[]

kondom

2,5 yaşından beri kondom kullanmayan ben, tesadüf kürtaj mağduruna denk geldim.
siyonizmden illuminatiye, kısırlıktan temizlik imandandır tribne kadar her mevzuya atladım fakat hatunu caydıramadım, bu latex fetişi kişiye ne demeli ki bu lanet huyundan vazgeçirmeli? gerçek hayattan kesit olur, ibretlik hikaye olur, bitirme tezi olur, nasihat olur hepsi kabulüm.



 
Alış hacı ya, kondom güzel bir şey. Rahat rahat boşalırsın hem kızın içindeyken. Ayrıca biraz da kızı düşün, kürtaj yapmak zorunda olmak hiç hoş bir şey değil, o riski almak istememesi normal önceden yapmışsa.


  • long live rock n roll  (12.05.12 06:07:08) 
zilyon yöntem var babuş korunma babında, hatun sapına kadar kondomcu, türlü şeyler denedim hakaten, yeri geldi kondomlu başladım, kondomsuz bitirdim hık demedi, fakat her defasında siktimin naylonunu geçiricem diye heba ettiğim ambianslar sikiyor ebemi. ereksiyonum kaçıyor, performansım sendeliyor, elim ayağım titriyor.

yol ver demeyin, karı-kız davasına da bu aralar sıkıntım var (proje, staj, zirt pirt).
  • Dr. Kissingher  (12.05.12 06:12:47) 
Vaktiniz varsa kız doğum kontrol hapı kullanmaya başlasın. Vaktiniz yoksa da başlasın gerçi. Madem kürtajdan ağzı yanmış mis gibi kendi korunsun.


  • tanterosa  (12.05.12 08:46:19) 
eline bu kadar acımasız davranma.


  • Puk4y  (12.05.12 09:31:43) 
kız doğum kontrol hapı kullanmak istemeyebilir. zorlama sakın. sonuçta bünyeye bir sürü hormon alacak olan sen değilsin.

iyi bir prezervatif bul, iyi bir de kayganlaştırıcı al, bir süre sonra prezervatifin kendi kayganlığı gidiyor çünkü.
(tavsiye istersen de özelden mesaj at:)

kız emin ol psikolojik olarak çok etkilenmiştir (eğer yanlış anlamadıysam kız kürtaj olmuş değil mi?), eğer korunmak istiyorsa korunacaksın.
ayrıca prezervatif kadar cinsel hastalıklardan koruyan başka bir korunma yöntemi de yok. hele ki ilişkiniz yeniyse kız senin önceki ilişkilerini bilmesi mümkün değil, üstelik pek çok hastalığın kuluçka süresi aylar sürüyor. ve sen belirti göstermeyip taşıyıcı olup kıza bulaştırabileceğin hastalıklar var.

çok da dertlenme neden böyle istiyor diye. iyi kalite ürün her zaman kolaylaştırır.
  • goldentitan  (12.05.12 10:54:08) 
kadın senin zevkin için hap kullanıp hormonlarıyla oynayacak, hamile kalma riski yaşayacak, hastalık kapma riski yaşayacak; aman zevkin azalmasın! bu kadar bencil olunmaz!


  • loralynn  (12.05.12 11:56:12) 
Seks sadece erkeğin zevk aldığı bir şey değil ki, kadın kendi zevki ve kafa rahatlığı için de doğum kontrol hapı kullanmalı. Bunun dışında tabii ki hastalıktan, mikroptan korunmak için bir de tam koruma sağlamak amacıyla prezervatif kullansın. Ama bu prezervatifin yırtılma gibi pek çok riski var. Böyle durumlarda alınan ertesi gün hapı (Norlevo) ise en kötüsü. Prospektüsünde tecavüz ve prezervatif yırtılması gibi durumlar dışında kullanılmaması, yılda en fazla (o da mecbur kalınırsa) 3 kez alınması yazıyor. Ve yılda 3 kereden fazla aldığı için rahim kanaması geçiren hastalar var.
Diyeceğim, sağlık konusunda endişeleriniz varsa prezervatif kullanın.
Korunmak için de kullanın.
Ama kadının süreklilik gösteren bir cinsel hayatı varsa doğum kontrol hapına başlasın. Böylece prezervatifle ilgili bir sıkıntı olduğu noktada Norlevo almak zorunda kalmaz.
Piyasada, yan etkisi neredeyse sıfıra indirilmiş Yazz 24+4 diye bir ilaç var.
Bunun dışındaki doğum kontrol hapları (mesela Yasmin) hormonlarla oynuyor. Ama Yazz'ı tavsiye edebilirim.
  • tanterosa  (12.05.12 12:14:13) 
(bkz: vazektomi)


  • anonim yazar  (12.05.12 17:45:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.