[]

Aşırı yüksek gelen su faturası

3 kişinin yaşadığı eve 40 m3 su kullanımına ilişkin fatura geldi. m3 başına da 6.50 TL olarak gösterilmiş su parası. Su bedeli 260 lira olarak gözüküp vergilerle beraber aylık ödenecek tutar 298 TL olarak gözüküyor. Son dönemde bu tarz bi şey yaşayan var mı ? İtiraz etmek istiyoruz. Ne yapmalıyız ?




 
Geçen iskideydim boş eve 80 TL fatura geldi diyordu kadın itiraza gelmişti.
Eminseniz başvurun derim

  • six packsiz  (28.05.15 17:10:34) 
musluk veya sifonlarda damlatma şeklinde de olsa bir kaçak varsa o da sebep olmuş olabilir.


  • yanik kokusu  (28.05.15 17:12:48) 
40 cok en fazla 10 olmasi lazim, yikamaci isletmiyosaniz tabi. damlaya damlaya bile gitmez o kadar surekli acik musluk olsa belki.


  • schopenhauerin kayip torunu  (28.05.15 17:16:29) 
3 kişi yazıyoruz 42 tl geldi artı birde bebek var her daim çamaşir makinesi çalışmakta.


  • jamswety  (28.05.15 17:19:59) 
2 kişi max 40 ödüyoruz bulaşık+çamaşır+her gün duş


  • losev bagiscisi  (28.05.15 17:28:19) 
benim başıma da geldi böyle bir durum, ama sorun güneş enerjisi zımbırtısının şarıl şarıl akıtmasıymış. sizde de varsa çatıya kadar çıkıp bi kontrol edin derim.

itiraz için; su saatinin bozuk olduğunu ileri sürerek kurum ya da şirkete dilekçe verin. -elemanlar geldiği zaman evde olmanız gerek yalnız.- kontrol edip tutanak tutarlar bozuk olduğu anlaşılırsa eski faturalardan ortalama bi tutar belirleyip onu ödetirler diye biliyorum.
  • Improbable  (28.05.15 19:00:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.