refah içinde yaşayan biri anarşist olabilir mi ? Ne kadar olur, anarşist çevrelerce sosyal ortamlarda ne kadar kabullenir, teşekkür ederim.
(3) 

Video edit

docrivers #1439760 
Youtube'da içeril üretiyorum, 3 4 parça videom var onları birleştirip arkadaki yeşil perdeye video koymak istiyorum, adobe premiere pro 2015 tavsiye ettiler, resmen boğuldum beceremedim, ne önerirsiniz ?
(1) 

Pc kaybolan klasör

docrivers #1438344 
Yedekler diye bi klasörde duruyordu kardeşimin bebeklik fotoları, şuan yok nasıl bulabilirim, kimsede silemez.
(6) 

Tişört tasarım baskı

docrivers #1437556 
Aklımda bir konsept var , tişörtlere baskı yapıp yurtdışına satma odaklı.
1.si elimdeki fotonun mevcut çözünürlüğünü arttıracak bir teknoloji var , photoshop cs6 işimi görür mü ? Kafamdaki tasarımlar zaten kolay şeyler maksat yurtdışında alıcısı olsun. Prodigy out of space albüm kapağını uygun renklerdeki tişörte basmak gibi.
2.si kargo işi nasıl oluyor, çinden buraya ürün geliyor, eu ve abd'ye tişört yollamak cidden ne kadar zor olabilir, fiyat nasıl oluyor ?
3.sü . 13 euro'ya var 30a'da, ihracat yapmak istiyorum:(
(1) 

Auzef örgüne geçiş

docrivers #1437145 
Merhaba, benim bu sene agno 3.06, güzden 3 tane alttan dersim var, önümüzdeki güz 3. Yarıyılım oluyor, alttan dersleri verip örgüne geçme şansım var mı
(4) 

Sevişen inek

docrivers #1436163 
twitter.com
Nasıl ya bu kadar şehvetli olabiliyor mu ?
(2) 

Elektrik havalandırma

docrivers #1436061 
Şu makina 24 saat çalışsa kaç kwh eder, 30 güne vurunca faturaya ne yansır merak ettim.
www.growkent.com
(13) 

Bilgisayarcı terörü

docrivers #1435115 
Laptopın pili bitikti , yazıcıoğluna götürmüş babam . Almışlar 2 gün sonra soket değişimi falan yapmışken tüm aksanlara bi bakalım deyip 500e yaparız dediler. Ok dedik, 2 gün sonda aradılar gel diye, gittim benim laptop masada , haa abi biz yaptık bi batarya kaldı dedi, parayı verdim bataryayı taktı yolladı, eve geldim klavye oturmamış, windowsda wifi açılmıyor , geri götürdüm abi buna yeni windows atacağız, ssd olsa senin laptop uçar dedi , iyi ulan onuda tak dedim, abi 250o dedi, verdim taktı (hardiskimin sağlığı düşükmüş ondan attıkları windows wifi açmamış) bugün teslim alışımın 2. Gecesi , ekran açılmıyor, laptop açılıo ama baitaki hafif tok ses, sistemin açılma sesi yok, muhtemelen ana ram anakart biri patladı, ben ne yapayım , hakkım hukukum nedir ,çıldırcam , basit bir batarya değişimiydi ulan
(5) 

Sosyal olmak

docrivers #1434278 
Hiç arkadaşım yok, eskileride engelledim , kardeşimden başka arkadaşım yok işin doğrusu, ve canım sıkılıyor, nasıl sosyal olunur , daha önce hiç denemediğim bir şeyi soruyorum, sosyal fobi tedavim yeni bitti sayılır , age 26 ama kendimi bildim bileli asosyalim .
(2) 

Ayasofya

docrivers #1433384 
Son durum nedir, freskler karartılmadan son kez ibadethanemi gezebilir miyim, çorap kokusu falan üzerinde sinmeden, yoksa artık resmi olarak cami ve rte namaz kılana kadar giriş yasak mı ?
(3) 

Sıcak çarpması

docrivers #1432039 
Vücudumun heryeri yanıyor, halsizlik var ama daha öncedende oldu mide bulantısı gelmeden çok rahatsız etmiyor. Ama o da gelecek gibi, 2 kere soğuk su ile yıkandım, şimdi ara ara karıncalanma oluo vücudumda, ne önerirsiniz.
(1) 

Telefon imei

docrivers #1430784 
2. El samsung s8 alacağım, şahıs yurt içi telefonu imei sorunu yok diyor, ben bunu nasıl test edebilirim alma aşamasında ?
(4) 

psikolojik türbülans

docrivers #1428527 
7 8 ay önce ağır depresyondaydım , doğru ilaç kombinasyonları ile benimde gayretimle aştım , ölmek istemiyorum , hayat ne kadar saçma olsada iyi durumdayım , elimdeki imkanlarla mutlu olunabileceğini farkettim, hatta elimin hiçte fena olmadığını , masadan kalkmanın salaklık olduğunu falan düşünüyorum .
Neyse soruma gelecek olursak ben düzeldim, 26 yaşındayım ve ilk kez duygularımı kontrol edebildiğimi farkediyorum, babamı ilk kez seviyorum , benim ondan beklentilerimden çok benim ona verdiğim zararlara göre aramızdaki ilişkiyi yorumlayıp , adamcağızın değerini yeni anlıyorum. Kendimi önemli görüyorum artık, egoistçe bir yaklaşım değil ama, aşağılanmaya kullanılmaya gelemiyorum artık, en yakın arkadaşım aynı kişi tarafından 4 kere dolandırıldı, diğer arkadaşlarım bana karşı saygısız veya tepeden bakıyor vs, 26 yıllık bir rezaleti toparlamam gerekiyormuş , bu tedaviden önceki benim neden olduğu tüm geçmişe bir enkazmış gibi bakıyorum, bu kadar ani bir değişim bana pek mümkün görünmüyor.
yine duygusal alaboralar mı yaşıyorum , yoksa gerçekten kendimi ve çevremi değiştirmem için bir fırsat mı doğru ?
doktorum korona virüs dolayısı ile tedavi altında, ondan dolayı düzenli olarak gittiğim seanslarım baya aksadı, en son konuştuğumda ise bunun bir fırsat olduğunu söylemişti sizlede paylaşayım dedim
(6) 

otel tavsiye

docrivers #1427126 
otelden tatilden anlarım diyen varsa, muğladan 3 tane otel var elimde ama muğlayı haritada bulamayacak şahsım kararsız kalmış durumda .
www.etstur.com
www.etstur.com

www.tripadvisor.com.tr

aile olarak tatil ne demek bilmeyiz , ondan mares'in denizini ben çok beğendim , club tuana ise nezih ve doğası hoşuma gitti, tui ise konsept olarak yabancı ağırlıklı bir tatil kötü ve devasa bir işletme, ayrıca kaliteli duruyor, ama dediğim gibi muğla tatilinde önceliğim her şey dahil ve iyi deniz/doğa , tavsiye ve yorum almak istedim.
(3) 

muğla tatil

docrivers #1426734 
ailem daha önce tatil yapmadı , otelli yaz tatili falan bilmezler , bu sene gitmek istiyorlar, ben muğla'nın çok iyi olduğunu biliyorum ancak neresinde nasıl hangi otel tercih edilir bilgim yok , ailem biraz apaçi olduğu için bu tatil mevzusunda, onlar herşey dahil konsept ile kendilerini 1 hafta kral gibi hissetsin istiyorum , tabi benimde pek tecrübem yok ege kıyılarının otelleri hakkında, tavsiye istiyorum . babam alkol bile içmez bende her şey var, her şey dahil konsept bana zaten uyar ama bizimkiler en azından görmemiş , başa türlü konsept otellerde tatmin etmez sanki bizimkileri .
(1) 

fransız dizi

docrivers #1425968 
la haine'nin dizisi var mı ? dizisi dediğim , the wire gibi bir şey çekti mi fransızlar hiç ?
(1) 

kara film

docrivers #1424880 
Bunlar genelde konu itibari ile değişken olmuyor, aşk suç drama falan, konusu derin ve ilgi çekici kara filmler önerir misiniz
(2) 

İtalyan operası

docrivers #1423539 
Nerden nasıl başlayabilirim, yapmaya değil tabi izlemeye, dinlemeye ve okumaya
(2) 

Godfather

docrivers #1423366 
Vito'nun abisi mafyaya kızıp dağa çıkıyordu sanırım, bizdeki eşkıyalık değil mi bu , italyanlardaki tam adı nedir bu kültürün.
(1) 

Apple video çekim

docrivers #1422761 
İphone x'den kısa film çekeceğim, kayıt için telefonun kendi kamera uygulaması yeterli mi ? Siyah beyaz düşünüyorun.
(1) 

İmdb alternatif

docrivers #1422644 
Webde metascritic takip ediyorum ama app olarak yok sanırım, sanat filmleri bağımsız sinema özelinde kritikleri olan, puanlamaları ona göre olan bir sinema app'i var mı acaba
(3) 

Tablet acil

docrivers #1420247 
Galaxy tab 3 t113 modelim var, ipad 2 a1396 model ile takas yapacağım, ama pek anlamam , kitap okumak için yapıyorum takası, samsungda pixelleri saymaktan bir şey okunmuyor, alacağım cihaz eski sanırım, çok mu ağırdır, internet kitap okuma falan , fazlası ile işim yok.
(1) 

Okuma yapma

docrivers #1419929 
Elimde Halil inalcık'ın rönesans ve türkiyenin modernleşme süreci kitabı var . İçerik oldukça doyurucu , ancak bu 400 500 sayfalık kitabı nasıl okumam gerektiği hakkında kafam karışık, neredeyse her satırında yeni bir bilgi, önemli ve uzun süreli hafızaya geçirebilmek için adam öldürebileceğim anekdotlar içeriyor, bu tarz akademik kitaplar nasıl okunuyor, işe yarar bir tekniği olanınız var ? Bu tip onlarca kitap geçti elime, hepsini bir an önce bitirme gibi bir acele ve kıpır kıpırlıkta var içimde .
(8) 

Çocuk resim

docrivers #1417977 
m.imgur.com kardeşim böyle şeyler çiziyor, olayı ne yani, bizde 12 yaşımızda olduk ama böyle bişey çizmekten aşırı keyif alıyor, neye yorayım, para versen çizmez yaşıtları, herşey çok simetri.
(5) 

ingilizce

docrivers #1417730 
İngilizce en iyi nasıl geliştirilir. Çok satan bi roman var elimde , ingilizce ve her cümlede sözlüğe baka baka 20 dakikada 1 sayfa bitiyor. Bu yöntem saçma geldi sanki bana, sen böyle devam 1 ay sonra 1 sayfayı 3 dakikada okur hale gelirsin denir mi, moralim bozuldu valla, kelimeler fiiller adamlar uçmuş , hiçbişe bilmiomuşum.
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık