[]

saat seçmece

merhaba duyurunun pek kıymetli insanları,

işbu duyuruda bana bir saat seçeceğiz. ben kendi beYendiklerimi aşağıya sıralı olarak linkliyorum. sizin de önerilerinize açığım. genel olarak sade ve klasik saatleri seviyorum. kordon deri olmalı, ya da deri kordon takınca kasası sırıtmamalı. bütçem 350 filan. gerçi bir ay daha sabredersem 500ü bulur, belki biraz geçer. öyle işte. tişikkirlir. :)

markaların çoğunu tek bir yerde bulabildiğim ve bakması üyelik filan istemediği için saatvesaat'ten şeyaptım. reklam almadım yani. :( bi de saatvesaattekilerin bir kısmını burada görülen fiyatlardan bir tık indirimli alabiliyorum, o açıdan biraz çok seçenek oldu. kusura bakmayın.

son olarak, tüm bunların arasında, benim favorim ve oyum 1 numaradan yana. benim oyum 5 sayılıyor.

alın size bolca link, açıp bakıp oylarsanız müteşekkir olurum. tikler er geç gelir, teşekkürler de. :)

1- www.gargamel.com.tr
2- www.saatvesaat.com.tr
3- www.saatvesaat.com.tr
4- www.saatvesaat.com.tr
5- www.saatvesaat.com.tr
6- www.saatvesaat.com.tr
7- www.saatvesaat.com.tr
8- www.saatvesaat.com.tr
9- www.saatvesaat.com.tr
10- www.saatvesaat.com.tr
11- www.saatvesaat.com.tr
12- www.saatvesaat.com.tr
13- www.saatvesaat.com.tr
14- www.saatvesaat.com.tr
15- www.saatvesaat.com.tr
16- www.saatvesaat.com.tr
17- www.saatvesaat.com.tr
18- www.saatvesaat.com.tr
19- www.saatvesaat.com.tr
20- www.saatvesaat.com.tr
21- www.saatvesaat.com.tr
22- www.saatvesaat.com.tr
23- www.saatvesaat.com.tr
24- www.saatvesaat.com.tr
25- www.saatvesaat.com.tr
26- www.saatvesaat.com.tr

 
2 yada 6 diyorum, gerisi çok dandik gözündü gözüme


  • mrvengeance  (05.03.15 22:46:57 ~ 22:47:16) 
tissot.


  • andy kaufman  (05.03.15 23:03:30) 
12


  • yeni dunya duzeni  (05.03.15 23:18:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.