[]

bilege kadar gitmeyen kazakla giyilen gomlek

Uzun kollu degil de Yarim kollu genis yakali bi kazagim var hardal rengi gibi. Icine uzun kollu mavi gomlek giyip kollarini kivirsam kazagin oldugu yere kadar nasi olur? Sacma mi olur?




 
Bence genis yakali kazaklarin icine gomlek hos olmuyor.

O zaman olur :)
  • yuzır  (28.01.15 21:39:28 ~ 21:42:46) 
Genis yakali derken icine gomlek giyilmelik kadar genis ole cok genis degil.


  • regina phalange  (28.01.15 21:41:57) 
Benim mürdüm bir kazagim var, yarım kol, yakası senin tarifin gibi az geniş. İçine pembe gömlekle giyiyorum, gayet hoş oluyor.

Senin renkleri görmediğimden uyumunu bilemiyorum ama sana hoş geliyorsa giy gitsin.
  • manuel mandalina  (28.01.15 21:56:14) 
Kızsan kolları kivirma, asıl öylesi güzel oluyor.


  • manuel mandalina  (28.01.15 21:57:56) 
Renklerde sorun yok da yarim kolluyla ne tarz gomlek giymek lazim kivirsam olur mu nasil olur sacma mi olur tarz mi olur ozlem ozdrn mi olurum nolurum.


  • regina phalange  (28.01.15 21:58:55) 
Valla renkte sorun yok demişsin ama bence hardal ve mavi bileşiminde inanılmaz sorun var. Giyme.
Dediğin gibi kolları kıvırmak da olmaz, kış aylarındayız. Kıvırmazsan da çok çirkin durur.

  • buff  (28.01.15 22:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.