Merhaba,
Günlük 50-60 fincan kahve içilen bir ofis için öğütücülü kahve makinesi öneriniz olur mu? Süt vs şart değil, olsa da yok demeyiz.

Philips'in 5000 serisini evde kullanıyorum, ofise çok uygun değil gibi. Kahve haznesi çabuk doluyor, altı çabuk su doluyor. Suyu bitiyor vs.

 

Piyasada bulabileceğin en pratik cihaz philips 5000 serisi.

ancak ben sana nespresso öneririm. görene, deneyene kadar hep burun kıvırırdım. benim evimde de böyle barista tarzı espresso makinesi var ancak daha önce tanışmış olsaydım nespresso'yla kesinlikle alırdım bunun yerine.

ofis ortamı ayrıca. öğütücülü espresso makinesinin temizliği, bakımı, yok tıkandı, yok kireç oldu zartı zurtu çok el alır. o yüzden uğraşılmaz, can sıkar. o yüzden alın bir nespresso bakın keyfinize. kahvesi güzel, yapımı pratik, temizliği yok gibi bir şey. tchibo kapsüllerini tavsiye ederim.

air

50-60 bardak kahve içilecek bir ortama nespresso sanki dayanmaz gibi, bilemedim.
Nespresso bence de harika bir şey, evde kullanıyorum ama bireysel kullanım için ideal. Ofise dayanır mı bilmem. Kaldı ki kalabalık bir ortamda kapsül fiyatları da maliyeti artıracaktır. Çekirdek kahve kadar ekonomik olmaz ofis için

bir fincan kahve ile film izlemek
1

mobil görünümden çık