[]

göz için lens tavsiyesi istiyorum

tavsiye ettiğiniz lens markaları neler ?




 
Acuvue Oasys. Yıllardır kullanıyorum. Öncesinde 5-6 farklı marka kullandım onlarda bulamadğım rahatlığı Oasys'te buldum.


  • gkn  (08.08.15 23:50:43) 
acuvue oasys +1


  • rheia  (09.08.15 00:00:41) 
Acuvue Oasys 2 gündür gözümde gerisini sen düşün. Başka marka alma sakın.


  • tek terk  (09.08.15 00:05:18) 
Soft lens 59'du sanırım onla başladım arada yırtılma fln oluyordu birkaç gün gözümden çıkarmadığım olduğunda sadece sabahları kuruluk oluyordu.
Acuvue oasys e geçtim yine benzer kullanımda sabahları gözümü açmam zaman alıyordu toric lensi sıkça batma yapıyordu ki ben kötü lens kullanırım hafta çıkarmadığım olur gözümden oasysin toric lensi ile batma neymiş gördüm bir de 15 günlük oasys.
Softlens hiç batma yapmazdı. 1 aya yakın oldu pure vision hd ye geçtim çok memnunum. 2 haftaya yakındır gözümde ne batma var ne sabahları kuruluk.
Sen benim kullandığım gibi kullanma da pure vision hd güzel lens, geceleri farların ışıkları rahatsız ederdi araba kullanırken veya güneşe karşı hassasiyet vardı hepsi azaldı.

Bir de şu var lens olayı göreceli birine çok rahat gelen diğerin aşırı rahatsız edebilir, deneyip göreceksin.
  • nwnd  (09.08.15 00:45:04) 
Acuvue Oasys kullanıyorum ben de son bir kaç yıldır, ondan öncekileri hatırlamıyorum ama şöyle bir şey var: eğer gözünde kuruluk vs varsa kesinlikle lens kullanma, ona hiçbir lensin çaresi yok, bildiğin hastalık. hani "Acuvue Oasys klimalı ortamlar için, bilgisayar başında çalışanlar için çok iyidir, su oranı yüksektir, oksijen geçirgenliği yüksektir." vıdı vıdı bik bik edecek çok optik mağazası çalışanı var, var da, kuruluk olayı ilaç kullanmadan geçmeyen bir şey cidden -ya da uzun süre ne klima, ne bilgisayar ne de lens olayına gireceksin- ben son 3 senedir doğru düzgün lens kullanamıyorum, en iyi lensin Acuvue Oasys olduğunu söylemelerine rağmen -ki doktorum bile dedi bunu- kadın bana "günde 6 saatten fazla kullanmayacaksın, makyaj yapmayacaksın" falan diye azarı kaydı :( tabi soruna tam cevap olmadı, ama en iyisi olsa bile dikkatli kullan ve nwnd'nin dediği gibi, herkesin bünyesinde farklı etki yaratabileceğini unutma, derim naçizane. çalışma ortamını ve koşullarını da hesaba kat yani.


  • pasp  (09.08.15 00:52:53) 
Bausch&lomb pure vision kullanmak zorunda kalmistim ilk basta numaralarimdan oturu, hic memnun degildim. Varligini hep hissettirirdi, batardi.
Sonra airoptixe gectim, yok boyle rahatlik. Gozum neredeyse hic kurumuyor, takmasi cok kolay, gorusu cok iyi...
Bi ara benimkinin numarasi stokta yok ve acil ihtiyac diye acuvue oasys aldim, takmasi ve cikarmasi tam bir iskence, saniyelerle yaptigim is dakikalar almaya basladi ve 2.haftadan sonra goruntu ve lens bildigin yamuldu yani. Hic memnun kalmadim.

Benim tavsiyem optikten ya da goz hastanesi vb birer cift deneme lensi satin al. Biraz tuzlu olabilir ama en uygununu bulmus olursun. Lens kisiden kisiye degisiyor.

Bausch&lomb pure vision bile takarim zorunlu kalirsam ama acuvue oasys asla ama ondan cok memnun kalan da var gordugun gibi :)
  • kuehles blondes  (09.08.15 01:50:34) 
8 senedir bausch lomb purevision kullanıyorum,memnunumda,iyidir yani,göz çapınlada alakalı bu lens işi,markaların çapları farklı oluyor,o marka kaliteli,çok iyi deyip te onu alamıyorsun...


  • harakii  (09.08.15 12:46:46) 
Oasys.


  • megacracker  (09.08.15 12:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.