(8) 

eşime ne hediye alabilirim?

burty #1343896 
kadınlar gününden bağımsız olarak eşime hediye almak istiyorum. çiçek böcek sevenlerden değil. 2 aylık bebeğimiz var, bu yüzden yemeğe falan da çıkaramam. bebiş sayesinde yoruluyor ve yıpranıyor bunu göz önünde bulundurarak mutlu edeyim diyorum. ne yapabilirim ya da ne alabilirim? bir beyin fırtınası yapıverelim.
(4) 

grip bulaşmasını nasıl engellerim?

burty #1343695 
iş yerinde oda arkadaşım feci şifayı kapmış. dünden bu yana aksırıp tıksırıyor. iki aylık bebeğimiz var, normalde bu kadar önemsemem ama bana bulaşmasını nasıl engellerim?
(2) 

maçkolikte arama fasilitesi nerde?

burty #1334826 
bilgisayardan girilince yeni maçkolikte arama merceğini veya arama alanını bulamıyorum. kaldırıldı mı veya nerede?
(3) 

istatistikte sonsuza yaklaştıkça yüzdenin 50'ye yaklaşması.

burty #1334819 
bir olasılık var diyelim, ikili bir zarda ya 1 gelir ya 2 gelir. bu kısa vadede %30'a &70 bile olabilir kestiremezsin ama sonsuza yaklaştıkça matematikbunu dengeler. sonsuza en yakın kısımda bu oran %50 olacaktır.

bu görüşün bir ismi vardı ve neydi?
(3) 

doğum günü süprizi tavsiyesi

burty #1332115 
arkadaşlar haftaya perşembe eşimin doğum günü. 5 yıllık evliyiz ve 20 günlük bir bebeğimiz var. bu yüzden bebekle beraber dışarda doğumgünü kutlamaca yapamam. geçen benim doğumgünümde de, çevremdeki bütün arkadaşlarımıza haber salmış evde 30 kişi beni karşılayıp süpriz yapmışlardı. böyle bir süprizi de taklit eder gibi yapamam. ne yapmalıyım ki çok şaşırtmalıyım? tavsiyelerinizi bekliyorum. onun süprizinin altında kalmak istemiyorum. bu arada erkek olan benim.
(3) 

fransa ve brezilya formaları nerden alınır?

burty #1323009 
iki arkadaşımın bu ay doğum günü olacak. birkaç arkadaş birleşip alalım diyoruz ama internetten hangi sitelerden sipariş verebiliriz? kullandığınız tecrübe ettiğiniz bir site var mı?
(2) 

film buldurmaca

burty #1322539 
öncelikle unuttuğuöa inanamıyorum. 3 çocuk arkadaşın maceraların anlatan eski bir filmdi. 4 5 çocuk da olabilir emin olamadım. tahminim 90'larda çekilmiş. bir ara imdb top 250'de vardı. afişinde tren yolunda yürüyen çocuklar vardı. adı neydi bu filmin? filmin adı meşhur bir şarkı adı da olabilir emin olamadım.
(7) 

arapça açıklamalı gıdalar

burty #1321790 
son zamanlarda bim, a101, şok gibi marketlerde çokça denk geliyorum. her zaman kullandığımız ve menşei türkiye olan ürünlerin arkasındaki açıklamalarda arapça yazılar yazıyor. bunun sebebi nedir? örnek olarak resim ekledim.
(38) 

doğacak oğluşumuza isim

burty #1301560 
hayırlısıyla 4 aya bir bebeğimiz olacak ama isim konusunda kararsızız. birkaç isim belirledik ama hangisi tercih etsek bilemedik. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? (soyadımız şimşek)

yiğit
batu
çınar

kendi önerilerinizi ve fikirlerinizi de yazabilirsiniz.
(4) 

galeta unlu tavuk kızartması ismi neydi?

burty #1299933 
göğüs etini fileto şeklinde yumurta ve galeta unuyla kaplayıp kızartılan tavuk kardeşin adı neydi?

fileto, bonfile, fileminyum, nugget falan değil. dilimin ucunda ama 10 dakkadır bulamadım, sinirim bozuldu.
(12) 

devre mülk hakkında yaşadığınız ve duyduğunuz tecrübeler nelerdir?

burty #1297602 
annem ve babam haftasonu termal bir otelin tanıtımına gitmişler çok da memnun kalmışlar. devre mülk olarak satışa çıkarmışlar. yılda 1 hafta olacak şekilde peşin 13.000TL imiş. şimdi internetten baktığım kadarıyla dolandırıcılıktan dolayı fazlasıyla kötü yorum var. oteli yapan ve devre mülke çıkaran şirket sağlam bir şirket. gayet tanınan onca yıldır boy gösteren bir firma.

bu dolandırıcılık işi dışında ne gibi zararları olur? sistemin artısı eksisi nedir? bizimkiler sordular bana ne yapalım diye. görüştüğümüzde nedir ne değildir açıklayacağım. doğru karar vermeleri açısında yaşadığınız ve duyduğunuz tecrübeleri paylaşırsanız sevinirim.
(2) 

Hyundai Accent 1.3 2001 model bakım fiyatı?

burty #1296172 
merhaba sevgili arabadan anlayan arkadaşlar.

2001 model 1.3 motor accent'in baskılar+trigel kayışı+hava filtresi+yağ filtresi değiştirsek tamirci el emeğiyle beraber tahmini ne kadar alır? bu konuda hiçbir fikrim yok o yüzden tecrübe ve fikirleriniz benim için önemli.
(7) 

3 aylık hamile kişinin mantar tedavisi

burty #1288446 
genital bölgesinde mantar oluşmuş 3 aylık hamile kadın hangi ilacı kullanmalıdır?
(13) 

dünya kupasına da 5 gün kaldı.

burty #1286658 
zaman geldi çattı. tarihin en güzel dünya kupalarından birisi olacak diye düşünüyorum. şöyle az bir zaman kala birkaç soruyla ısınalım.

2018 dünya kupası favoriniz kim?

Belçika'ya hala sürpriz yapar diyorlar. bu kadroyla şampiyon olmanın neresi sürpriz olur ki? Belçika dışında sürpriz yapabilir dediğiniz takım hangisi?

messi, neymar, ronaldo, salah, griezman, levandowski, müller. bu golcülerden hangisi daha çok gol atar? bunlar dışında gol kralı tahmininiz var mı?
(4) 

işçi bulma duyurusu açmak yasak mıydı?

burty #1286501 
duyuruda işçi bulma duyurusu açmak yasak mıydı?
(12) 

Tavuk Dünyası Yumuşaklığında Tavuk Tarifi

burty #1285771 
Tavuk Dünyası'ndaki tavuklar nasıl bu kadar yumuşak ve lezzetli oluyor. lezzeti bir şekilde ayarlayabilirim ama bu kadar yumuşak olmasının tarifini bilen var mı? Göğüs eti bile lokum kıvamında oluyor.
(4) 

kıbrıs'a araba götürmek

burty #1285770 
Türkiye'den KKTC'ye arabamı götürmek istiyorum. Yaklaşık 5 ay orda kalacağım. nasıl bir yol izlemem lazım. çıkış işlemleri için hangi belgeleri istiyorlar?

bir de şöyle bir problemim var. daha önce Kıbrıs'ta araç kullandığım için T.C ehliyetimin bir kopyasını orada çıkarmışlardı. Birkaç ay önce Türkiye'de ehliyetime emniyet el koydu. Kıbrıs'taki sorgu sistemi ile Türkiye'deki sorgu sistemi farklı olduğu için ordaki ehliyeti sıkıntısız kullanıyorum. Eğer arabamı götürürken istedikleri evraklar arasında ehliyet de varsa bu orda da sıkıntı doğurur mu?
(1) 

milletvekili seçimleri seçmen kağıdı

burty #1282028 
şimdi bu 24 haziran seçimlerinde milletvekili seçmen kağıdında ittifaklar nasıl olacak?

akp ayrı mhp ayrı ve cumhur ittifakı ayrı mı olacak. yoksa mhp'ye vermek isteyen akp'ye de mi vermek zorunda kalacak? bunla ilgili bir açıklama var mı?
(1) 

ayak bileği burkulması, çatlaması sonrası egzersiz

burty #1271629 
2 hafta önce sağ ayak bileğim burkulma sonucu hafif çatladı. çatlak belli belirsiz, röntgende bile zor seçiliyordu. 2 hafta alçıda kaldı. 1 haftadır da sargı beziyle fazla hareket ettirmiyorum. sağlı sollu çok fazla morluk var. muhtemelen içten kanama olduğu için böyle ama yırtık mıdır değil midir, doktor bununla ilgili hiçbir şey demedi. alçıdan önce morluk yoktu. alçı çıkınca sordum doktora, morlukların sebebi alçı mıdır diye. travmadan kaynaklıdır dedi geçiştirdi. sizce yırtık var mıdır?

bir de ayağımı çok kuvvetsiz hissediyorum. hem güçlendirmek için hem de tekrar burkulmanın önüne geçmek için, yeni kaynamış çatlağı da zorlamayacak şekilde nasıl bir egzersiz yapmalıyım?

ek: 1 adet ayak fotosu :)) (morluklar ışıktan az görünmüş)
(10) 

bitcoin ile kazanç sağlama yöntemleri

burty #1253462 
merhaba sevgili bitcoin uzmanları.

şu sıralar maddi açıdan çok sıkışık durumdayım ve yaklaşık 1 sene boyunca ayda 300 400 ek gelir elde etmem gerekiyor.

bitcoin piyasasına hiç girmedim. sık sık sözlükte sağda solda vs denk gelen yazıları okuyup yabancı kalmayacak derecede bilgim var ama kesinlikle yetersiz.

bankadan 3000 tl kredi çeksem bu bitcoin piyasasından aylık 300 400 gelir elde etmem mümkün müdür ve yöntemleri nelerdir? 300 400 gelir elde etmek isterken 3000 lirayı da kaybedip eldeki pirinçten olma riskimiz ne kadardır?

edit: yanlışlıkla duyuru olarak açmışım. soru tipine çevirdim.
(9) 

evde bira yapanlar

burty #1251958 
uzunca hayaller kurduktan sonra cesaret edip butik biradan başlangıç seti aldım. nasıl yapılacağını falan araştırdım ve çok heyecanlıyım. işe koyulmadan önce tecrübeleri arkadaşlara cevaplarından emin olamadığım birkaç sorum var?

ilk olarak bu bira mayası denilen abiler ne çok sıcakta ne de çok soğukta iş görmeyip tembellik ediyorlarmış. benim memleket normalde 15 20 derece arasında seyreder ve haliyle oda sıcaklığı da o şekilde. kış olması sebebiyle geceleri 10 dereceye düştüğü zamanlar olacak. bu durumda maya abilerimiz bu durumdan nasıl etkilenir? tatlarında bir değişim olur mu? bozulurlar mı? yoksa çok tepki vermezler de olgunlaşma süreçleri mi uzar?

ikinci olarak hanım kokar diye mırıldanıyor ama doğum günü hediyesi diye aldırtmış bulunduk, ses edemedi :)) yapım aşamasında ne kadar kokar? hanımla çok papaz olur muyuz?
(5) 

çin'e yeşl pasaport ile gitmek için vize uygulaması

burty #1226262 
çin halk cumhuriyeti yeşil pasaportlara 30 güne kadar girişler için vize uygulamıyor diye biliyordum. bir arkadaş o kaldırıldı yeşil pasaporta da artık istiyorlar dedi ama kaynağından o da emin değil. yarın gideceğimiz için içime kurt düştü. bu konuyla alakası bilgisi olan var mı? mesai saatlerini geçtiği için konsoloslukla görüşmem mümkün değil, nereyle görüşsem net bilgi alırım?
(6) 

telekom altyapısı olmayan yere internet sağlama

burty #1214333 
apartmanımız yeni yapıldığı için telekom'un herhangi bir internet altyapısı yok. ödenek olmadığı için uzun sürer gibi safsatalarla bik bik ediyorlar, 6 7 ay sonra internet alt yapısı yapacaklarından bahsediyorlar.

süperonline diginet gibi sağlayıcılar da telekom altyapısı olmadan internet hizmeti veremiyor.

bu durumda ne önerirsiniz? mavinet diye bir şey varmış nasıldır? gözümü karartıp mavinet mi alsam? vınn alıp onla mı idare etsem ne dersiniz? bide vınn'dan da hiç anlamıyor memnun olduğunuz bir tarife varsa önerilerinize açığım.
(3) 

kemana yakışan şarkılar

burty #1193574 
arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 3 aydır keman çalmaya çalışıyorum. 15 20 şarkıyı hatasız ve iyi çalıyor sayılırım. bazı şarkılar var kemana ekstra giden şarkılar...

fikrimin ince gülü, erol evgin - bir de bana sor, bilmem ağlasam mı gibi şarkılar kemana çok yakıştı, baya yanık yanık hataların üstünü kapatan şarkılardı.

kemana yakışacağını düşündüğünüz, duyduğunuz, tecrübe ettiğiniz böyle şarkılar var mı? önerileriniz hangileri?
(3) 

bu fragmanlar hangi filmlerden?

burty #1191547 
www.youtube.com

1 - avatar 1 mi 2 mi çıkaramadım?
2 - hababam sınıfı uyanıyor
3 - harry potter ölüm yadigarları 2
4 - alice harikalar diyarı
5 - ıssız adam
6 - yüzüklerin efendisi mi hobbit mi ve hangi filmi?
7 - recep ivedik 5
8 - titanic

yanlışım varsa düzeltin, 1 ve 6'da takıldım.
(3) 

şaraptan anlayanlar yardımcı olabilir mi?

burty #1190629 
elimde hediye gelen bir şarap var. askaneli brothers 1880 kindzmarauli marka gürcistan şarabı.

bu şarabın özelliklerini nasıl bulabilirim. hangi üzümden yapılmış, meşe fıçısında beklemiş mi, ne kadar beklemiş vs vs?

arkasında ingilizce yazmıyor. herhangi bir türkçe kaynağa da ulaşamadım.

resim olarak da ekledim.
(4) 

kapadokya kültür turu

burty #1190617 
ets ve anıtur dışında başka bir tur şirketi ile kapadokya'ya giden var mı? hangi şirketle gittiniz, memnun kaldınız mı?

ets ve anıtur dışında güvenilir bir tur şirketi var mı?
(2) 

biberlerimde sarı böcekler var.

burty #1188250 
birkaç saksıya süs biberi ekmiştim. şimdi baya büyüdüler, her birinde 7 8 yaprak var. büyümesini hizlandirsin diye toprağına hayvan gübresi karıştırdım fakat gübreden mi başka bir şeyden mi bilmiyorum, yapraklarda sarı sarı böcekler var. irili ufaklı yaprakların yarısını kaplamış. elle temizlenecek gibi değiller. bunlar için ne yapmalıyım?
(3) 

mmm turkey sistemi hakkında bilgisi olanlar

burty #1178867 
mmm turkey nedir arkadaslar? sistem nasıl işliyor? nasıl senin kar etmeni sağlıyorlar ve nasıl dolandirilabilirsin? sakın girme tarzı şeyler yazmayın girmeyeceğim kesin ama detaylari merak ediyorum. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ve diğer girecek arkadaşlara sanal ortamda referans oluşturur.
(3) 

airfel kombi kullananların memnuniyet oranları?

burty #1178422 
arkadaşlar taşınacağım eve müteahhit kombi için toplu fiyat almış. airfel yoğuşmasız kombi için güzel bir fiyat verdiler. airfel kullananlar memnun musunuz? yarı yoğuşmalı, tam yoğuşmalı, yoğuşmasız diye belirtirseniz sevinirim.
(1) 

yazıcı ve tarayıcı önerisi

burty #1176775 
arkadaşlar hem yazıcı hem tarayıcı özelliklerine sahip bir teknoloji ürünü arıyorum. fax, telefon vs gibi detay özelliklere gerek yok. pc'den onayladıklarımı yazdırsın, taradığım evrakları pc'ye atsın, kaliteli ve çok seri olsun. 2bin liraya kadar çıkabilirim, önerileriniz nelerdir?
(3) 

yeni anayasada cumhurbaşkanı ölürse ne olur?

burty #1176753 
eksisozluk.com

entride de sorulmuş. yeni anayasaya göre cb ölürse nolacak, yerine kim geçecek?
(4) 

güneş enerjisi önerisi

burty #1175929 
arkadaşlar merhaba,

mersin'de güneş enerjisi hangisinden kullanmalı, yılın neredeyse 300 günü güneşli geçiyor ve don olayı 2 3 günden fazla olmuyor, nasıl bir güneş enerjisi önerirsiniz? bu konuda hiç bilgi sahibi değilim, yorumlarınız benim için değerli birer bilgi olacak.

edit: evimiz 8 katlı bir apartmanın 6. katı. çatı beton, düz yani. dam deriz biz. şimdilik 2 kişiyiz ilerde çocuklarımız olur inşallah. eve sıfırdan giriyoruz. kombi ve petekleri yeni taktıracağım. bizim buralarda doğalgaz çok pahalı olduğu için ve 300 günlük güneş gören bir yerde güneş enerjisini kullanmak lazım diye düşünüyorum. aydınlatma ve ısıtma çok maliyetli olur benim için, sadece sıcak su için istiyorum.
(3) 

mobil görünüme nasıl döneceğim?

burty #1175733 
mobil görünüm kısıtlı oldugu için çıkmak zorunda kaldım. nasıl geri donebilirim?
ayrıca mobil görünümde eski duyuruları arayamıyor muyuz? bu ise2 neden hala bir düzenleme getirmediler?
(6) 

yüksek lisans ve devlet memurluğu hakkında.

burty #1175617 
işletme mezunuyum ve ekonomist olarak devlet memurluğu yapıyorum.

psikoloji veya sosyoloji dalında yüksek lisans yapsam, psikolog veya sosyolog kadrolarına geçme imkanım olur mu? yoksa üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezuniyet şartı mı isterler?
(2) 

Yanıltıcı bir siteye girmek üzeresiniz uyarısı...

burty #1174990 
www.turktorrent.biz sitesine girince aşağıdaki uyarıyı alıyorum.

Yanıltıcı bir siteye girmek üzeresiniz

www.turktorrent.biz sitesindeki saldırganlar, yazılım yükleme veya kişisel bilgilerinizi (örneğin, şifreler, telefon numaraları veya kredi kartları) ortaya çıkarma gibi tehlikeli şeyler yapmak için sizi kandırabilir.

bu rutin bir durum mudur? bunca giren insan almıyor mu bu uyarıyı, alsalar da sallamıyorlar mı yoksa çok da önemli bir şey değil midir nedir?
(4) 

lg g3'ün 9 saatte şarj olma problemi!

burty #1174200 
1.5 yıllık lg g3 telefonum var. bugüne kadar boş batarya 2 saatte dolarken, son bir haftadır 9 saatte dolduruyor. dün gece yarısı taktım, sabah kalktığımda hala %85'ti.

en başından beri kutusundan çıkan orijinal şarj aletini kullanıyorum. farklı g3 şarj aletlerini de denedim, farklı prizlerde de denedim.

birkaç gün önce şarj %0 iken şarja taktım. şarj doluyor gösteriyor ama uyarı(ünlem) işareti vardı ve aslında hiç dolmuyordu. bataryayı çıkardım tekrar taktım sorun düzeldi, 2 saatte doldurdu fakat bu sabah tekrar yineledi. tekrar bataryayı çıkarıp taktım.

3845#*855# numarasını tuşlayarak Battery test – Battery Information komutlarını girdim.

pil durumu: Deşarj
güç fişi: prize takılı değil
pil seviyesi: 84
pil ölçeği: 100
pil sağlığı: iyi
pil voltaj: 4177 mV
batarya sıcaklığı: 29.4 C
pil teknolojisi: li-poly
saat çizme başlangıç tarihi: 38.16

sonuç olarak bu bilgileri verdi.

sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ve çözümü nedir? yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

edit: yazılım güncellemesi güncel. aldığım günden bu yana %0'ı ilk defa gördüm. genelde %15 olduğu zaman şarj ederim. %100 olduğu zaman da telefon uyarı verir üst üste, şarjda bekletmem.
(2) 

bitturk.net'e neden giremiyorum?

burty #1170591 
Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 27. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 05.09.2012 tarihli 2012/636 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir" yazıyor.

ben birkaç aydır giremiyorum ama son 1 aydır birkaç kişi uzun zamandır kullandığını çok da memnun olduğunu yazmış. bir ben mi giremiyorum acep?
(1) 

guitar pro hakkında

burty #1170061 
yıllar yıllar önce kardeşim gitar kursu alırken ben de heves edeyim deyip guitar pro 5 diye bir program yardımıyla bir iki bir şey tıngırdatıyordum.

şimdi bir kemanım var, profesyonel bir hocadan da kurs alıyorum.

guitar pro 5'i hayal meyal hatırlıyorum. indirsem keman çalmakta nasıl işime yarar ya da yarar mı? bunun keman için olanı var mıdır?
(4) 

teraryum yapılışı

burty #1169860 
arkadaşlar merhaba.

www.youtube.com

öncelikle çok acemi bir youtuber ve çok acemi bir teraryum hazırlayıcısıyım.

paylaştığım video, youtuber olmak ve teraryum hazırlamak konusunda öneri ve görüşleriniz nelerdir?
(1) 

müzik kursu önerisi (keman, ud, klarnet)

burty #1164259 
muzik kursu almak istiyorum. daha doğrusu alacağım fakat hangi aleti öğrenmek konusunda çok kararsız kaldim. eşim yan flüt kursu alıyor. dolayisiyla yan flüt onunla beraber ben de öğreniyorum. sizce ben hangisini alsam daha iyi olur? sebebiyle belirtirseniz karar vermemde oldukça yardiminiz dokunur.
(3) 

narenciye sıkacağı havuç sıkar mı?

burty #1162059 
elle kıvırmalı kolu olan döküm narenciye sıkacakları elma, nar, kivi falan sıkabiliyor biliyorum fakat satış elemanı havuç da sıkıyor dedi. kendisi de tam emin değil ama aletin kutusunun üzerinde havuç resmi de var diye böyle söyledi diye düşünüyorum. var mı kullanan? sıkıp sıkmadığını bilen?
(3) 

2 ay önceki Geçen Haftanın En Beğenilen Entryleri

burty #1156660 
2-3 ay önceki geçen haftanın en beğenilen entrilerine nasıl ulaşabilirim?
(7) 

devlet dairesinde müdüre müdürüm demek zorundalığı

burty #1154260 
devlet memuru olarak görev yapıyorum. müdürle telefonla görüşürken bir tartışma yaşadık. kesinlikle haklı olduğum ama egosundan saçma sapan davranışlarına maruz kaldığım bir durum bu. tartışma sonlarında şu muhabbet aramızda geçti.

müdür: kapat telefonu, yarın görüşeceğiz seninle.
ben: peki görüşürüz.
müdür: cümleni düzelt müdürünüm ben senin, "görüşürüz MÜDÜRÜMMM." diyeceksin
ben: görüşürüz.
müdür: müdürüm diyeceksin.
ben: görüşürüz.
suratıma kapattı.

şimdi yıllardır müdürüm dediğim tek cümlemde takıntı yaptı. devlet memurları kanununa baktım çok açık bir şey yok bu konuda. o bana burti diyor, sen diyor. yarın görüştüğümüzde normal konumuz dışında bu konu da açılacak ve bana burti bey derseniz ben de size müdür bey veya müdürüm derim diyeceğim. siz saygıyı bozuyorsanız ben de bozarım diyeceğim.

bu bana ne gibi sıkıntılar doğurur? memur müdüre karşı müdürüm, müdür bey veya x bey demek zorundadır ama müdürün memura karşı böyle bir saygı zorunluluğu yok mudur? o da memur bey veya x bey demeli midir? yarın ki görüşmemde nasıl davranmalıyım?
(1) 

anı tur kapadokya gezisi fiyatlandırma belirsizliği

burty #1153592 
arkadaşlar merhaba,

eşimle beraber 21-22 ocak tarihind kapadokya'yı gezmek istiyoruz ve anıturdan fiyat sorduk. telefonla görüştüğümüz müşteri temsilcisi müze kartımızı sordu. eşimin var benim yok dedik. toplam fiyatın 380 lira olduğunu söyledi.

şimdi anıtur internet sitesinden rezervasyonlara bakıyorum, ilgili otelde çift kişilik oda seçtikten sonra toplam fiyat 280 lira olarak çıkıyor.

tecrübeli arkadaşlar bu durum neyden kaynaklanıyor açıklayabilir mi? telefonla mı yoksa netten mi rezervasyon yapmalıyız? nasıl daha sağlıklı olur?
(1) 

antalya'da askerlik acemilikten sonra usta birliği nereye çıkabilir?

burty #1132761 
antalya il jandarma komutanlığı acemi birliği olarak çıktı. usta birliği belirtilmemiş. nereler gelebilir? sistem nasıl işliyor?

edit. kısa dönem olarak belirtmemişim.
(1) 

pes 2016 indirme

burty #1090432 
merhaba arkadaşlar. bugün pes 2016 diye 7gb boyutunda extreme yamasını indirmişim. cahilliğimi mazur görün. extreme şeysini de kurmak için aslında oyunun kurulu olması gerekiyormuş. pes 2016 torrent linki bulamadım. bir bulduruverirseniz büyük hayra geçersiniz.
(5) 

S1F1R B1R izliyor musunuz?

burty #1090330 
izliyorsanız nasıl buldunuz?
(2) 

gay klipli şarkı

burty #1076018 
iki gay arkadaşa karşı şiddet icerikli klibi olan bir sarki var. son zamanlards çok sık denk geliyordu. hangisiydi bu? az da olsa john lennon imagine sarkisi animsstir bana
(3) 

bir videonun 720p mi 480p mi vs olduğunu nasıl anlarız?

burty #1072285 
bir videoyu 720p diye indirdim. diyelim ki ben 720p olduğuna inanmıyorum. videonun boyutundan az çok tahmin edilebilir ama net bir şekilde nasıl anlaşılır?

mobil görünümden çık