Bir şirketin pazarlama departmanına bağlı sahadaki yüzüyüm, uzun zamandır bu kadar kurumsal bir işte değildim paslanmışım. Arkadaşlar gerçekten bu mudur yani, entrikadan beslenmeden , arkadan konuşmadan, arkadan kuyu kazmadan bu sistem yürümüyor mu ? Geçen hafta başlığı açtım cinsiyetçi diye silindi, bu sefee cinsiyet vermiyorum , bu mekanizma ruhumu parçalıyor, işkolik tayfa bir yanda, pireyi deve yapan yöneticiler öbür yanda, tek motivasyon kaynağım 2 senedir işsiz işsiz evde yatarken şimdi bir şekilde zaman geçiyor , fazla düşünmeye zamanın yok, bundan dolayıda kendimi spora verdim falan ama bu yaşam şekli lağımdaki fareye kravat takmaktan fazlası değil.




 

hayır her kurumsal ortam böyle değil, çok farklı firmalarda, ekiplerde bulundum. ekibin doğasını ve huzurunu oradaki yönetici ve ekibin kendisi oluşturuyor. kötü insanlar çoğunlukta ise maalesef ortamınız da böyle sinir bozucu oluyor. hiçbir şey canınızdan, ruh sağlığınızdan kıymetli değil.
size nacizane tavsiyem tarafsızca olayları bakmanız, sizi ilgilendirmeyen konulardan dönen entrikaya odaklanmamanızi eğer ucu size dokunuyor ve durumun değişmeyeceğine inanıyorsanız yavaş yavaş iş bakınmanız, hemen olmasa bile yedek planınızı yapar öyle ayrılırsınız.

silent
1

mobil görünümden çık