[]

belim soğuğa hiç dayanıklı değil, hep belim üşüdüğü için hasta oluyorum

belsoğukluğu esprilerini geçelim, belim çok üşüyor, anormal derecede üşüyor, sıcak evde, evin içinde bile üşüyor, bu kış defalarca üşütüp hasta olmama neden oldu. mesela kazara 30 saniye açılsa soğuk yese hemen hasta oluyorum. sebebi ne olabilir, çözümü ne olabilir?

edit: korse vb gibi giyecek tarzı önerilerden ziyade medikal yorum/çözümler daha yardımcı olur

edit2: yüzüstü yatmaya korkuyorum, böyle bir haldeyim

 
çıtçıtlı badi. oh wai..


  • metket  (07.05.15 15:19:16) 
belini koruyacaksın işte açmayacaksın. bağışıklık sistemin zayıftır kuvvetlendir


  • cekilmis gayfe  (07.05.15 15:21:54) 
@metket: bünye erkek


  • lllllllllllllllllll  (07.05.15 15:22:07) 
@cekilmis gayfe: belimi koruyorum, korumama ragmen cok cabuk etkileniyor


  • lllllllllllllllllll  (07.05.15 15:25:58) 
@gökyüzündekaçrenkvar: ben de sizin gibi dusunuyorum, bu sebeple korsa kullanip ona alisayim istemedim. bir anormallik asiri bir hassaslik var, bu sebeple sordum soruyu


  • lllllllllllllllllll  (07.05.15 15:34:47) 
atletsiz dolaşma evladım, açılıyorsa büyük giy


  • dusundumdusundumdurdum  (07.05.15 15:38:48) 
Bağışıklık sistemin zayıf. Kötü besleniyor olabilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (07.05.15 15:51:46) 
beliniz üşüyor. sık hastalanıyorsunuz. "belim hep üşüdüğü için... 30 saniye açılsa..." sizin kurduğunuz bağlantılar. bunların bir sürü sebebi olabilir. doktora görünmenizi tavsiye ederim.


  • e haliyle  (07.05.15 16:32:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.