[]

Nasırlar&kalınlaşmış deriler

Artık bıktım ayağımdakilerden. Yürürken resmen canım yanıyor. Nereden ne almam gerek ne yapmam gerek. Cildiye doktoru bir ilaç verip yolluyor geçmiyor ortopedi doktoru cildiyeye yolluyor




 
Tüm bunlara ek olarak ayak bakım merkezlerinde özel pedikür de yaptırabilirsin


  • isimmisimyok  (23.02.15 22:31:41) 
Edit: akşam o pembe renkli eski ucuz vazelini bolca sür üstüne çorap giy


  • isimmisimyok  (23.02.15 22:42:15) 
nasır bantı alıcaksın. 2 gün sonra derisi direk yumuşayıp soyuluyor. denendi onaylandı.


  • calligrapher  (23.02.15 23:02:20) 
Hatun kişi ile mi, er kişi ile mi müferref olduğumu bilemedim.

Her türlü ayakkabının kalitesi çok önemli. Abimin ayağındaki nasır nala yaklaşmıştı yıllar önce, düzgün ayakkabılara geçti geçeli hiç böyle sorun olmadı.

İnsanlar ponza kullanıyor ama ben bir işe yaratamadım onu. Elektronik ayak törpüleri çok daha güzel. Gerçi bağımlılık yaptı ama bağımlı bağımlı geçinip gidiyoruz.
i.ytimg.com

Yatmadan önce ayağına ilaç veya krem sürdükten sonra ayak kremlerini hapseden çoraplar var şöyle, onlardan giyince de süper oluyor.
www.tvshop.com.tr
  • aychovsky  (23.02.15 23:14:38) 
küçüklüğümden beri azimle büyüyen, nihayet doktora gittiğimde "cerrahi müdahale olursa boşluk kalır" denen bir nasırım vardı.
artık yok.
bi vakit vardı, bi ara baktım yok olmuş. arada ekstra olarak tek yaptığım şey şehir dışına gezmeye gittiğim için kas gevşetici krem sürmemdi (voltaren). henüz rahat ayakkabı keşfetmemiştim.
bi dene sen de, hatta tutarsa yaz da be de ondan olduğunu bileyim, yoksa bu mis gibi deri nasıl geldi diye mucizeye bağlayayım.
  • mesgul ve huzursuz  (24.02.15 00:03:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.