[]

hangi internet servis sağlayıcısı?

selamlar,

eve internet bağlantısı alacağım ama hangi sağlayıcıyı kullansam bilemedim. ttnet'e sövmeyen yok, smile adsl ondan aşağa kalır değil. apartmanda sokakta ne fiber var nede kablolu tv....

öneriniz nedir?

teşekkürler.

 
nerdeyse kimse memnun değil zaten bağlantı ve aldığı hizmetten. sorsan herkes sövüyor. ttnet devam şimdilik.


  • dikenlitel  (20.09.12 20:26:51) 
genel bir arastirma degil de, oturdugunuz yere gore arastirma yapmanizi oneririm. bi yerde x saglayici cok iyi olurken obur tarafta yerlerde surunebiliyor. oturdugunuz yere yakin ofislerine gidip bilgi alin bi, karsilastirin. ne kadar ilgiler falan bakin. sonucta bir ariza oldugunda onlar gelecek.


  • rebio  (20.09.12 20:27:20) 
superonline varsa bakılabilir. en azından telefon faturası masrafınız yok olur.


  • tuzumkuru  (20.09.12 21:08:14) 
adsl olarak en ttnet dışı pek mantıklı değil. kablolu ve fiber yoksa, başka da seçenek kalmıyor zaten.


  • excomzkko  (20.09.12 21:15:36) 
geçenlerde ben de benzer bir duyuru açmıştım da ipleyen olmamıştı..
www.eksiduyuru.com

sonuçta ttnet aldım ben, şimdilik hiçbir sorun yok.
2 sene önce yine ttnet'den kullanmakta olduğum adsl ve telefonu iptal ettirmiştim. dsmart(yani smile)'ı bir arkadaşım kullanıyor, ona sordum, biri'yi de koç bünyesinde çalışan kardeşime sordum, ikisinden de olumsuz görüşler alınca, bir de sonuçta teknik olarak bunların ana sağlayıcısı ttnet olduğundan ve ne kadar cazip olsa da -diğerlerinin öne çıkan yönü olan- uzun taahhütlü kampanyaları tercih etmeyeceğimden daha fazla araştırmayı bıraktım.

geçen perşembe akşam üzeri ttnet bayisine gittim, başvurumu yaptım; önce telefon işine karar vermek gerekiyor, ben yalın ve telefonlu arasından telefonlu seçeneği tercih ettim (fiyat farkı yok neredeyse). modem istemedim. şu anki en kısa taahhütlü kampanya olan 1 sene taahhüte aylık 39 tl'lık sınırsız paketi seçtim (+17 küsür min. telefon tarifesi+2.5 tl bağlantı ücreti gibi ismi olan bişey=60 tl toplamda) sonra gerekli imzaları attım, toplamda 10 dk sürdü başvuru.

cuma sabahı telefon hattı için aradılar, evde olmadığımdan ctesi gelmelerini istedim. yine cuma günü arayıp telefon numaramı bildirdiler. ctesi sabah gelip bağlantıları kontrol ettiler (evde zaten tel hattı olduğundan, yoksa çekiyorlar ve ücretsizmiş), 2 dk sürdü. ctesi öğleden sonra hattınız açıldı mesajı geldi. bundan sonra adsl'in 48 saat içinde açılacağını söylemişlerdi önceden. ben de evdeki adsl kablosunu ve modem bağlantısını halletim. pazartesi sabahı bağlantı açılmıştı, modem ayarlarını yapıp kullanmaya başladım.

başvuru sürecinde çok ilgili, organize ve hızlılar. indirme hızı vs ölçmedim henüz, download hızı vodafone'un vodem'inden yavaş geldi bana. hergün aktif olarak kullanıyorum, şimdilik fb, youtube engellemesine falan denk gelmedim. kopma vs olmadı hiç ve henüz akk'na erişmediğimden o konuda da bir yorum yapamıyorum.
  • manuel mandalina  (20.09.12 22:17:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.