[]

0 (sıfır) parayla psikiyatriste gidilebilir mi?

devlet hastanelerinde var mı psikiyatristler?

ne diye gidiyoruz, nasıl oluyor süreç?

işim gücüm yok, param yok. zorunlu sgk zımbırtısı var işte, devlet kendi ödüyordur herhalde.

 
var buradan randevu alıp gidiyorsun hastanerandevu.gov.tr


  • hellojack  (24.07.15 00:38:14) 
biraz araştırın tabii doktoru gitmeden.


  • sibertenik  (24.07.15 00:42:17) 
Devlet hastanesindeki psikyatriste gitmedim ama tahminime göre ayrıca bir de bunun için tedavi görmen gerekebilir. Alay etmiyorum yanlış anlamayın. Gidip de memnun olan görmedim ve ayrıca devlet hastanesinde tedavi tam bir eziyet..
@siberteknik'in dediği gibi mutlaka bir tavsiye ile yahut dr u araştırarak gidin..
Geçmiş olsun...
  • hattorihanzoo  (24.07.15 01:15:50) 
randevu sırasında psikolojik sorunun artabilir . doktorun yaklaşımlarını söylemiyorum bile .. tipik bir dahile uzmanına gitmişsen yaşayacaklarını tahmin edebilirsin aslında ..
bu gibi şeyler bizim ülkemizde fazla romantik
not: gittiğimden söylemedim ama türk insanıyız neticede bir kaç kereolay yerine polis çağırmışlığımız var ,kan kusturur bunlar adama kan ..

geçmiş olsun
  • taylor durden  (24.07.15 10:57:05) 
randevu alıp gidiyorsun, genelde antideprasanları dayıyorlar, gerek görürse psikoloğa yönlendiriyor. psikolog seansı da öyle bir saat falan değil en fazla 15 - 20 dakika kadar.


  • inheritance  (24.07.15 11:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.