[]

camasir makinasi uzerinde seks -capsli-

bi tane film vardi,

yillar once izlemistim. yunan filmi diye kalmis aklimda, emin degilim.

adamin karisi cinsel olarak sorunluydu, adam iliskiye girmek istiyor, kadin isteksiz oldugu icin muradina eremiyordu.

sonra adamin yegeni mi, karisinin bi yakini mi ne, guzel bi kiz geliyordu evlerine.

bir gun kadin evde yokken, bu kiz camasir yikamak istiyor fakat makinayi calistiramiyordu. adamdan yardim istiyor, adam yardim ediyor, sonra olaylar gelisiyor, camasir makinasi calisirken boyle titremeli bir sekilde kiza atliyordu adam.

biraz hayvanca anlattim ama porno degildi film, hatta erotik bile sayilmazdi.

neydi bu filmin adi?

 
  • bluepea  (21.06.10 16:02:06 ~ 16:13:34) 
konuyu yanlıs hatırlıyorsu galba, fesdival filmiydi oyle bi film vardı. okulda cinsel egitim verilmesiyle bebe evde antin kuntin sorular fln soruyor aile de onla beraber bi miktar değişiyordu.


  • bryan fury  (21.06.10 16:09:57) 
sexo con amor, aradığın cevap mı bilmiyorum ama benim aklıma gelen film little children geçen tv de denk gelmiştim tamamını izlemedim ama dediğin şekilde çamaşır makinesi üzerindeki sahne mevcuttu bunda :) aradığın mı bilemicem tabi yunan filmi de değil çünkü :)


  • olkol  (21.06.10 16:59:30) 
sexo con amor'mus, evet.

silililer de aslinda yunanmis.
  • nawres  (21.06.10 17:05:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.