[]

komple bi kontrol ne kadar tutar?

merhaba,

şöyle kanımın her şeyine bakılsın istiyorum. b12, vitaminler, fosfor, hastalıklar... böyle her şey kontrol edilsin istiyorum, devlet hastanesine durup dururken gidip kontrol edin desem etmezler heralde? o yüzden özele gitmem lazım, normal bi hastanede ne kadar tutar bu?


 
valla komplesini bilemiyorum da. hormon için 200 tl verdim


  • matilda  (20.07.15 21:19:10) 
gecen hafta izmir sifada yaptirdik. dahiliyeye gittik, genel bir control yaptirmak istiyoruz dedik. muayene ucreti olarak 25 tl verdik. tahlilleri sgk odedi. sadece esim icin ekstradan 3 tllik bi fark odedik.

eger check-up paketi alirsaniz 290 tlden basliyormus standart paket. 5 farkli doctor goruyormus.
  • halanne  (20.07.15 21:40:10) 
yoo, devlet hastanesinde kontrol edin dersen ederler niye etmesinler? "her şey"e bakıyorlar mı onu bilmiyorum ama ben defalarca en az 30-35 tane şeye baktırdım. hemogram, üre, b12, glukoz, tsh, alt vs. bissürü şey. iki sayfa oluyo rapor. dahiliyeye gidip şöyle şöyle hissediyorum kan testi şeyapmaz mısınız kontrol amaçlı diyebilirsin. "doktorlar bilinçli hastaya tahammül edemiyo" diyolar ama benim gittiklerimin hepsi ediyodu valla. boşuna kan testi için özele para bayılma


  • der meister  (20.07.15 21:46:29) 
normal sgk'n varsa git bir dahiliye uzmanına devlet hastanesinde (üniversite de olur), söyle istiyorum bakın her bi şeyime diye, normal sınırlar çerçevesinde kandan bakılabilecek pek çok şeye bakarlar. özelde hiç uğraşma. bir değerin riskli çıkarsa ikinci bir özel alternatifi düşünürsün.
fakat kafana göre gidip röntgen falan isteme, ayarsız bir hekime denk gelirsin durduk yere radyasyon yeme deli deli. normal insan gibi seroloji, vitamin, hormon, hemogram falan baktır.

  • shubulubapshubaptishaluva  (20.07.15 22:14:47 ~ 22:14:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.