[]

Barcelona

Daha önce Barcelona'ya gitmemis bir grup 4 gün boyunca nereleri gezmeli nasıl bir plan yapmalı, önümüzdeki 1 hafta içinde.

Teşekkürler. :)


 
barcelona avrupada gezilecek en kötü şehirlerden birisi. 1 gün almaz zaten her yeri gezmen ne 4 günü:) sevilla pek bir güzeldir ispanyada.


  • lord henry  (26.01.11 20:47:30) 
merak etme rahat 1 haftanı alır her tarafını göreyim dersen, yalnız hava kötüdür şu an orada o yüzden dışarıda ne kadar vakit harcayabilirsiniz bilmiyorum.


  • lukunku  (26.01.11 21:06:30) 
la rambla'da takılın. kırmızı otobüs turu yapın. nou camp'a kesin gidin. gaudi'yle ilgili ne varsa görmeye çalışın.
en.wikipedia.org:Casa_Mil%C3%A0_-_Barcelona,_Spain_-_Jan_2007.jpg
en.wikipedia.org:Sagradafamilia-overview.jpg
gece sahile gidip oturun. orda geceleri kumdan kaleler yapan içine mum koyan rastalı bi tip var marakeşli onla muhabbet edin.
kabul hostel'i bulun. karşısındaki ara sokakta istanbul dönercisi var orda döner yiyin tadı inanılmaz.
vs.
barcelona avrupa'daki en güzel şehirlerden birisidir. istanbul falan halt etmiş.
  • rentts  (26.01.11 21:37:39 ~ 21:43:36) 
Barcelona'da önce bi parc guell'i görmelisin derim. Aynı gün la sagrada familia 'yı da görebilirsin. Onun dışında sahil tarafında agua diye bir restoran var. Tapas ve paella yemek için müthiş bir yer. Aynı zamanda cokta güzel penedes şarapları var. Fiyat genele göre biraz daha pahalı ama en fazla 50 euro ya cıkabilirsin.
Modern sanat müzesi ve born quartier civarı da çok güzel. Cafeler, ufak tefek dükkanlar vs. bu bölgede yoğunlaşmış.
Boulevard diye de bir klüp var. Eglencesi güzel, alkolü ucuz, oda ramblas la colomb meydanının köşesinde, denize inerken sol tarafta.
Bunların dışında haziranda sonar fest var, eger gidiş tarihini haziranın ortalarına dogru ayarlarsan 3 gün bu festivali de izleyebilirsin.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, iyi eglenceler.
  • burke  (26.01.11 21:42:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.