[]

gerizekalı tıp öğrencisi

arkadaşlar hiç gerizekalı tıp öğrencisi gördünüz mü? ben doğru sdüzgün konuşmayı beceremeyen idiot bi tıp öğrencisiyle bugün tanıştım da? bu adam nasıl tıp kazanmış dedim gerçekten içimde hiç de kıskançlık olmadan




 
çooooook. hatta epey bir kesim de öyle... okuldayken iki lafı bir araya getirip konuşamayan ya da saçma sapan konuşan bir sürü tip tanımıştım. ama adama baktın mı dersler 10 numara, hatta bunlardan tusta derece yapanlar falan bile var.. ama yapacak bir şey yok...


  • swayze  (03.01.12 01:56:34) 
ders dünyası ile sosyal yaşam farklı şeylerdir. birine bakarak ötekini analiz edemezsiniz.


  • trinitrotoluen  (03.01.12 01:59:34 ~ 02:01:30) 
malesef çok var. sosyal zekası ayakkabı numarasından düşük olanı bile var.


  • y para dentro  (03.01.12 02:11:02) 
benim çok samimi bir arkadaşım var böyle, yüzüne de söylüyorum yani, samimi olduğumuz için :)


  • nedensizce  (03.01.12 02:11:20) 
arkadaşlar çocuk konuşamıyor diyorum boşverin arkkadaş ilişkilerini yorum bile yapamıyor bir konu hakkında


  • akal  (03.01.12 02:19:34) 
gerizekalı bir sınav sistemiyle üniversite kazanmayı neden bu kadar önemsiyorsunuz? tıp kazanmışsa nolmuş ki? başarı bu kadar kutsanacak, önemsenecek bi şey değil. ve pekala "gerizekalı" bi tip öğrencisiyle karşılaşılabilir.


  • yazaryan  (03.01.12 02:31:40) 
tamam işte bütün beynini oraya yönlendirmiş demek ki, benim de vardı böyle bir arkadaşım hatta geç anlardı biraz ne bileyim, ben 1 saatte anlıyorsam o 5 saatte anlardı ama fark burda işte ben o 1 saati çalışmaya üşenirdim, adam 10 saat çalışırdı yeter ki doktor olayım diye. Olur öyle şeyler.


  • ekaterina  (03.01.12 02:33:40) 
etrafında gerizekalı insan göremeyenler varya, işte görememelerinin bi sebebi var..

insan işte, her çeşidi var. ailesinin "benim oğlum doktor" diye ağzından salyalar saçarak övünmesinden psikolojik rahatsızlıklar edinen; "doktorum saygı duyun amuğagoyyim" tripleriyle mesleğinden ötürü kişiliğine saygı beklerken, umduğunu bulamayınca "asıl sen kendine bak" diyenleriyle yazarlığının ilk gününden doktor olduğunu belli etme çabasına girenleri bi potaya koy gitsin.
  • miucee  (03.01.12 09:11:21) 
iq il eq farklı şeyler.
hem tıp öğrencisi deyince kafanda neyi kurguladığın önemli, bu adamlar farklı bir dünya içerisinde, çoğunuzun anlatılınca bile "kuscaaam galibaaa" dediği şeylerin içinde. hem görsel hem de duygusal olarak iğrenç şeylerden söz ediyorum.

ayrıca tıp öğrencilerinin de gerizekalı olma hakkı vardır.
@trdoctor sana da büyük oranda katılıyorum ama tıp öğrencilerinin çoğu böyle değil mi sanki?
ha bir de toplumda doktoru sevenden çok doktordan nefret eden var, burda da bunu görmekteyiz. ne önlükmüş arkadaş, giydin mi herkes küfrediyor.

not: doktorum ve nerdeyse hiçbir doktorla anlaşamam, öğrenciyken de pek fakülteden arkadaşım yoktu, müh'lerle falan takılırdım. ancak doktorlara saygısızlığı anlayamıyorum ve kabul edemiyorum.
  • siradisi00  (03.01.12 09:46:37) 
Cevabım mod. tarafından silinmiş sanırım.
Neyse Adamlar olayı çözmüş. Karalamak konusunda insanlarımız bir numara.
Soruyu açan zat'ın tıpçılar ile ciddi sorunları olduğu zaten diğer soruları ile apaçık ortada. ayrıyeten sosyal zeka dan dem vuran zat'ın sosyallik konusunda çok kötü olduğunu bizzat kendisi söylemiş.
@siradisi00 nerden nasıl mezun oldunuz bilemiyorum ama elbette ki tıp öğrencilerinin çoğu böyle değildir.
  • trdoctor  (04.01.12 04:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.