[]

türksat 3a da cnbc-e sorunu

bildiğiniz üzere bu uyduya geçtik. bütün kanallar allak bullak oldu. ben el attım sistemi biraz toparladımü, kanalları tarattım felan ama ne yaparsam yapayım, şu cnbc-e yi izleyemedim. kanal aramada buluyor, tp'nin sinyal seviyesi %80. bununla beraber aynı tp'den yayın yapan nyv türevi kanllar da yok. nedirbunun çözümü bilen eden varsa yazsın. dizilere birer bölüm ara verdik sayesinde. (:

bu arada cihaz sunny, işyerindeki cihaz farklı. ama orda yayın normal. evdekinde cnbc-e dışında hiçbir kanalda da sorun yok.


 
Çanağı biraz hafifçe sola (Doğuya) doğru çevir. Ntv de yok di mi? Sinyal 80 ama Kalite sıfır olması lazım şu anda. Çanağı biraz hareket ettir sola doğru, kaymıştır o.


  • mabl  (07.11.08 00:42:44 ~ 00:58:03) 
çanakla oynamayın. frekansı manuel giriniz


  • winsome  (07.11.08 07:54:27) 
TP listesinde sinyalinde kıpırtı ve yayın olmayan frekansları silin. daha sonra 11053 H (yatay) SR: 30000 değerlerini girin. tarama yapın, muhtemele düzelecektir.


  • vincenzo  (07.11.08 12:00:32) 
Bazen cihaz frekansı bulsa bile eğer tp listeniz dolu ise kanalları bulamayabilir. Önce sinyal olmayan tp'lerden birkaçını silin sonra cihazınızda PID arama kısmı varsa (frekans ve ksps değerlerini girdikten sonra) oraya ;
NTV Türkiye 512 vid. pid 650 aud.pid
CNBC-E 513 vid. pid 660 aud.pid
NTV Spor 514 vid. pid 670 aud.pid
E2 515 vid. pid 680 aud.pid değerlerini her kanal için manuel olarak girin ve her kanal için ayrı ayrı arama yapın. Bu şekilde kanallara ulaşabileceğinizi düşünüyorum.
Diğer kanallarla ilgili bilgileri ve değerleri www.lyngsat.com adresinde bulabilirsiniz.
  • mim  (07.11.08 13:20:26) 
Sen bu diğer anlatılanların hepsini yine yaparsın da önce çanağı birazcık oynat bi kaç milim, olmazsa geri çevirir frekans mrekans girersin.

Uydunun değişmesinden sonra tüm kanallar cillop gibi çıkarken NTV grubu hiç çıkmıyordu. 1 hafta boyunca TPleri defalarca silip baştan yükledim arattım manuel girdim herşeyi denedim, olmadı. Sonra çanağı hafifçe oynattım ve voila!
  • mabl  (07.11.08 14:06:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.