[]

özel hastane vs. devlet hastanesi

hafif derecede görme yetisi zayıflayan ve çalışırken (yoğun bilgisayar kullanımı ve okumalar) yorulan gözlerim için gözlük alma amacıyla bir göz doktoruna gidecem. özellerin fiyatına baktım muayene için 80-90 lira para istiyorlar. yuh dedim.

şimdi göz için devlete mi gitsem yoksa özele mi gitsem karar veremedim. sizce devlete mi gideyim yoksa özele mi? özele o kadar para vermeye gerek var mı?


 
80-90 lira göz gibi çok önemli bir organ için değer. Göz bu yani, ötesi var mı. Ben 2 farklı özel doktora görünmüştüm emin olmak için. başka yeme-içmeden keser iyi doktora giderim böyle durumda.


  • innerbliss  (29.07.15 09:55:01) 
erdem hastanesinde 40 lira vermiştim geçen sene göz muayenesi için.


  • inheritance  (29.07.15 09:55:33) 
İstanbuldaysan Bayrampaşa göz hastanesi bu konuda en iyilerden.
50 TL mauyene ücreti alıyorlar.
Devlet hastanesi olarak beyoğlu göz hastanesi var.
  • six packsiz  (29.07.15 10:14:05) 
Önemli olan doktorun kim olduğu, özel ya da devlet fark etmez, doktor araştır. Benim yaşadığım yerde çok iyi bir göz doktoru var, 1 ay sonrası için ancak randevu alınabiliyor, adam yıllardır devlet Hastanesinde çalışıyor, başka doktorlar boş oturuyor adamın kapısında hep sıra var. Özetle doktor araştır. Devlette çalışan çok iyi doktorlar var bulamazsan özelde araştır. Bilmeden gitme.


  • elikası  (29.07.15 10:16:48) 
Bahçelievler medikalpark BURAK isminde doktor fiyatı 35-40₺ gibi birşeydi.


  • kibrit  (29.07.15 10:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.