[]

Amerika'ya gemi ile ulaşım

Gezi amaçlı cruise gemileri değil de direk bildiğin transatlantiğe binip (Avrupa'dan bir yerden oluyor sanırım İstanbul'dan yok) direk Amerikanya'da inmek istiyorum.
Bi el atın bi yardımcı olun. Aradım taradım bilmemkaç gece süper konaklama şöyle gemi böyle cruise turlar murlar dışında bişey bulamadım.



 
eski cruise'cu olarak, bildiğim kadarı ile cruise dışında yok.


  • Size hiç bir şekilde isteğiniz dışında mail g  (30.01.12 23:35:38) 
gidip dönmemek ama biraz da tatil yapmak için "crossing" yapan cruise gemilerin turlarını seçin. bunlar kışın karayiplere yazın avrupaya gelirler. bu arada gidip gelmelerine "crossing" deniyor. örneğin kuşadasından çıkar, yunanistan, londra sonra dümmmmmdüz abd mesela ny, veya san juan gibi.. bunlardan başka yolculuk içn tercih edilmeyeceği için olacağını sanmam.


  • Size hiç bir şekilde isteğiniz dışında mail g  (30.01.12 23:37:28) 
Evet evet uzun sürdüğünü biliyorum ve sapıkçasına günlerce açık denizden başka şey görmeyerek seyahat etmek istiyorum! :)


  • felina  (31.01.12 00:03:24) 
20 gecelik istanbul kalkışlı, günlerce denizlerde olacağın, taban fiyatı liman vergisi nanesi ile birlikte 1700 liraya denk gelen tam pansiyon cruise seyahati var güney amerikaya son durağın, rio de janeiro. çok fantastik seyahat gibi duruyor tabi ki dönüş biletini çok uçuk kaçık fiyat olmadan halledebilirsen çok avantajlı. 20 gün denizdesin liman şehirlerinde birkaç saat geçiriyorsun, gemideki harcayacağın ekstra zorunlu olan para ise içtiğinin sıvının parasından ve mürettebat bahşişinden başka bok püsür yok.ayrıca bu tur için gemi içinde harcayabilceğin 100 euro kredi verilmekte iyi gibi sanki :)

www.gemiturlari.com

dediğim gibi uçak bileti avantajlı denk getirebilirsen esprisi var. şu faydalı siteden aratabilirsin

www.skyscanner.com.tr
  • herşey çok güzel olacak  (31.01.12 00:52:57 ~ 00:57:55) 
haydaaa :) gece gece aklıma iş soktun hacı. peki bu işlerde vize felan oluyor mu ? şimdi ben yazın üniversite sınav stresini atmak için los angelesa giden bir gemiye binsem ne kadara gider dönerim.Gidiş dönüş mü yoksa sadece gidiş mi oluyor bunlar ?


  • matsiyah  (31.01.12 01:03:49) 
linkteki siteye baktın mı bilemiyorum zaten orda var merak ettiğin şeyler normalde 20 gecelik gemi seyahati oldukça pahalıdır bunun uygun fiyatta olmasının sebebi de; istanbul'dan alıyor seni buraya kadar çok güzel, 20 gün sonra rio de janerio'ya bırakıyor artık ordan sonra naparsın bilmem. dönersen kendin hallet diyor şirket sana. kardeşim ne kadar ekmek o kadar köfte ama fiyatına göre, uçak bileti uygun fiyatta bulunursa veya birtakım yerlere aktarmalar yaparak türkiye'ye dönüşünü halledersen çok leziz köfteyi yersin ;)


  • herşey çok güzel olacak  (31.01.12 01:18:14) 
Abi Rio'da ne işim var ahahahaha Amerika dediysek United States demek istedik :)
Dönüş filan umrumda diil şimdilik. Gidip de dönmemek var :)

  • felina  (31.01.12 01:22:55) 
ingiltere abd aaaası gemi ile 5-6 gün. cruise ama


  • Size hiç bir şekilde isteğiniz dışında mail g  (02.02.12 01:20:44) 
7 gün sürüyomuş baktım. Evet en makul seçenek bu görünüyor. Teşekkürler.


  • felina  (02.02.12 15:06:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.