[]

Ankarada Barlar sokagi tarzi bi yer var mi?

SB




 
bestekar sokak ve tunus caddesi. hadi biraz da bülten sokak


  • cekilmis gayfe  (19.02.17 23:16:40) 
Sakarya


  • birşeylersoracağım  (19.02.17 23:18:20) 
sakarya da bestekar ve tunus da o tarzda ama sakarya düşük seviye bestekar ve tunus daha kaliteli bir ortam. yine de gerçek bir "barlar sokağı" konsepti bulamazsın hiçbirinde.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.02.17 23:27:43) 
park caddesi de olabilir belki.

gelen özel mesajlar üzerine edit; yukarıya belki yazmışım ama olsun, okuduğunu anlamayanlara laf anlatmayı bırakalı çok oldu(bkz: cahille sohbeti kestim)
evet park caddesi barlar sokağı değildir. pişmanım. sanırım 1 sayfa dolusu bu yaptığım için pişmanım yazısı yazmazsam özel mesajların arkası kesilmeyecek.

park caddesi barlar sokağı değildir.
park caddesi barlar sokağı değildir.
park caddesi barlar sokağı değildir.
park caddesi barlar sokağı değildir.
park caddesi barlar sokağı değildir.
park caddesi barlar sokağı değildir.
  • mete kudur  (19.02.17 23:43:01 ~ 20.02.17 23:33:35) 
kaleiçi var. orada güzel barlar vardı diye hatırlıyorum.

edit: ahahahahaah ya ben antalya diye okudum ya bunu? ne salak adamım.
  • rahip janick  (20.02.17 00:05:20 ~ 01:02:16) 
Arkadaşlar Bestekar'da Tunus'ta kaç tane mekan var gözünüzü seveyim. Hele Park Caddesi mümkün değil olamaz. Olsa olsa gidilecek 3-5 mekan olan bir sokak diyebiliriz bunlara. Aynı mantıkla Filistin-Arjantin bile sayılabilir.


Ankara'nın Barlar Sokağı Sakarya'dır. Eskiden barlar pasajı bile olan Sakarya. (bkz: ssk işhanı)
  • nickini vermek istemeyen uye  (20.02.17 00:21:47 ~ 00:22:36) 
Ssk'da bar kaldi mi ya? Vay arkadas golge gunlerimiz geldi aklima, limon vardi -limon du degil mi?- bir de rembetiko... Nereden nereye


  • kassiopeia  (20.02.17 01:49:22) 
yenimahallede var. ama sakin, kendi halinde barlar var, ailecek gitmelik.


  • babilbaligi  (20.02.17 09:34:52) 
Hocam mantıken herhangi bir şey herhangi bir şeyden daha fazla x'e sahipse o şeyi x ile anarız. Bahçeye portakal ektim diye bizim Tuzla'yı portakal şehri ilan edemeyiz takdir edersin ki?

Bestekar diyenler neye göre Bestekar diyor ki? Çevre Sokağın, Güvenlik Caddesinin, Filistin'in başı kel mi?
  • nickini vermek istemeyen uye  (20.02.17 12:44:56) 
bestekarı sayıyorum hatırladığım kadarıyla.
tunalıdan girdin hemen o köşede bir bar var. aşağı devam ettin sağda binada her katta bar var toplam 3 ya da 4 olmalı. solda lins, hayyami, twister, leman. bülten sokağı geçtin david people, el paso, balkon mu ne var. kennedy köşesinde contes pavyon var :)
kennedy'den sonra 21 var bir kaç bar daha var. daha ne olsun hepsi yan yana mı olmalı mesela?
  • cekilmis gayfe  (20.02.17 14:59:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.