(2) 

Outlook kurallarını gmail e taşıma yapılıyor mu?

chanandler bong #1580690 
Selamlar. Kısa bir süre sonra outlooktan gsuite/gmail e geçiş yapacağımızı söylediler. mailler falan hepsi taşınacak ama bir sürü kuralım var outlookta. outlook için içe aktar/dışa aktar olayını biliyorum ama outlooktaki kurallarımı toplu olarak gmaile aktarmanın bir yolu falan var mı ki acaba? ya da outlooktaki kuralları dışa aktarıp gmail için içe aktar falan oluyo mu?

şimdiden teşekkürler
(8) 

Başkası adına utanmak?

Piukh #1580689 
Dün tek kişilik bir tiyatro oyununa gittik, ilk kısımları biraz garipti ve ''umarım beğenilir ya'' gibi bir kaygı hissetmeye başladım. Bu arada sorun doğrudan benimle ya da gittiğim kişilerle alakalı değil. O kadar kişi gelmişiz herkes bön bön bakıyor, oyuncu rezil olacakmış gibi geliyor ve bu beni rahatsız ediyor.

Halbuki burada bir sıkıntı yok, rezil de olunur vezir de. Mevzu benim rezillik hassasiyetim ile alakalı sanırım. Bu size de oluyor mu? Herkeste bir ölçüde var mı yoksa şahsi bir yamukluk mu merak ediyorum.
(2) 

Bu köpeğin cinsi nedir?

sorucu #1580688 
(4) 

Ev alınmalı mı

optimistbakunin #1580687 
Selam. Ortalama 1m civarinda 1+1 2+1 ya da daha eski binalardan belki 3+1 alınmali mi. Yoksa 250ksina araba alınip daha iyi bi muhitte ev icin beklenmeli mi. Yani 1+1 neyse de ev buyudukce bina eskiyor. Evin sebebi yatirim icin evim yok. Kirada degilim aileyleyim. Araba ise komple yok ve acemilikten oturu eski araba alma planim var onda ust model almamin mantigi yok. Ev alip gecmek mi mantikli yoksa butceyi arttirip daha iyi muhitten bir ev mi mantikli
(20) 

İki aydır konuştuğunuz birini unutmak ne kadar sürer?

JackDanielSparroww #1580686 
2 aydır yoğun duygular hissettiğiniz birini unutmak kaç gün sürer?
Saçma bir soru biliyorum ama sizce ne kadar olmalı?
(8) 

roma floransa venedik

andlee #1580684 
hocalarım daha adam akıllı bir araştırma yapmadım açıkçası ama ilk burdan başlamak istedim. eşim ile 26 mayıs 2 haziran arası italyada bu iller arasında olacağız. nasıl bir yol izlemeliyim danışmak istedim.

öncelikle nereye ne kadar süre ayırmalıyım?
26 öğlen romada olacağız. 26 27 28 kalıp 29 floransaya geçiş.

romadan floransaya 29'unda sabah mı geçmeliyim roma daha iyi akşam mı geç dersiniz?
arada bir toscana varmış herhalde sizce oraya gitmeli miyim? piza kulesi bir de?

29 floransa'ya gittim. 30, 31'i kalıp 1'in sabahında direk venedik'e geçeceğim. 1'i gezip 2'si nasipse 15'teki uçakla döneceğim.

bu güzergahta önereceğiniz plan var mıdır?

romadan floransaya geçerken araba kiralamamı önerir misiniz? önerirseniz de dikkat etmem gerekenler ya da şirket öneriniz var mıdır? planım hep flixbus ile geçmek. toscana falan plana girerse ne yapcağımı bilemedim.

buralarda şunları yapabilirsiniz dediğiniz önemli önerilere açığım.
(1) 

Köpek gezdirmek istiyorum - Caddebostan

silverleaf #1580683 
Merhaba duyuru sakinleri,

Her gün mutlaka 2-3 saat yürüyüş yaptığım için bu yürüyüşlerim boşa gitmesin, köpek gezdireyim, hem ben hevesimi alayım hem de sahibinin işi görülsün istiyorum. Evde hasta bir kedim olduğu için kendim köpek alamıyorum ama çok heves ediyorum. En büyük hayalim bir golden'la oyun oynarak çimenlerde yuvarlanmak :'). Bunu o kadar istiyorum ki evdeki kedimi bile köpek gibi alıştırdım top yakalama ve geri getirme oyunu oynatıyorum... Neyse. Erenköy-Küçükyalı civarında yaşayıp köpeği olanlar ve bazen destek gerekenler iletişime geçebilir benimle...
(2) 

Ankara'da Uygun Fiyatlı Kitap

2027 #1580681 
Merhaba,
Ankara'da hediyelik kitapları uygun fiyata nereden bulabiliriz? Internetten almak süre kısıtı nedeniyle seçenek dışı. Etiket fiyatı üzerinden indirimi neresi yapar veya yakın zamanda 3 al 2 öde gibi kampanyalara denk geldiniz mi? Teşekkürler.
(1) 

diş eti apsesi

liberalhippi #1580680 
sağ altta dolgu üstü kaplama diş hizasından dilin altındaki damağa doğru bir apsemsi bir şey var. dilimle dokununca hafif bir acı. ağrı kesici kullanınca geçiyor 3 gündür 1000 mg amoklavin kullanıyorum ama antibiyotiğin bunu çoktan kurutması gerekmiyormuydu daha kullanmalı mıyım ? daha önce de benzeri başıma geldi 1 günde geçiyordu. bu arada doktor muayene etmedi haftaya direkt randevu oluşturdu 1 hafta idare edebileceğim tavsiyeler nelerdir.
(2) 

Tanığı olduğum iddia edilen bir suçun dosyası e-devlet'te görülür mü

aksinya #1580679 
Nereden ulaşabilirim neye tanık gösterildiğime?
(2) 

Tomografi sonucunu yorumlayacak var mı?

dedeminhirkasi #1580678 
Babamın karnından bt çekildi.
Fotoğraf asagida bunu yorumlayacak arkadaş varsa çok sevinirim.
Gist veya hematomdan şüpheleniyorlar 10*8 cm bir kitle göründüğünü ilettiler ama net tanı için bt çekildi bugün

hizliresim.com
(13) 

Gerçekten hayatta boğaziçili olmanın bir artısı var mı?

substituent #1580677 
Öncelikle herkese sağlıklı ve güzel bir gün dilerim.

Boğaziçi makine 2. sınıf öğrencisiyim. Bu zamana kadar başvurduğum staj/burs başvuruları olmuştu. Stajda Amazon da 2-3 pozisyona başvurdum, hepsinden red yedim. Applr store da ne iş barsa başvurdum, geri dönmediler bile. Başka firmalarda staj için başvurmuştum, mesela hasel, yine hiç geri dönüş almadım.

Burs başvuruları da öyle. Hiç çıkmadı.

Math102 dersini geçebilmek için benden ders anlatmam için yalvaran arkadaşım McKinsey de staj yaptı. Sordum nasıl buldun diye, babasının bir tanığı aracılığı ile bulmuş.

Dersleri gram takmayan bir arkadaşım, rn son konuştuğumda 3-4 tane burs mülakatına gidiyordu. Sonuç ne oldu bilmiyorum.

Benim okulda fark ettiğim şey, çoğu kişinin sosyoekonomik düzeyi yüksel ailelerden geldikleri. Okulun Facebook grubunda çok görüyorum mesela, herkesin yeşil pasaportu var resmen.
Bazı konuşmalara şahit oluyorum, millet okula arabayla falan geliyor.

Benim annem de babam da asgari ücretli çalışan. İkisi de ilkokul mezunu. Ne yaptıysam kendim yaptım. Dershane - özel ders gibi şeylerim de olmadı. Evde full kendim çalışarak kazandım. Normalde tıp okumak istiyordum, ama o sıra korona dönemiydi, annem işsiz kalmıştı şehir dışında okumamın imkanı yoktu. O yüzden şehir içinde bir yer yazdım. (Normalde Boğaziçi kimya girişliyim makineye kurum içi yatay geçişle geçtim)

Geçen Erasmus başvuruları vardı, bana Danimarka’da bir üniversite çıktı. Hibe desteği daha belli değil, ama hibe çıksa bile gidemeyeceğim sanırım çünkü çok pahalı.

Yani açıkçası boğaziçili olmanın ben hiçbir faydasını görmedim. Benim gördüğüm, herkes ailesi sayesinde bir yerlere geliyor. Bu kişiler lise mezunu bile olsa bence kariyerlerinde yine aynı noktada olurdu.

Yani iş hayatında da gerçekten böyle mi? Şu an uzman doktor 100bin tl maaş alıyor. Makine mühendisi olarak bu sayılara “Boğaziçili” olarak rahatça çıkılabiliniyor mu?
Yine sil baştan deyip hala şans varken tıbba geçme düşüncem var. Burada da insanlar uzman doktor olmak için 10 sene gerekiyor falan diyor da tıp fakültesinde 6. sınıfta maaş almaya başlıyorlar zaten. Uzmanlığı yaparken de büyük şehirlerde 60k, küçük şehitlerde 80k alıyorlarmış. Yani tıpta da ilk 5 seneyi geçince para almaya başlıyoruz.

Biraz uzun oldu, teşekkürler.
(3) 

aracın mevcut sigortası bittikten sonra satışı yapılırsa bir şey olur mu?

tabudeviren #1580676 
mevcut sigortası bitecek. bir süre sigortasız kalacak. bu sürede trafikte olmayacak. sonra satışı yapılacak ve yeni sahibi sigorta yapacak.

alındığından beri sigortalı/kaskolu bir araç.
böyle bir kesintiye uğrama hali, satış sonrası daha yüksek bir sigorta bedeli vb. sebep olur mu?
(14) 

Ne Sıklıkta Kıyafet Alışverişi Yapıyorsunuz?

rock n roll #1580675 
Bir de sadece ihtiyaç halinde mi kıyafet alıyorsunuz yoksa sadece beğendiğiniz için de aldığınız oluyor mu?
(2) 

4 diş ipmlant

liberalhippi #1580674 
4 tane diş implant işlemi kaç ayda biter. yaklaşık ücreti nedir
(3) 

İyi zeytin nereden bulurum?

sonhakan #1580673 
Özellikle sert etli zeytine marketlerde denk gelemedim bir türlü. Direk üreticiden aldığınız zeytin var mı? Online satışı olacak
(16) 

ev sahibi %300 zam yapmak istiyor, evden çıkarabilir mi?

istististist #1580672 
5 bin lira olan kirayı en az 15 bin liraya çıkarmak istediğini söyledi.

kontratın 5. yılı, 1 buçuk ay sonra dolacağı için, sanırım istediği kadar zam yapma yetkisine sahipmiş.

geçen sene kirayı 2500 liradan 5000 liraya çıkarmıştık.

sanırım, yeniden değerleme için mahkemeye gidilebiliyormuş. eğer yeniden değerleme için mahkeme gidelim dersem, komple evden çıkarma hakkına sahip mi?

bir de son bir not olarak, internetten bu bölgedeki ev kiralarına baktım. çok daha iyi durumdaki evler, 13-14 bin lira bandında ilanda görülüyor.

bu aşamada sizce ne yapmalıyım?
(9) 

şimdi ip atlıycam 1 hamburger bol kızartma yedim bi bakın hele?

geveze yazar #1580671 
öncesinde 20 dakika bulaşık falan yıkadım. biraz sonra 20 dakika daha hafif işler yapcam sonrasında ver elini ip şıp şıp terleyene kadar atlıyacam. gidişatım doğru mudur?
(12) 

Hangi elbise

arbre #1580670 
Hangi elbise daha hostir?
1. i.hizliresim.com
2. i.hizliresim.com
(3) 

Bu tweti ya da hesabı nasıl bulabilirim?

psipsipsi #1580668 
Dün ya da bir önceki gün Twitter'da gezerken ana sayfama bi gönderi düştü. Türkiye haritası vardı ve iki tane noktayı seçmişlerdi. "Buralarda fay hatları sıkıştı, deprem olması muhtemel" gibi bir şey yazıyordu. O iki noktadan birisi Tokat civarıydı ve malumunuz dün geceden beri 2 tane önemli sayılabilecek deprem oldu.

Diğer nokta Batı Anadolu'da bir yerdeydi. Afyonkarahisar, Kütahya civarında bir yer. Tweeti 2 -3 saniye gördüm sonra da geçtim, böyle şeylere bakmadığım için ana sayfama depremle ilgili gönderi düşmez asla.

Şimdi çok merak ettim hesabı, bulamaz mıyız acaba?
(6) 

şarjlı matkap tavsiyesi

istististist #1580666 
www.trendyol.com

şurdaki matkaplardan 700 liralık olanlardan birini alsam iş görür mü?

hangi özelliklerine dikkat etmemi tavsiye edersiniz?
(3) 

Tatlandirici onerisi?

armutistan #1580664 
Merhaba caya kahveye kullanmak icin Kalorisi en düşük en doğal tatlandırıcı ne önerirsiniz?
(1) 

go pro kaç almalı?

gece abisi #1580663 
hem arabanın ön camına yapıştırıp trafikte ön tarafı kayıt almak, hem de motorla gezerken kaskın üzerine ya da göğse takmak için.. youtube'a koyunca 1080p kalitesinde olması benim için yeterli. go pro 7 de iş görüyor gibi ama 11 i de çıkmış, şimdi 10bine de var 20 bine de, aynı kamera 17 bine de var 22bine de, bi sürü de aksesuarı lensi var, hangisini alayım. benim alacağım tek parça olsun mümkünse. şu amcanıza bi link atın al dayı bu linke tıkla satın al, ben aldım kullanıyorum aha da çektiğim videoların kalitesi de şu diye youtube kanalınızı da atın, hem abone de olurum :P (olmadı).

Bu patternde bir Instagram sayfası hatırlayan

perfectum #1580662 
Instagram'da bir adam vardı sokakta çaresiz ve bakımsız kalmış bir köpeği görüp etkileniyor ve sahipleniyor. Tüm özel zamanını neredeyse onunla geçiriyor. Göl deniz kıyısına falan gidip manzara eşliğinde ya da karda köpekle konyak içiyor falan. Duygusal bir adamdı. Moda fotoğrafçısı olabilir, gay değil. Çok popüler bir tip değildi ama bir yerden denk gelmiştim. Hatırlayan ya da bilen var mı tşkler

Not: Türk
(6) 

Arabayı bırakmanız lazım diyen esnaf

chicha_v2 #1580661 
Kayınpederin toyota verso aracı ac'yi açınca üflüyor ama lo'ya getirsem bile soğutmuyor öyle üflüyor sadece.

Gazına birkaç ay önce baktırmış adamlar bizim yapacağımız bir şey yok gazı tam demiş. Başka bir yere yönlendirmişler. Oradaki adam da bırak aracı akşam alırsın demiş, güven vermeyince bırakmamış kalmış öyle. Araba çok temiz ve orijinal içinden parça vs. alsalar ruhumuz duymaz.

Şimdi yarın yine bir yere götüreceğim arabayı.

Adam bırakman lazım derse başında mı bekleyeyim bütün gün napayım?

Girişim Fikri Hakkında

debbk #1580659 
Merhabalar ,

Pet ürünleri satacağım bir işletme açmak istiyorum.
Yalnızca internet üzerinden satış olacak. İlk etapta düşük siparişler ile yurt dışından alacağım. Daha önce böyle bir tecrübesi olan biri ile iletişim kurmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
(4) 

kirayı elden alan ev sahibi

parcaliham #1580658 
2019'da kirayı elden alan ev sahibim vardı. sebepsiz olarak depozitomu da vermemişti. bu adamı kirayı elden aldığı için şikayet edebilir miyim şimdi? ev sahiplerinin kira bildirimi yapmamasıyla ilgili haberler dolaşıyor. 2019'u kapsıyor mu yoksa geç mi kaldık? önerisi olan var mı?
(1) 

fiam/civi anahtar takili kaldi

ghilleinthemist #1580656 
selam yeni evde ust taraftaki kilidin gobegini degistirdik. anahtari takinca orda kaldi oyle. kilidi acip kapatiyor ama anahtari cikaramadik bi turlu. sanki oraya sabitlenmis gibi ama gayet de rahat girmisti. napmak lazim simdi?
(4) 

ucaksiz almanyaya gitmek

axl #1580655 
ucak korkusu olan buyuklerimiz icin en mantikli en sancisiz cozum nedir? tren, otobus vs tecrube eden oldu mu?
(1) 

Bulgaristan'tan araba ile transit geçiş

duster #1580654 
Bulgaristan transit geçişlerde vize istemiyor(du). 1 Nisan itibariyle onlar da Şengen'e geçtiler. Merakım şudur, ben arabam ile hiç bir yerden vize almadan şimdi Bulgaristan'ı transit geçip Makedonya, Kosova, Sırbistan, Bosna'yı arabayla gezebilir miyim net bilgisi olan var mı?
(3) 

trendyol yemek'te dönen ketenpere

yazar yazmaz yazan yazar #1580652 
aynı restoran birden fazla isimle hizmet veriyor. mesela normalde sipariş vermediğim bir restoran var ama farklı isimle de satış yaptığı için ben de başka bir yer sanıp sipariş veriyorum ama gelen kutuda bile o istemediğim restoranın logosu var. meğer aynı yermiş.

diğer bir katakulli de mesela aynı restoran hem hamburger hem tatlı satıyor. bunlar için ayrı ayrı profil oluşturmuş. bu yine kabul edilebilir bir şey ama bir aldatmaca var sonuçta farklı isimler.

bu aldatmacaları şikayet edebileceğim bir kurum yok mu? insanları kandırmak bu kadar kolay olmamalı.
(1) 

Doğu penceresinde hangi bitkilere bakıyorsunuz?

akhenaten #1580651 
İnternette çok fazla şey yazılmış, artık ai'la yazılmış çöp içerik gibi geliyor her şey. Birbiriyle çelişen bir sürü içerik var.

Sizin kendi yetiştirdiğiniz bitkiler var mı doğu yönünde? Pencereye uzak iç kesimlere değil de direkt pencere önüne koyacağım. Gerçi sabah güneşi ama yine de beş buçuk saat civarı direkt güneş alacak, yazlar daha sıcak artık malum. Aldığım bitki yansın istemiyorum şimdi.

Tanıyan bilen varsa kroton düşünüyorum ben, uygun olur mu? Önerilere açığım.
(6) 

apartmanda dairenin isteğine bağlı haşere ilaçlama hakkında

belirsizlik #1580650 
6 katlı bir apartmanın 5nci katında (dubleks) oturuyorum. site yönetimi isteğe bağlı ilaçlama yaptırılabileceği yönünde mesaj attı. isteyene bu cumartesi apt. görevlisi gelip ilaçlama yapacakmış. velhasıl şimdi diyelim ben yaptırtmadım ve benim altımdaki tüm katlar yaptırttı. Tüm haşerat yukarıya benim daireye hücum eder mi? saygılarımla.
(4) 

boston donuts sahibi kim

WithWorth #1580648 
daha genel olarak türkiyede faliyet gösteren bir şirketin sahibinin kim olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

sitelerinde yazmıyor ise.

edit: yani resmi bir kanaldan öğrenmem mümkün mü ? linkedin'de kendini gizleyebilirdi de.
(13) 

spor yaparken canımın çıkması

Mehmettheslim #1580647 
iki tane 5kg'lik dambılı kaldırıp indirirken kollarım yoruluyor. spor yapma esnasındaki ağrıyı, acıyı, yorgunluğu neyle önleyebilirim? çay, kahve içmek işe yarar mı?
(1) 

yabancı ülke insanları ile kaynaşmak

duyurukullanıcısı #1580646 
eskiden couchsurfing vardı mesela suyunu çıkarana kadar kullandık, hala var ama o kadar aktif değil.

yurtdışına gidiyorsun iki üç sohbet edebilecek insan oluyordu, mesela bu facebook eventlerine bakıyorum işte gettogetherlar falan var gidiyorum ama o hava yok yani her yeni gelene nereden geldi bu diye bakıyorlar

millet ile online kaynaşabileceğiniz bir website, forum, platform kullanıyor musunuz?

internations mı ne vardı yine bence efektif değil
(7) 

Psikoloji hk.

digits #1580644 
20 li yaşların başından beri anksiyete, okb sorunum vardı. 2015 te askerde bi atak geçirip acile kaldırıldım. O dönemden beri ara ara psikiyatri polikliniğine gittim ama verilen ilaçlarla bir çözüm bulamadım. Şikayetlerim daha da ilerledi sanki. Surat ifadem hep düşük. Hiç gülesim gelmiyor. İnsanlarla göz teması kurmak istemiyorum. Konuşmak dahi istemiyorum. Bazen sesler duyuyor gibi oluyorum. Dayım ve abim ağır engelli. Psikolojik sorunları nedeniyle.

Genetik geçişli olabileceği söyleniyor.

Şizofreni başlangıcı olabilir mi? Abimle dayım gibi olmaktan korktuğum için psikiyatristlere gerçekte yaşadığım şikayetleri anlatmaktan korktum. İş hayatımı etkiler diye yaftalanmak istemedim ama artık dayanamıyorum günden güne ilerliyor.

Ne yapmalıyım? Bendeki durum hangi rahatsızlık olabilir?
(1) 

Büyükada'da meyhane önerisi

patlamis misir #1580642 
Merhabalar, yurtdışından misafirlerim geliyor. hem Büyüada'yı görmek hem de bir rakı sofrası istiyorlar. Büyükada'da önerebileceğiniz meyhane var mıdır? mezeleri ve ortamı güzel olan.

haftasonu delicesine kalabalık olur değil mi bir de? Haftaiçi ögleden sonra saatleri de gidebiliriz.
(15) 

Mobil tarifenize ne kadar ödüyorsunuz?

kukuleta #1580641 
Yıllardır kullandığım 40 GB internetli epey bi konuşmalı tarifeme 130 lira gibi bir tutar ödüyordum.

Bugün Türk Telekom'dan aradılar. Taahhütüm bitiyormuş, aynı paketin taahhütsüz fiyatı 1900 küsür lira, taahhütlüsü de 580 liraymış.

Bana çok uçuk geldi bu artış.

Tamam o zaman başka operatöre geçeceğim muhtemelen diyerek kapattım.

Haziran'da taahhütüm bitmeden yeni bir teklif sunarlar mı acaba?

Siz ne kadar ödüyorsunuz?
(6) 

patatesi kaç liradan aldınız en son?

biseysorcaktim #1580640 
geçen markette 64liraydı kilosu. küçük ve özel bi patatesmiş. seçerek aldığım başka bi patates 19tl idi. haşladım ama eskiden olduğu gibi afiyetle yenecek gibi değildi.

pazara çıkmadım uzun zamandır, o yüzden pazar fiyatı çok farklı mı merak ediyorum. uzun zamandır lezzetli patates yemedim. muhakkak acı bi yeri denk geliyor artık, önceden sadece patates yiyerek yaşayabilirdim.

istanbul, avrupa, hal fiyatları 15-25 arasında olduğunu söylüyor. pazarda da 20-30 arasındadır sanırım. migrostan çok farkı yok bu durumda.

siz kaça aldınız, nereden alıyorsunuz, neye dikkat etmeli?
(8) 

Gereksiz yapılan bebek alışverişleri

wild honey suckle #1580639 
Sayın sözlükçüler,

Hamileyim ve bu konulardan zerre anlamıyorum:)

Bebek ve çocuk ürünleri bildiğiniz gibi adam silkeleme şiarıyla oluşturulmuş bir derya. Milyar tane ürün var ve çoğu fahiş fiyatlara. Siz tecrübeli anne babalara soruyorum,

Şunu şunu aldık almaz olaydık bir kere kullanmadık dediğiniz şeyler neler? Mesela bana sürekli sterilizasyon makinası çok gereksiz diyorlar. Siz heves edip neler aldınız ve kullanmadınız? Tabi aynı şekilde kesinlikle al dedikleriniz neler?

Teşekkürler
(5) 

Götüüür kelimesi sizde neyi ifade ediyor?

Boris #1580638 
Soru bir arkadaşım ekolünden geliyor.
Arkadaşımın kız arkadaşı x diyelim. Y’de benim arkadaşım.

X’e kendi arkadaşlarıyla whatsapp grubunda önceki sevgilileri soruluyor
İsimlerini yazdıktan sonra başka bir arkadaşı da götüüüürr diye yazıp random atıyor
Sonrası sesli mesaj şeklinde ilerliyor konuşmanın.

Y isimliArkadaşım da bunu görünce haliyle x’ten soğuyor.

Siz ne tepki verirdiniz bu durumda?

Ayrıca x eski sevgilileriyle olan fotoğraflarıda tutmuş telefonda ya da gittiği tatilde yaptıkları haritaya kadar silmemiş. Guya görmedim hatırlamıyorum diye geçiştirmiş
(5) 

Ekspertiz önerisi

teutonic-terror #1580636 
Merhaba, 2.el araç alımı için mümkünse bostancı sanayide ekspertiz önerisi olan var mı? Öne çıkan firmalara bakıyorum ama iyi olduğu kadar kötü yorumlar da var. Ben de pek anlamıyorum bu işlerden. Otorapor, ümran, tarcanlar vs. Hangisine gitmeli?
(13) 

Tek Başına Tatil

rock n roll #1580635 
Selam herkese, hiç tek başınıza tatile gittiniz mi? Ben hiç gitmedim ve denemek istiyorum. Zorluklarla karşılaştınız mı? Keyifli yanları nelerdi? Önerir misiniz?

Behzat Ç Orjinal Müzikleri Cd'si

cewothekid #1580634 
Cem Kısmet, Behzat Ç Orjinal müzikleri Cd'sinin orjinal kartonetinin iç yüzey görüntüsüne ihtiyacım var. Dizinin müzik departmanında çalıştım ve bunu amerikada O1 vize başvurumda kanıtlamam gerekiyor.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşı, miamiye gelirse misafir ederim :)
(9) 

4 gün vaktim var nereye gideyim?

a perfect lie #1580632 
Şirket 22 nisanı da yıllık izin olarak kesti.

Planım yoktu hala yok. Gideyim kendi kendime biraz vakit geçireyim dedim ben de.

Tr de bir yer söyleyin. Çıkıp gideyim, yemek yer dolanır dönerim. Varsa başka tavsiyeniz ekleyebilirsiniz.

İstanbul çıkışlı olacak.

Teşekkürler
(2) 

word 3000 kelime uygulamasını açamıyorum?

geveze yazar #1580631 
play store den kaldırılmış. Uygulama eşimin telinde var. Bana vatsapdan yolldadı ama benim telde açılmıyor. Telofonlarımız aynı bu arada. Nasıl açabilirim acaba?
(2) 

ssk - e devlet

Fodera #1580630 
bir kişinin sigortası yapıldıktan ne kadar süre sonra e devlette gözükür? teşekkür ederim.
(3) 

Bu tarz evlerin olayı nedir?

huzurlarinizda huzursuzluk #1580628 
Aşağıdaki ilandaki evin olayı nedir?

Yapılmamış anladım ama tapusu nasıl olabiliyor?

Ben hiç anlamıyorum alınır mı böyle bir yer? Ne sormak lazım?

Kredi çıkar mı ki buraya? Dolandırılır mıyız? Kafamda deli sorular :)

Teşekkürler,

shbd.io
(1) 

poco c65 kullanan var mı? redmi note 13 sorusu da ekte?

strawberry first #1580627 
donma/kasma yapıyor mu? şarj süresi hakkında bilgi verir misiniz? memnun musunuz?

ikinci soru:
poco c65 mi düz redmi note 13 mü? hangisini alayım?

teşekkürler.

mobil görünümden çık