(3) 

Casio saatlerdeki radyo dalgasıyla senkronizasyon

prole #1581025 
Saati radyo dalgalarıyla ayarlama özelliği istanbul'da çalışıyor mu?
(4) 

Araç iç dolaşımdayken, klima açınca, polen, toz gelmesi?

dolantindr #1581023 
Merhaba. Polen alerjim var bu yüzden araçta hava dolaşımını iç sirkülasyona alıyorum. Ancak klima açınca dışarıdaki polen ya da toz ki muhtemelen polen, daha fazla hissediyorum. (Nazal konjesyon, burun tıkanıklığı artıyor) İç dolaşım açıkken siz de klimayı açınca dışarıdaki havayı içeri uflyebiliyor mu? Ya da benim kapı fitillerinde sorun var da, içerideki poleni daha da havalandiriyor mu.
(4) 

İcrada satılan anahtarsız araçlar?

chicha_v2 #1581021 
11 milyona araç satıyorlar ama anaharı yok :D

esatis.uyap.gov.tr

Sahibi icradan geldiklerini görüp anahtarı sifona mı atıyor napıyor?

Bu aracı alan adam Mercedes'e gidip ben bunu satın aldım bana anahtar verin mi diyecek ne yapacak?
(3) 

Minik Heykeller Yapma

fahrenheit456 #1581020 
Merhaba arkadaşlar, hobi olarak ahşap oyma işiyle ilgileniyorum, ancak resim heykel vs geçmişim olmadığı için 3 boyutlu cisimleri hayal etmekte zorlanıyorum. Ahşap ile başlamadan önce 3 boyutlu modeller yapabileceğim ve tekrar tekrar kullanabileceğim malzemeler var mıdır? Oyun hamuru geldi aklıma ama daha kullanışlı tavsiyeler gelir diye düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.
(1) 

huawei freebuds se 2 alınır mı sizce?

kesmekes laleler #1581019 
selamlar,
silikonsuz bluetooth kulak içi kulaklık arayışındayım. profesyonel bir kullanıcı olduğumu söyleyemem, arada bir video ve müzik dinlemek için kullanacağım. samsung telefon kullanıyorum ama gördüğüm kadarıyla samsung artık silikonsuz kulaklık üretmiyor.

genelde huawei'in modellerine rastladım, freebuds se 2 benim için ideal gibi görünüyor şu an. ne dersiniz, ayrıca tavsiyeleriniz var mı?
(5) 

28 jant yol bisikleti teker hava basıncı kaç olmalı?

mikahakkinen #1581017 
Boy 187 kg 80.
Bisiklet mosso legarde 2321
Lastik mitas x-road 700x38c-40-622
(8) 

Tekerlek Basıncı Hk.

depresif çocuk #1581016 
hizliresim.com

Merhaba.

Arabamda R19 tekerlek mevcut. Araç Peugeot 408. Bunun lastik basıncının 33 psi olması gerekiyor değil mi?

Hava pompasında kontrol ettiğimde 45 psi değeri gördüm, sonra 33 psi'ye indirdim. Aracı yeni aldım ve ilk defa bu kontrolü gerçekleştirdim. Acaba bir hata mı yapıyorum, daha mı fazla olması gerekiyor basıncın?
(4) 

Böyle bir yatırım mümkün mü?

dejame #1581015 
Hiç çalışmaya gerek kalmayan bir yatırım türü.
Yatırım fonları gibi birtakım enstrümanları kullanarak uzun vadeli yatırım yapılacak. Kripto, futures gibi fazla volatil işlere girmeden geliri kümülatif artırıp her ay içinden yaşam maliyetim kadar (gıda, faturalar, eğlence) içinden harcayıp, gerekirse kredili borçlanarak git gide büyüyen bir şekilde hiç çalışmaya gerek kalmadan uzun vadeli yatırım yapılabilir mi?
(1) 

ariel, fairy israil'i nasıl destekliyor?

metematik #1581014 
somut olarak şu şu şekilde israil'e ya da israil ordusuna nasıl destek veriyor? işleyiş ne şekilde? ispatlı mı?
(3) 

thy salcali makarna tarifi

lamartin #1581013 
normalde salcali makarna hic sevmem ama thy'nin standart yemek servisi makarnasina oluyorum. belki havada ve genelda ac oldugum icindir bilemedim. neyse, icine ne koyuyolar bilen var midir?

(tikler gec gelir, ama gelir)
(3) 

Tansiyon aleti doğru mu nasıl anlarım?

Gradient_tabanlı_mor #1581012 
Dün omron marka tansiyon aleti aldım. Sürekli 10/4 filan veriyor düşük tansiyon yani. Sonra hastanede ölçüldü 148/8 çıktı. Epey yüksek. Alla alla dedim aldım tansiyon aletini yolda giderken ölçtüm 10/6 eczaneye girdim 12/4 hemen eczane çıkışınca benim alet de 12/7 ölçtü. Aa dedim doğru ölçüyor galiba. Sonra o dakikadan beri bin kez ölçtüm bin kez 10 çıktı yine. Çıldırmalık.

Önemli bir mevzu benim için. Eğer yüksekse acil hastaneye gitmeliyim ama alet hep düşük ölçüyor sanki? Ay nasıl anlayacağım doğrusunu.
(3) 

Çankaya Sahne'yi Bilenler

kendi helvasını kavuran zombi #1581011 
Merhaba, Çankaya Sahne'ye hiç gitmedim. Kalt'a gitmeyi düşünüyorum ama loca ya da balkondan izlemek nasıl olur? Önerdiğiniz bir sıra var mıdır? İlla çok yakından görmem gerekmiyor.
Diğer sorum da mekanın otoparkı olduğunu hiç sanmıyorum. Bulduğumuz ara köşe sokaklara mı park ediyoruz napıyoruz? Teşekkürler.
(2) 

yeni kira ücreti ne olmalı

anna sun #1581010 
ümraniye çakmakta ev. 4. senemize gireceğiz, sıfır eve taşındık. 2+1 ve 8.5 bin şu an. 18-19 derler mi?
(2) 

E-Ticaret ile ilgili bir soru

xephyr #1581009 
Selamlar,

İngiltere'de amazon'da satmak istediğim bir ürün var. Üretici firma ile anlaşmadan, türkiye'den toptan olarak alıp, amazon'da satışa koymak istiyorum.

Fakat gıda ürünü olduğu için oldu ya ürün bozuk çıktı veya birisi zehirlendi, alerji oldu vs. gibi bir durum gerçekleşti. Burada muhattap kim oluyor acaba? Satıcı olarak bana mı ihale ihaleyi keserler yoksa marka sahibine mi ? Sonuçta bu ürünler ingiltere'ye girerken gümrüklenecek ve gerekli analizlere tabi olacak.

Teşekkürler.

tekrarlı trafik cezası

patronaj1 #1581008 
selamlar. turist olduğum şehirde park yeri ararken bi caddeyi dönüp durmuştum. deprem sonrası yıkıkların olduğu yerde saçma bi tabela da varmış. u dönüşünün yasak olduğunu en en az 3. 4. seferde başka bir aracın uyarısı ile fark ettim.

kgys sistemi ceza yazmış tabi şimdi geldi. kamera olduğu için otomatikman tüm geçişler için ayrı ayrı ceza bekleyeyim mi?
(3) 

bu kadın nasıl ikna olacak sorunlu abla?

geveze yazar #1581006 
Kendisi 100 kiloya yakın. Sorsan az yiyor şişkinlik. 90 yaşında annemizle ilgileniyoruz. Aynı yeme muamelesini anneme de çekiyor. Az önce 1 tabak patates salatası yedirdi. Bugünlük bu kadar yeter artık yemesin diyoruz şimdi 1 tepsi çörek çekmiş ondan da koca bi dilim yedirdi. Birde süt içiriyor. Annem de lavabonun yolunu bulamayıp salona işemiş. 1 haftadır annemle ben ilgileniyorum. Çok az veriyordum inanın sizle sohbet eder gibi konuşuyorduk aklı cin gibiydi. Beni az yemek verdiğim için acımasızlıkla suçluyor. Doktor artık bebek kadar yese yeridir dedi. Çünkü hareketi de az zaten. Ama ikna edemiyoruz. Ayın çoğunda o ilgileniyor.
(9) 

Aşırı zenginler hangi ürünleri kullanıyor?

michael_knight #1581004 
Jeff Bezos, Ali Koç kadar varlıklı zenginlerden bahsediyorum, hangi günlük ürünleri kullanıyorlar?
Diş macunu Colgate, el sabunu Dove değil herhalde Ali Koç'un.

Bizim asla adını duymadığımız çok özel markalar var mı bu insanlar için yoksa Macro Center'da satılan en iyi ürün neyse onu mu kullanıyorlar?

Diş macunu, tuvalet kağıdı, sabun, gazoz, parfüm, şampuan, deodorant ve bunun gibi aklıma gelmeyen ürünler.
(5) 

Çalışmayanlar, gününüzü basıl geçiriyorsunuz

love and trust #1581003 
Çalışmayanlar ve kurumsal iş hayatına da dönmek istemeyenler,
Zamanınızı nasıl geçiriyprsunuz?
3 hafta oldu ve sıkılmaya başladım ama işe de dönmek istemiyorum. Hobilerim var ama içsel motivasyonum çabuk düşüyor. Güne erken başlamak istiyorum ama uyku ağır basıyor. Gündüz uyuyup gece oturmak istemiyorum. Bana birkaç akıl verir misiniz?

Bir sanatcinin sarkisini remixlemek ve bir mekanda calmak

duyurukullanıcısı #1581001 
Telif gerektirir mi?

Tarkan in eski bir sarkisini alip remixliyorum ve kafama gore gittim mekanlarda caliyorum mekanlar biletli/biletsiz olabilir.
Ama online da asla yok remixler

Bunun icin tarkan a odemem gereken bir sey var mi? Yasal olarak?
(2) 

kadın için ev terliği önerisi

elorelia #1581000 
crocs gibi değil de daha yumuşak tabanlı, rahat bir şey arıyorum. tüylü, kumaş vs modeller olmasın ama duştan sonra da hemen giyilebilecek plastik gibi malzemeden olanlardan.

bütçem 1000 civarı.

teşekkürler.

parmak arası da olmasa iyi olur, giyemiyorum asla.
(6) 

Yürümekte Zorlanan Kanser Hastası için Öneri

pilchard #1580999 
Merhaba,

Annem ileri evre karaciğer kanseri hastası, maalesef bu süreçte hastalığı ilerledi ve karaciğer yetmezliği yaşıyor. Yürümekte zorlanıyor, genelde çok halsiz ve yorgun. Arada evde serum alıyor ve karnında biriken asit parasentez yöntemi ile çıkartılıyor. Ödem nedeniyle de sorunlar yaşıyor.

Özellikle duş, tuvalet, yürüme gibi noktalarda zorlanıyor, biz yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak sizin bu süreçte önerebileceğiniz, hayatı kolaylaştırabilecek herhangi bir alet, yöntem vs var mıdır? Kilolu biri değil ama yattığı yerden kaldırmak da dahil olmak üzere zorlanıyoruz. Yaşlı, engelli veya hasta yakını olanlar belki bizim aklımıza gelmeyen öneriler verirler diye bu başlığı açmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Allibaba'dan ürün alırken bilinmesi gerekenler?

ananiyimioguz #1580997 
Selamlar, ben alibaba yı hiç kullanmadım. aliexpress i biliyorum kullanıyorum ilk çıktığı zamanlardan beri ama son bir kaç yıldır onu da kullanmıyorum.

Aklımda şey diye kalmış, alibaba'da toptan ürün satıldığı için, sadece firma olarak bir şeyler alabiliyorsun, bireysel olarak alamıyorsun. Böyle bir şey var mı?

Bir kaç yüz tanelik bir ürün almamız gerekiyor. Şirket üstüne mi alalım, bireysel mi alalım?

Euro sınırı ne kadar? Sınır aşılırsa gümrükte mi kalıyor? Mesela limit 100 euro, alacağımız ürün 200 euro. Böyle olunca alamıyor muyuz yoksa daha mı fazla vergi ödüyoruz?

Sınırı aşmayınca vergi ne kadar çıkıyor? Vergi + kargo ödeme kısmında hesaplanıyor mu? Yani amazon gibi mi yoksa sonradan masraf çıkıyor mu?

Limite takılmamak için ürünlerin ikiye bölünüp ayrı ayrı faturalanıp kargolanmasını istesek mantıklı mı?

Teşekkürler.
(5) 

İşte yorulunca, aşırı sosyalleşince siz de ağlamaklı- üzgün oluyor musunuz?

psmstc #1580996 
Bir günün yarısından fazla sürekli sosyalleşme veya iş dolayısıyla insanlarla konuşmak zorunda kalınca öğleden sonra zihnim bitkinleşiyor, ağlamaklı üzgün bir şekilde hissetmeye başlıyorum

Bu normal bir durum mudur? Neden oluyordur acaba? Başka yaşayan var mıdır?

Teşekkürler..
(9) 

vpn ile otel

jamswety #1580994 
x bir otele gitmek istiyordum bana çıkardığı fiyat 5 gün için 92000 tl..vpn le yurtdışı yaptım kendimi çıkan fiyat 57000 tl. isyan etmemek elde değil ben bu şekil ilerlesem ve kendibilgilermi girsem otele girişte farkeder mi?
(1) 

22 ayar bilezik alırken neye bakacağız?

dedeminhirkasi #1580993 
Ons fiyatı
Külçe fiyatı
Has altın fiyatı
22 ayar fiyatı vs vs

Şimdi ben 22 ayar 10 gram isciliksiz bilezik alacağım. Hangi fiyatı baz alacam. Alınan fiyat kuyumcudaki fiyatla aynı mı? Aynı değilse kuyumcu ne kadar fark koyuyor
(7) 

Instagram Story’lerinizde Neler Var?

mor oje #1580992 
Hadi gün ortası biraz muhabbet edelim, kafa dağıtalım! Sorum basit;

1-ne sıklıkla story koyuyorsunuz?
2-storylerinizde neler oluyor?
3-hangi storyler daha çok ilginizi çekiyor?

Ben başlıyorum o zaman;

1-haftada 1-2
2-kedim, doğa biraz, arkadaşlar, rakı bazen, konserdeysem kısa video, ordan burdan repost (önemli haber, caps filan)
3-benimkiler gibi storyler. Ama sürekli kendini koyan tiplere ifrit oluyorum. Ikea katalogu gibi sürekli kendini koymanın mantığını anlamıyorum
(1) 

Kalp hastaları afad gönüllüsü olabilir mi?

gregor samsa ya donusen bocek #1580991 
Kalp hastası biri afad arama kurtarma eğitimlerine katılıp gönüllü olabilir mi?
(6) 

sucuğun yağı

WithWorth #1580990 
zararlı mı ? yoksa gömüyor muyuz ?
(2) 

schengen'i nereden alayım?

duyurukullanıcısı #1580989 
italya başvuruları kapatmış mayıs sonuna kadar en son 6 ay almıştım kasım ayında.

7-8 tane schengen var pasaportta

daha önce
italya,
makedonya,
norveç'ten almıştım.

genellikle isviçre, almanya ve norveç'te işim oluyor. norveç'ten alabilirim ama tam seyahat tarihlerine göre veriyorlar çoğu zaman.

en rahat nereden alabilirim? randevu sıkıntısı da olmayan ?
(1) 

Kartal civari çocuk doktoru

passive aggressive #1580988 
Yenidoğan bebeğimizin takibini yapacak cocuk doktoru öneriniz olur mu? İlgili, bilgili ve detaycı olmasi ve Kartalda olmasi onemli ama maltepe ya da pendik de olabilir.

Tesekkurler.
(2) 

bilgisayarımda virüs mü var? bu uyarıyı nasıl engellerim?

nic cage #1580986 
libgende bi şeylere tıkladım, neye tıkladım bilmiyorum. ondan sonra sürekli bu uyarı gelmeye başladı. tıklayınca da önce Norton virüs taramasına sonra proceed deyince de mcafee satın alma sayfasına yönlendiriyor. bilgisayarımda virüs varsa mcafee almadan nasıl silerim? bilgisayarım şu an tehlikede mi? korunmuyor mu? Bilal'e anlatır gibi lütfen. teşekkürler.

r.resimlink.com
r.resimlink.com
r.resimlink.com
(8) 

Kira - arabulucu durumları

Zima Blue #1580985 
Merhaba,

2020 Nisan ayından beri kirada oturduğum bir ev var. Ev sahibi arabulucuya gitmiş. Bu durumla alakalı bir iki sorum olacaktı. öncesinde biraz bilgi vereyim.

Nisan ayında zam zamanıydı kimse aramadı beni ben de %25 lik farkı yatırıp yolladım. Şuan oturduğum kira çevreye göre düşük. Arabulucu ile anlaşmayı planlamıyorum. Geçen sene 2 kere zam yaptık. evin duvarları kabardı su aldığından dolayı, kiracı kendi oturuyor kendi problemi dediler. kiradan düşmeden kendim yaptım. eve ilk girdiğim tarihte muhite göre zaten yüksek kira ile girmiştim.

bu ve benzeri sebeplerden anlaşmayı planlamıyorum. 5. yılım dolunca da çıkmayı planlıyorum.

bu bilgiler ışığında, arabulucu ile anlaşmadığımda dava süreci olacaktır. Bu süreçte (bildiğim kadarıyla yeniden tespit davası 5. yılda açılabiliyor) davayı kazanma ihtimalleri var mı? tekrar bir avukat süreci vs olacağından o kısım da maliyet olacak.

sizlere danışıp karar vermek istedim.

herkese iyi günler.
(2) 

ara buluculuk paralı mı? evetse kim ödüyor?

nic cage #1580983 
karşı taraf başvurmuş, ara bulucu beni aradı, görüşmeye gideceğim ama borçlu mu çıkarım bu süreçten? peki ya hiç gitmezsem?
(4) 

Youtube premium alirken baglanmak icin kaliteli TR server’i olan VPN

elon #1580980 
Yurt disinda yasiyorum ve Youtube premium’u ucuza getirebilmek icin TR’den almak istiyorum. Normalde Speedtest VPN i kullaniyorum ancak onun Turkiye server’ina bagliyken youtube premium’u almaya calistigimda youtube hata veriyor. Tahminimce fraud sistemleri Speedtest VPN’den geldigini anliyor.

NordVPN, ExpressVPN gibi adi bilinen diger VPN’lerde de benzer problem olacagini dusunuyorum. Onerebileceginiz Turkiye server’i olan ve premium satin alma isleminin hata vermeyecegini dusundugunuz VPN’lere acigim. Tesekkurler
(3) 

Suno.ai de kredi nasil kazanilir?

halk #1580979 
Şarki yaptirmak istiyorum. Create e tiklanmiyor.
(2) 

Ofis İçin Espresso Makinesi Önerisi

PoscheN #1580978 
Merhaba,
Günlük 50-60 fincan kahve içilen bir ofis için öğütücülü kahve makinesi öneriniz olur mu? Süt vs şart değil, olsa da yok demeyiz.

Philips'in 5000 serisini evde kullanıyorum, ofise çok uygun değil gibi. Kahve haznesi çabuk doluyor, altı çabuk su doluyor. Suyu bitiyor vs.
(2) 

Apple Store USA tax free alınabiliyor mu?

egzotikmango #1580975 
Houston apple store dan alınacak ürün için tax free yazıyorlar mı? havaalanında tax free geri alabiliyor muyuz?
(12) 

su arabalardan hangisini almaliyim

aloneinthedark #1580973 
Merhaba,

Houston'da yaşıyorum ve bir araba almak istiyorum. Başlangıçta arabalar hakkında hiçbir fikrim yok. Houston ve ABD'ye yeni taşındım.

Doordash için kullanacağım, iyi bir şoför değilim ve daha ucuz en iyi aracı arıyorum.

İşte alternatifler:

Mercedes e350 - 2013 - 130.000 mil - 6300 USD - İç kozmetiği iyi değil ama mekanik olarak iyi durumda. Bir Mercedes olduğunu unutmayın. Ancak, yedek parça ve tamiratın pahalı olacağını söylüyorlar. Lastikleri değiştirmem gerekecek ve bazı kozmetik işler için maliyet olacak. Değer kaybı olmadığını söylüyorlar.

Nissan Altima - 2010 - 160.000 mil - 4500 USD - Mekanik açıdan iyi durumda ve içi ve dışı çok temiz.

Toyota Prius - 2008 - 160.000 mil - 6000 USD - Bir arkadaşımdan ve çok temiz olduğu söyleniyor.

Hangisini tercih edersiniz ve yorumlarınız nelerdir?

Şimdiden teşekkürler
(3) 

word form doldurma

ted #1580972 
word'te hazırlandığım bir formu doldurmam gerekiyor ancak form çok kötü hazırlanmış. yazsam gereken yerleri yazdığımda form kayıyor vs. Formu minimum değiştirerek kaymasını engelleyerek nasıl doldurabilirim?
(4) 

Ümraniye’ye yakın YHT

webbrowser #1580968 
Selamlar, Eskişehir’den yht ile ümraniye’ye geleceğim, en mantıklı inilecek yer neresidir acaba?
(3) 

multi vize ikinci giriş

absel #1580967 
turistik alınan multi schengen vizesi ikinci girişte arkadaş/akraba ziyareti için kullanıldığında kapıda kalacak yer için belge istenebilir mi? nasıl bir belge sunulabilir böyle bir durumda? benzer bir durumu tecrübe eden oldu mu?
(1) 

Kanun sorusu

dissendium #1580966 
Merhaba. Medeni Kanun İsviçre'den, Ceza Kanunu İtalya'dan alınmış cumhuriyetin ilk yıllarında. Bu şekilde başka bir ülkeden kanun alırken o ülkeye para ödeniyor mu? Her ülke istediği şekilde kanun alabiliyor mu? Bir sürü hukukçu çalışıp kanun yazmak için uğraşırken bir ülkenin direkt o kanunu alması nasıl oluyor?
(4) 

X-files ve six feet under türkiye'de şu an hangi platformda ?

grimavi #1580965 
X-files bir ara amazon prime'daydı sonra disnet+ platformuna geçmiş sanırım, şu an hangisinde var ?

Six feet under disney+ a mı geldi ?
(1) 

Bu pil çeşidi nedir nereden bulunur?

chicha_v2 #1580963 
Kablosuz zil almıştım içinden çıktı ama biterse nereden ne diyerek alacağız bunu? :)

soz.lk
(4) 

Fiber kablo mukavemet?

fikox #1580962 
Bulunduğum eve fiber çekiliyor. Evin önüne kabloyu öylece atmışlar. Ben de dağınık durmasın diye toplarken kıvrildi. O anda da komşu denk geldi. Öyle keskin kıvrılma olunca kopuyor o kablolar dedi. Gerçekten bu kadar narin mi bu kablolar? Zarar görmüş müdür?
(3) 

Tek kisi kredi cekerek ortak tapu duzenlenebiliyor mu ?

funl #1580960 
Kısaca şöyle ifade edeyim.


Kardeşimle 4 milyon tl'lik ev almak istiyoruz. 2 milyon tl nakit ben vericem. O da 1 milyon nakit verip, 1 milyon da kredi cekecek. Evin tapusunu ortak gostererek yuzde 50 yuzde 50 olacak sekilde duzenletmek istiyoruz. Bankadan kredi cekilecegi icin bu tapu islerinde banka "hayır, benden kredi cekilecegi icim kim kredi cekiyorsa ev onundur." seklinde bir geri donus oluyor mu ? Yoksa istedigimiz sekilde yapabilir miyiz ?
(4) 

İnstagram hesabının aramada bulunmaması?

Wolfware #1580959 
Merhabalar

İnstagramda hesapların aramalarda çıkmama özelliği var. Birinin bunu uyguladığını nasıl anlarım? Hesabı kapattığını düşünmüştüm ama aramada çıkmama da olabilir(eğer öyle bir şey varsa bir daha hesabı aratmayacağım bile. Sadece merak ediyorum)

Monitör ışık sızıntısı sorunu

twelfth #1580958 
Merhaba,
Birkaç sene önce aldığım Viewsonic marka kavisli 32 inch monitörümün üst kısmında ufak bir açıklık oluştu ve oradan ışık sızıyor. Bunu nasıl giderebilirim? Tavsiyesi tecrübesi olan var mıdır?

i.ibb.co

www.youtube.com
(4) 

diş eti çekilmesi için ameliyat oluyor mu?

0zlem #1580957 
zor mu? iyi doktor nereden bulabiliriz?

Çalışma arkadaşı arayanlar var mı?

somon sosu #1580956 
Dgs ve kpss'ye hazırlanıyorum ,evden çalıştığım için beraber bir yol alacağım,birbirimize destek olacağımız bir çalışma arkadaşı arıyorum.Çalışanlar kişiler bana ulaşabilir mi?

mobil görünümden çık