[]

Devlet hastahanelerindeki psikolog, psikiyatri servisine giden var mı?

Geçmişten kopamama gibi bir sorunum var sanırım,
sürekli geçmişteki olaylara takılıyorum, bazen o anda yaşıyormuşum gibi tepkiler veriyorum.

neyse, uzman desteği almam gerek sanırım,
ama gidip özel bir yerde destek alacak gücüm yok şu anda,
devlet hastahanelerinden alacağım destek ne kadar sağlıklı olur?

giden var mı?

 
bir arkadaşım iki kere gitti.
10 dakika süreniz var, 10 dakikada derdini anlattın anlattın, yoksa sıra diğer randevulu hastaya geçiyor. ikinci gidişinde yine aynı doktora gitti. doktor pek oralı olmadığından yaşadıklarını tekrar en baştan anlatmaya başlamış. sonuç olarak özel doktorda devam ediyor şu an. bahsettiğim yer, istanbul fatih sultan mehmet hastanesi.

  • tekilasisesi  (09.07.15 03:09:04) 
5 dk ne anlatırsanız odur. Hemen reçeteniz yazılır çıkarsınız. Pek fazla beklenti içine girmeyin.
Benim ananemde sizin gibi sürekli eskilere takılmış durumda. Beiz onu norolojiye götürdük alzheimer dediler. Sürekli eskilerde takılı kakmak bahsetmek alzheimer başlangıcıymış. İhmal etmeyin derim.

  • ayhsegul  (09.07.15 03:27:27) 
Devlet hastanelerinde psikiyatristler 10-15 dakika muayene ediyor. Randevu saatlerinden görürsünüz zaten. Onun için sık sık yanlış teşhis konma vakaları duyuyorum.

Yeni duydum Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin ek binasında psikolog hizmeti varmış. Ayrıntıları bilmiyorum, telefonla arayıp bilgi alırsan iyi olur. haydarpasanumune.gov.tr
  • iamelf  (09.07.15 12:57:45) 
Ben üniversite hastanesine gittim. Sağlıklı idi. Net ol.


  • EXXE01  (12.07.15 03:43:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.