[]

Denize Girmelik Çeşme Ilıca gibin

Eylül ayında bir hafta tatil yapayım diyorum. Son iki senedir tatil yapmadım. Gittiğiniz güzel kum zemini olan plajları tatil yerlerini önerebilir misiniz? Çeşme Ilıca gibi. Resimdeki gibi. Resim Çeşme Ilıca'ya ait.

Böyle ayağımın altında ne var lan o ne diye düşünmeyeyim. Bilimum yosundan, böcekten tırsarım. En büyük korkum bacağıma ahtapot yapışmasıdır.

Ilıca'ya da gidebilirim ama tanıdıklar var, karşılaşmak istemiyorum pek. Tek başıma gidicem.

Seferihisar iyi ama otel/pansiyon pek yok orada.
Dışarı çıkıyorum şimdi, tiklerinizi gelince veririm.

 
didim? altunkum?


  • girl in a coma  (08.08.12 11:28:20) 
imkanın varsa antalya/alanyadaki kleopatra plajinı önerebilirim


  • garagana  (08.08.12 11:33:06) 
antalya kıyıları bunlarla dolu. adrasan'da adalar böyle.
ama sadece deniz var adrasan'da. dedeler plajı.
cdn.eksibition.org
  • thebug  (08.08.12 11:52:47) 
@thebug öyle yerlerde giremem işte. yengeç,ahtapot,yıldız,denizanası,böcek bilimum deniz haşeratı ve en kötüsü ahtapot olan yerde ben mimkin değil giremem. denizin üstünde koşan kertenkele gibi kaçmak gelir içimden. öyle ki sadece kadınlardan oluşan bir çıplaklar kampı olsa uzaktan gel gel deseler ayağımı basmam o plaja.

bana ılıca gibi seferihisar gibi dümdüz kum lazım arkadaş deniz canlıları çok acayip.


@cthy önerdiğin yere bir baksana kanka ozgrsahn.blogspot.com tşak mı geçiyon? çeşme'ye kötü demişsin çarpılırsın.


Ben en iyisi Çeşme'ye gideyim ya.
  • LORDS  (08.08.12 12:55:01 ~ 13:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.