[]

Elimdeki minik kabarcıklar

Şu şekil; i.imgur.com (maalesef daha netleşemedi)

Böyle deri renginde, beze gibi değil gibi. Çok çok ufak. Ne ki bunlar? Parmagımın yan kısmında var hafiften kaşınıyor da.

Hayır kıçımı görüp yara sanmadım. Evvelden de olmuştu ama nedir neden olur çok merak ettim.

Var mıdır bilen eden? Teşekkürler.

 
bende de var, belki daha da belirgin ama önemsemedim hiç. şimdi baktım duruyorlar yerinde. sadece sağ işaret parmağımın sola bakan tarafındalar.


  • bigbadabum  (05.08.15 23:13:10) 
her gün biraz daha yayılıyorsa alerji olabilir. deterjana karşı vs. yayılırsa doktora git mutlaka.


  • turuncu tonlarda  (05.08.15 23:16:36) 
buna benzer duyuru cok açılıyor. aynisi bende de var ama ne olduğu konusunda hala bilgi edinemedim. herkes normal karsiliyor. fakat isin aslini bilmek lazim.


  • kvlknctk  (05.08.15 23:18:42) 
parmakların dışında ve üstünde var genellikle bende bu sabah farkettim.


  • bruceandwayne  (05.08.15 23:44:07) 
tıp bu konuda çaresiz shejia'cığım..


  • shotgunwoman  (05.08.15 23:57:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.