[]

Sevgili Kadınlar Ve Erkekler Sizce Aşk Tesadüfleri Sever Mi?

Bonjour, Monsieur ve Madamelar sizlere bu soruyu nice şairlerin aşkından öldüğü, uğruna onlarca şiir, deneme, makale, şarkı yazılan, binlerce film çekilen nam-ı diğer "City Of Angeles" veya "Love City" olarak bilinen İstanbul'un buram buram aşk kokan semti Avcılar'dan yazıyorum.

Avcılar medeniyetin beşiği, aşkın başkentidir beyler ve bayanlar. Metrobüste başlayan aşklar, meydandan yürürken apaçilerin laf attığı kızlar, sahilde kayalıklarda yiyişen liseliler tam bir aşk şehri. Neyse lafı uzatmayayım.

Geçtiğimiz haftalarda minibüsle metrobüse doğru ilerlemekteydim. Minibüste göz gözü görmüyor, yerimi yaşlı bir teyzeye vermiştim. Ayaktaydım, o sıra bir afet-i devran minibüse bindi. Bana bakarak "Şurdan Bir Küçükçekmece uzatır mısınız?" dedi ve eli elime değdi. Göz göze gelmiştik. 2 lira verdi. Geri kalan 50 kuruşu, minibüsçü Nusret Dayı bana verdiğinde kalbim yerimden çıkacaktı. Zira ikinci kez ellerine dokunacaktım. Verdim, teşekkür etti ve gülüştük. Nusret Dayı parayı uzatanın ben olduğunu anlayınca "ooo Hayrullah gel lan ayakta kalma keranacı ehehe" diyerek beni "fites" diye tabir ettiğimiz minibüsteki paraların üzerinde bulunduğu motor kısmına oturttu...

O ana kadar Gary Oldman karizmasına sahip olan şahsım birden Timuçin Esen'e döndü. Hatun kişisi bana bakarak hunharca gülüyor, minibüsteki diğer kalabalık da ara ara göz atıp gülüyordu. Bazen vitesi ben değiştiriyordum aksiyon olsun diye. Fark etmeden köhne, ıssız ve tam bir suç kasabası olan Küçükçekmece'ye varmıştık. Ben metrobüste inecektim lakin öyle bir dalmışım ki Küçükçekmece'deydik. Tam hatun ile tekrar göz göze geldik. Nusret Dayı ben inerken elini omzuma atarak "Dur Oğul !" dedi. O an adeta karşımda kahvede okey masalarının aranan dördüncüsü Tozkoparanlı Nusret Dayı değil de bir Dede Korkut, ne bileyim bir Romen Diyojen hatta Faruk Nafiz Çamlıbel var sandım.

Bana ".mı olanın imanı olmaz. boşver, gel benim mesai bitene kadar içelim biranede." dedi. İçki deyince akan sular durur bende, kabul ettim. Bu kızla ara ara minibüste ve metrobüste karşılaşıyor ve birbirimize bakıp, utangaç utangaç gülüyoruz. Sizce Aşk mı bu? Tesadüf mü? Birbirini sever mi? Ben kıza yaklaşsam, ikinci gün sevişir miyiz? Bu gibi sorularıma yanıtlar istiyorum.

Rumuz: Romantik Serseri

 
seviyorsan git konuş bence


  • sordumsoruyu  (01.02.12 15:38:53) 
oniki buçukuncu gün falan sevişirsiniz


  • amlakit  (01.02.12 16:11:56) 
bence aşk bu, bir sonraki sefere para üstünü uzatırken, parayla birlikte minik notlar da verin kıza, gözlerininiz ne güzel vs gibi.


  • pinking of you  (01.02.12 17:06:12) 
ask henuz bu degil. ikinci gun sevisemezsiniz.

not: eger sen HA kiligina girmis depeyi degilsen, tez vakitte hikaye kitabi yazmani oneririm.
  • compadrito  (01.02.12 19:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.