[]

duyuru mobilde çok kasıyor

sizde de öyle mi? tarayıcı chrome.

edit: sadece duyurunun mobil sayfasında ama. çok daha büyük hareketli sayfalarda bile bir şey yokken duyuru felaket.


 
iPhone sıkıntı yok
Operatör Kaynaklı olabilir mi

  • karabela  (27.03.15 16:30:35) 
yok veri kullanım çeşidiyle bi alakası yok hep kasıyor. kasmadan kastım tarayıcının kendisi kasıyor. takılıyor yani sayfayı aşağı yukarı kaydırırken bile. hem de öyle böyle değil.


  • soul sacrifice  (27.03.15 16:33:44) 
yok bende gayet rahat. chrome kullanıyorum.


  • doxanikee  (27.03.15 16:42:17) 
Bende de fena halde kasıyor ve sebebini ben de çözemedim :(


  • turuncu tonlarda  (27.03.15 17:23:33) 
anroid. uc browser.

yağ gibi...
  • mermize  (27.03.15 17:30:50) 
duyurunun mobil sayfasinda hic bir sey yok ki, super basit bir sayfa. mobil'de full gorunumde duzgun calisiyor mu?


  • compumaster  (27.03.15 18:31:28) 
evet tam sürümde hiçbir sıkıntı yok. mobilde de biraz daha inceledim sıkıntı reklamlar açılınca oluşuyor. reklamlar yüklenmeden önce ilk açılışta birkaç saniye sorunsuz reklamlar ne zaman yükleniyor işte o zaman felaket kasıyor.


  • soul sacrifice  (27.03.15 18:49:09) 
ben de browser kapanıyor. chrome ve firefox'ta mobil veya masaüstü versiyonu farketmiyor.


  • enaz3kedi  (27.03.15 19:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.