[]

Kanal tedavisi olan dişin ağrıması

Merhabalar
Yıllar önce kanal tedavisi olan bir dişim ağrı yaptı diş hekimine gittim tabiki apse yapmış sanırım tekrar kanallar açıldı. Üç kutu antibiyotik kullandım ama bir türlü geçmiyor. Antibiyotiği bıraktıktan bir süre sona ağrı yapmaya devam ediyor. Nedir bunun sebebi kurtuluş yok mu? Başka bir diş hekimine daha mı gitmeliyim?



 
Aynısı başıma geldi, kanal tedavisi olan dişim iltahaplanıp şişti. Kabakulak gibi oldum. Doktora gittim, diş ölmüş çekilmesi gerekiyor, bu saatten sonra dolgu olmaz dediler. Diş hava alsın diye ortasını deldi iğne bile yapmadan, dişin kökü yok hissetmezsin dedi, harbiden hissetmedim hiçbişey. Antibiyotik verdi iltahap varken çekilemez diş diye. Antibiyotik bitince gel dedi. Gitmedim. 10 senedir dişim delik yaşıyorum yiyecek falan kaçıyor. 2-3 yerden kırıldı diş daha sonra iyice ufak bi yer kaldı köke bağlı. Üşenmezsem bi ara gidip çektirecem.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (20.02.15 21:12:51 ~ 21:13:23) 
@neferkitty gittiğim diş hekimi de protez uzmanı. Nereden bulacağım endodonti uzmanı diş hekimini acaba? Zaten moralim çok bozuk dişim çekilirse büyük ihtimal implant yapılması gerekecek. Dişin kurtulup kurtulmayacağına neye göre karar veriyorlar?


  • hazel  (20.02.15 21:28:19) 
@kerim Ben hoşlanmıyorum o şekilde illa sağlam olacak dişlerim ama bir yerden falso veriyor işte genetiği bozuk herhalde.


  • hazel  (20.02.15 21:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.