[]

kedi tüyü yastık

bildiğin kedi tüyü yastık. yapan var mıdır, olur mu? nasıl olur? evdeki tüy üretici bir işe yarasın.




 
ay bu varsa bizim evdeki kediden her ay 4-5 yastık çıkar, sizin kediye rakip çıkmak gibi olmasın ama :)


  • su nanesi  (26.05.09 21:28:22) 
ilk defa duyuyorum. ilginç olsa gerek ama kılıfın en ufak bir açıgında dagılır ve gercekten cok zararlı bu tür şeyler. bilemedim
ama ilginç.. 2 kediden ayda 3er yastık çıkarsa 1 senede yırtarım.

  • kedi babasi  (26.05.09 22:00:59) 
iki kediyi bütün olarak koysanız bile yastık doldurmaz ki.
bir kedinin ömrü boyunca döktüğü tüyleri toplasanız anca 1 yastık eder.

  • hayali arkadaş  (26.05.09 22:07:38) 
evdeki 2 köpekten çıkanlarla ben her gün kedi yaparım bir tane.

işe yarıyorsa ben de bileyim...
  • cedilla  (26.05.09 22:16:16) 
tüy miktarı sorun değil de, benim de sorduğum zaten nasıl bir kılıf, kumaş kullanılması gerektiği gibi bir şeydi. epey sık dokunmuş falan olmalı herhalde. google'ladım, ama işe yarar bir şey bulamadım, bulan haber versin:)


  • yalnux  (26.05.09 22:43:04 ~ 22:44:23) 
yastığı bilemem de..şurda bir video var izlemelisiniz :D
kedi tüyünden çanta yapmış direk

www.treehugger.com

ilginç :D
  • afush  (27.05.09 00:03:02) 
veterinere gidip kedinin türlerini traşlatırsınız ordan da terziye götürürsünüz ama tabi bu işi yapan bi terzi var mıdır bilmiyorum. video da kadın "spinning wheel" kullanıyordu. türkçesini bilmiyorum:)


  • neira  (27.05.09 00:33:35 ~ 00:33:57) 
kardeşimin çinçilasını traş ettirdikten sonra 4 yıldır biriktirdikleri tüyünden yastık yaptırcaklar. sanırım bu ay içinde olacak işlem.
şimdiye kadar hiç tamamen kırpılmamıştı, makasla kesilen yumakları biriktirdiler. bu traşla yastık, kıvamına gelir artık.

  • pyro clustic flow  (27.05.09 00:50:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.